پاسخ: بورد با قابلیت جابه جایی بین پردازنده گرافیکی
نقل قول:
سلام آقا نیما عزیز .:11():
اگر یک مانیتور فقط باشه که چند پورت ورودی مختلف داشته باشه و کارت GTX مثلاً از طریق HDMI و کارت کواردو از طریق DVI به مانیتور متصل بشن و در هنگام نیاز به هرکدوم روی ورودی مورد نظر سوئیچ بشه ، امکان پذیر هست چنین کاری ؟ یا حتماً دو مانیتور لازمه ؟
اگر با روشی که گفتم با یک مانیتور عملی باشه و مانیتور هم خودشون داشته باشند ( لازم نیست مانیتور حتماً خیلی حرفه ای باشه ) هزینه در این حالت نسبت به خرید یک مادربرد فول اورکلاک که فقط به خاطر این قابلیتش که سوئیچ غیرفعال کردن اسلات داره ، بخوان سراغش برن خیلی کمتر میشه !
اشراقی جان کسی که میخواد چند میلیون برای کارت تیتان و کوادرو هزینه کنه خوب یه چند صد تومنی هم برای یک مانیتور دیگه هزینه کنه که بهتر تره :lol:
والا شخصا با یک مونیتور تست نکردم ولی چون مانیتورهای ips برای طراحی خوبند ولی به دلیل بالا بودن زمان پاسخگوئی برای بازی مناسب نبودند ( در زمانهای گذشته ) چند تا سیستمی که با 2 گرافیک مشابه فروختم را با دو مونیتور به مشتری تحویل دادم
فکر نمیکنم استفاده از یک مونیتور با دو ورودی مشکلی داشته باشه ولی اگر دوستمون نظر به خرید در زمان نزدیک دارند و براشون استفاده از یک مانیتور مهمه تا یک سیستم کانفیگ کنم و این مورد را تست کنم ( همه مدل قطعه و مانیتور در اختیار دارم )