شارژر رو روی یه گوشیه دیگه تست کردم سالم بود.نقل قول:
گوشی رو هم گذاشتم تو شارژ باطری داغ کرد بعد یه ساعت .یعنی برق به باطری میومده و سوکت مشکلی نداره.
سوکت رو هم نگاه کردم پایه هاش وصلن
Printable View
شارژر رو روی یه گوشیه دیگه تست کردم سالم بود.نقل قول:
گوشی رو هم گذاشتم تو شارژ باطری داغ کرد بعد یه ساعت .یعنی برق به باطری میومده و سوکت مشکلی نداره.
سوکت رو هم نگاه کردم پایه هاش وصلن
باطری رو بردم بهش گفتم جریان چی بوده,برام عوض کرد...مغازش کلا هیچی توش گارانتی نداره و تمام لوازم و قطعاتش رو حتی به همکارا هم بدون گارانتی میده... ولی گفت برای اینکه خرید اولم بوده و دل چرکین نشده باطری رو برام عوض کرد...(دستشم درد نکنه)...فقط زمان شارژ رو بهم گفت که 5ساعت تو شارژ باشه...درسته؟
عموما شارژ پر بشه و 100% بشه درسته .نقل قول:
سلامنقل قول:
از باطری جدید هم که گرفتم ,زدم به شارژ ولی شارژ نمیگیره ...
یعنی میزنه charging ولی از صبح تاحالا که زدم تو شارژ 1% هم شارژ نشده....مشکل چیه؟؟؟ (باطری فابریک خودشم همینطور شد.میزدم به شارژ ولی شارژ نمیگرفت. میتونه مشکل از موبایل باشه؟؟/)
بله میتونه . سوکت شارژ رو کجا دادی تعویض کنند . احتمالا یکی از مسیرها قطعی دارد .
سوکت usb رو تهیه کن و ببر تعمیرکار برات عوضش کند . امیدوارم خودت دست به سوکت نزده باشی .
نه دست نزدم.همون اول که گفتین دست نزن بهش دست نزدم.نقل قول:
بردم پیش تعمیر کار گفت سوکتش رو چک کردم و دوباره تعویض کردم و باز مشکل برقرار بود. گفت یه IC برای شارژ هست که ممکنه از اون باشه و هزینه تعویضش بین 15 تا 20 تومن هست.
هم باطری فابریک هم باطری Hi-Copy جدید با گوشی های دیگه چک شد و مشکلی نداشتن.شارژشدن و شارژهم نگه داشتن.
این IC شارژ چی هست؟
ایسی شارژ تو همه دستگاهایی که با باطری و شارژر کار میکنند وجود دارد و وظیفه نظارت بر شارژ رو به عهده دارد . اگر جلوی خودت تعویض میکنه تعویضش کنه . هزینه اش هم همین حدود هست .
سلام.نقل قول:
اقا امید اگه بخوام باتریم رو با شارژر همه کاره شارژ کنم ,مشکلی پیش نمیاد؟ مارک یا برند معتبری هست که باطری رو خراب نکنه؟
کلن دیگه منصرف شدم که تعمیرش کنم. اگه باطریم رو بتونم با شارژر همه کاره شارژ کنم دیگه مشکلی نیست.
بعید میدونم اگر ایسی شارژ خراب باشه . بتونید گوشی را بالا بیارید .نقل قول: