برای هر سه مجبورید یک ماجول رم بگیریدنقل قول:
RYZEN 5 2400G
MAIN MSI B350 GAMING PLUS
RAM Crucial Ballistix Elite 8GB 3000Mhz CL15 DDR4
Printable View
برای هر سه مجبورید یک ماجول رم بگیریدنقل قول:
RYZEN 5 2400G
MAIN MSI B350 GAMING PLUS
RAM Crucial Ballistix Elite 8GB 3000Mhz CL15 DDR4
نه برای گیم نمیخوام پس اگه سازگار نیست فعلا عجله نمیکنم تا بودجه ام جور بشه 16 گیگ بگیرمنقل قول:
بهترین کار ممکن رو می کنی چون رم های سازگار با مادربردهای amd کم کم وارد بازار میشن و اون موقع انتخاب بیشتری داری. مثلا من میگم شما رم رو Gskill بخر که از همه رم ها با کیفیت تره ولی یک مقدار گرونره سری Tridient Z RGB for AMD و البته مدل های دیگه هم وارد می شن که ارزون تر هستن ولی Gskill هستن و با کیفیتنقل قول:
RAM Crucial Ballistix Elite 8GB 3000Mhz CL15
این رم در سایت کروشیال و مربوط به این مادربرد چک کنید . کاملا با این برد MSI که معرفی کردم سازگار هست . دارای چیپ مایکرون میباشد که یکی از سازگارترین ها با پلتفرم AM4 هست .
من خودم دو ماجول از این رم بر روی سیستم فعلی خود دارم
- - - Updated - - -
این رم در سایت کروشیال و مربوط به این مادربرد چک کنید . کاملا با این برد MSI که معرفی کردم سازگار هست . دارای چیپ مایکرون میباشد که یکی از سازگارترین ها با پلتفرم AM4 هست .
- - - Updated - - -
استاد الان بنده فقط یه مشکل دارم اونم اینه که چجوری بایوس رو اپدیت کنم چون در حال عادی تصویر سیستم بدون اپدیت بالا نمیادنقل قول:
از جایی که میخرید .بگید براتون بایوس را اپدیت کنند . مثلا لیون این کار را انجام میدهنقل قول: