ممنون از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم از استریم من استرمرم گیمر هستم و از طریق یوتیوب استریم میکنم
درسته حق با شماست برای گیم نیازی نیست سیستم خیلی خیلی قویی باشه ولی بازم تاکید میکنم از اونجایی که خیلی ادم حساسی هستم و به فکر اینده هم هستم سوال اصلیم این بود چه مادربردی بخرم که در اینده برای ارتقا دستمو باز بزاره متوجه منظورم که هستین؟؟؟
و منظورم از کارای گرافیکی طراحی کار با نرم افزار هایی مثل فوتوشاپ و ادیت ویدئو هستش اونم کاملا به ندرت خیلی کم ولی میخوام مادربردی باشه که بعدا اگه کارای گرافیکی هم بخوام انجام بدم با خرید سی پی یو قویتر بشه انجام داد البته شاید ولی هدف اصلیم گیم هستش
شما فرمودین که توی بازی رایزن نسبت به اینتل ضعیف تره این حرفتون رو شدیدا قبول دارم ولی سوال اینه که ایا با توجه رود توسعه هر دو تولید ککنده سی پی یو و با در درست گرفتن تقریبی بازار توسط ryzen ایا مادربرد هایی با سوکیت اینتل اینده خوبی داره؟
برای سی پی یو ای که معرفی کردین یک مادربرد خوب هم معرفی بفرمایید هر زمان شد مادربردی میخوام که بعدا بشه i9 و نسل های جدید اینتل رو ساپورت کنه
ممنونم

Bookmarks