پاسخ: نرم افزار تبدیل گوشی به مانیتور دوم کامپیوتر برای آندروید
من حتی این دانلود کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و این خودش عین فروشگاه اون برای دانلود گذاشت تا اخر دانلود شد باز موقعه نصب همون گفت مثل اینکه الکیه شارژمون هدر رفت اینم دانلود کنم همنطوری میشه دوست من
خوب دانلود کردم تا تست کنم همه چی رفت ولی هیچ تصویری نمیاد تو کامپیوتر این همنطوریه
انگاری این برنامه اکتیو نیس نوشته ها چی میگه...
راستی چطوری باید اکاند ساخت نه اینجا میشه نه تو گوشی که چیزی نیس
بدرد نخورترین برنامه. مگه قراره هر چی تو یو^توی^وب دیدیدم باور کنیم ...
نقل قول:
خوب دانلود کردم تا تست کنم همه چی رفت ولی هیچ تصویری نمیاد تو کامپیوتر این همنطوریه
انگاری این برنامه اکتیو نیس نوشته ها چی میگه...
راستی چطوری باید اکاند ساخت نه اینجا میشه نه تو گوشی که چیزی نیس
بدرد نخورترین برنامه. مگه قراره هر چی تو یوتویوب دیدیدم باور کنیم ...
عزیز جان بهت نشون دادم که خودم نصب کردم و اسکرین شات هاش رو هم دیدی.
شما نرم افزار رو از طریق پلی استور نصب کنید ( هموطور که خودم این کارو کردم) این نرم افزار خیلی روان و عالی با یه سیستم عادی کار میکنه.
سختر شد من اون تو گوشیم غیر فعال کردم تازه فعالم کنم دقیق چی رو باید نصب کنم چطور دقیق همین برنامه پیدا و نصب کنم. کم کم دارم پشیمون میشم چون واقعا ...
اصلا یه لطفی کن تمام برنامه های اینو چه کامپیوتر چه گوشی برای خودت در اپلود سنتر اپلود کن بزار دانلود برا من و بقیه دوستان دیگه چرا را دور بریم...
نقل قول:
سختر شد من اون تو گوشیم غیر فعال کردم تازه فعالم کنم دقیق چی رو باید نصب کنم چطور دقیق همین برنامه پیدا و نصب کنم. کم کم دارم پشیمون میشم چون واقعا ...
اصلا یه لطفی کن تمام برنامه های اینو چه کامپیوتر چه گوشی برای خودت در اپلود سنتر اپلود کن بزار دانلود برا من و بقیه دوستان دیگه چرا را دور بریم...
ببینید دوست عزیز این نرم افزار در چند نسخه تولید شده و واسه همین هم من میگم که شما از طریق پلی استور دانلود کنید که گوگل خودش نسخه مناسب رو به شما بده.
در ضمن اونطوری که وبسایتش گفته بود من نسخه سامسونگ رو دانلود کردم و تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آپلود کردم براتون. ولی باز پیشنهادم اینه همه رو از سایت خودش دانلود کنید چون نه نیاز به تغییر پراکسی داره و نه مشکلی واسه دانلود.
بقیه دوستان هم اگه لازم داشته باشند بهتره فقط و فقط به سایت منبع برم چون بازم میگم که این نرم افزار در چند نسخه تولید شده و بهتره هر کی نسخه مناسب خودشو دانلود کنه.
موفق باشید.
کولا بی خیال این نرم افزار که شما معرفی کردین شدم.
چون برنامه اینبار لینک اخری دادین درسته تو موبایل درسته برنامه انگاری تو کامپیوتر مشکل داره و اکتیو نیس. بگزریم.
دوستان اگه برنامه مشابه این مدل کاری که میخوام با گوشی و کامپیوتر انجام بدم هست خوشحال میشم همینجا بگین...