پاسخ: گوشی با نهایت بودجه 250 تومان
با سلام
من گفتم با 250 منظورم این بود که با کاهش تعرفه قیمت گوشی ها هم بیاد پائین و اگر خدا بخواد یه n73 بگیرم و بیشتر میخوام گوشی بگیرم که سیمبیان داشته باشه و دوربین مناسبی هم داشته باشه البته نه دیگه 2 و دیگه اینکه داشتن سیمبیان آیا اونقدر ارزش داره یا نه و اینکه برای من مهم نیست که گوشی خز شده باشه یا نه من امکانات رو بیشتر بهش بها میدم
همچنین دو لینک زیر رو یه نگه بندازین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر از تمامی دوستان که راهنمایی کردن
موارد
Push To Talk
3G
چی هستن
فكر مي كنم push to talk قابليتيه كه با اون ميشه از گوشي به عنوان بيسيم يا واكي تاكي استفاده كرد . 3g هم امكان استفاده از سيستم مكالمه تصويريه ..... طبعا" گوشيهايي كه دوربين دوم دارند از اين قابليت پشتيباني مي كنند .
Push To Talk و 3G توی ایران فعلا ( و شاید برای هیچ وقت !!! ) کاربرد نداره .
امیدوارم دوستانی که 5610 پیشنهاد میدند باهاش کار کرده باشند و اطلاع داشته باشند نه سیمبیان هست و نه جاوای بالای 1 مگ اجرا میکنه.
نقل قول:
امیدوارم دوستانی که 5610 پیشنهاد میدند باهاش کار کرده باشند و اطلاع داشته باشند نه سیمبیان هست و نه جاوای بالای 1 مگ اجرا میکنه.
درسته
ولی خب 5610 مزایای داره که نمیشه ازش گذشت
درسته. خواستم متذکر بشم که اگر خوهان برنامه های گوناگون و بازی هستند قید 5610 رو تا حدی بزنند. ولی خوب موزیک فون کاملی هست
با تشکر از تمامی دوستان
با 5610 کار کردم و نظرم رو جلب نکرده همچنین 5700 قبلا هم گفتم به نظر شما n73 ارزش خرید داره یا نه
نقل قول:
درسته. خواستم متذکر بشم که اگر خوهان برنامه های گوناگون و بازی هستند قید 5610 رو تا حدی بزنند. ولی خوب موزیک فون کاملی هست
من به عنوان اولین پیشنهاد برای 5610 گفتم اگه استفاده نرم افزاری ندارید :lol:
نقل قول:
با تشکر از تمامی دوستان
با 5610 کار کردم و نظرم رو جلب نکرده همچنین 5700 قبلا هم گفتم به نظر شما n73 ارزش خرید داره یا نه
پس گوشی های موزیک فون نوکیا رو دوست ندارید.
ان73 هم خوبه ولی کیفیت ان73 های سری اول رو نداره.با این حال به قیمتش می ارزه :cool:
نقل قول:
پس گوشی های موزیک فون نوکیا رو دوست ندارید.
چون پلیر دارم نه حال k810 هم مناسب هست در کنار 73 یا نه
با تشکر