Aliover (15-06-14)
سلام
اول بگم چی میخواهم چون شاید یکم سخت باشه راحت توضیحش بدم
من قراره یک OC Station خودم بسازم حالا یا با پلاستیک یا با چوب یا هرچیزی که استحکام و کارایی درستی داشته باشه
حالا نیازمند یک نقشه اولیه از مادربرد در اندازه های واقعی و استاندارد و همچنین محل قرار گرفتن سوراخ های مادربرد برای تعبیه روی OC Statoion جهت پیچ شدن مادربرد هستم
تو نت هرچقدر گشتم یا عبارت لاتین صحیح نزدم یا که نبود همچین چیزی اندازه های واقعی رو میخوام
حالا گفتم توی انجمن عنوان کنم شاید دوستان در آرشیو خودشون چیزی داشته باشند
متشکرم
وحید
Going To Change New HardWare Soon
Aliover (15-06-14)
وحید جان ببین این به کارت میاد .صفحه 12برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.formfactors.org/developer...s%5Catx2_2.PDF
این هم ببینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.protocase.com/pdf/How_to_...ems_092010.pdf
بسیار عالی بود دستت درست امید عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliover (15-06-14)
وحید جان یک کیس قدیمی بردار اوراقش کن هم از سینی کفش میتونی استفاده کنی هم از پشت کیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ارزونترین راه برای این کاره
این خیلی پیشنهاد عالی بود واقعاً به فکر خودم نرسیده بود ایول نیما جان گل کاشتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliover (15-06-14)
جسارتا عرض کنم حضورتون از چوب استفاده بفرمایید بهتره
مسلح شو به آنچه در توان داری!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks