الان بالاترین رم پیشنهادی برای این مادربورد چی هست؟ (چون فکر کنم فرکانسش هم زیر 4000 باشه !)
کاربر شهرسختافزار
الان بالاترین رم پیشنهادی برای این مادربورد چی هست؟ (چون فکر کنم فرکانسش هم زیر 4000 باشه !)
|
|
برای کدوم برد X99 یا Z270برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (03-04-17)
کاربر شهرسختافزار
برای برد x99برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باس 3000 با cl15 از برند کرسیر یا جی اسکیل بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پک 4 عددی نبود دو تا پک 32 گیگ بگیر یعنی 4 تا 16 گیگ
یک دو هفته ای صبر کنی بهتره . چون وضعیت موجودی رم در بازار خوب نیست .
این رم پیدا کردی صد درصد بگیر
GSkill Trident Z 4×16GB=64GB DDR4 3000MHz CL14
DOOM999 (03-04-17)
کاربر شهرسختافزار
انشاالله ... یک مورد دیگه که کلا برام سوال شده .. من 6800 بگیرم پردازنده یا صبر کنم کلا برای سری پردازنده های Ryzen ؟ شنیدم اونا هم قدرتمند هستن !!! ولی در نهایت مادربوردی که براش ساخته میشه چیزهایی که دیدم فکر نکنم به پای اون مادربورد دیزاینتر x99 برسه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks