یه برنامه مثل بازار برای ویندوز فون نیست ؟
کسی لینک دانلود این برنامه رو نداره my app free
Printable View
یه برنامه مثل بازار برای ویندوز فون نیست ؟
کسی لینک دانلود این برنامه رو نداره my app free
بله تمام گوشی های ویندوزفونی از زبان فارسی پشتیبانی می کنندنقل قول:
ارسالی توسط محمد حسین اسدزاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حتی در آفیس ویندوزفون هم از زبان فارسی به طور کامل پشتیبانی میشه
باید بگردید متاسفانه به دلیل تقاضای بالا یه مقدار کمیاب هست
یه سری موارد دیگه در مورد رام گوشی های ویندوزفون هست که گفتم در جریان باشید
1- رام گوشی قابل تعویضه البته باید بلد باشید چون ریسکی هستش شما می تونید مثلاً رامتون که ماله عراقه رو به جاش رام ایران فلش کنی
2- با چندتا از دوستام که ویندوزفون دارن صحبت کردم و گفتن رام های اروپا به خصوص فرانسه و ایتالیا از همه بهترن
3- تفاوت اصلی رامها در زمان ارائه آپدیت جدید برای اونهاست مثلاً معمولاً رام های اروپا زودتر از بقیه آپدیت ها رو دریافت می کنن
4- یکی از دوستام گوشیش رام ایران بود و گفت یکمی کنده به همین دلیل عوضش کرده و رام ایتالیا زده
5- البته اینطور که شنیدم رام فنلاند ههم جزء بهترین رام هاست
در مورد مارکت هم یه زمانی چندتا مارکت ایرانی برای ویندوزفون بود که اصلاً خوب نبودن به نظر من که خود استور ویندوزفون بسیار کامله
و برنامه های ایرانی زیادی هم توش هست
گوشی های سری لومیا میشه گفت, بهترین گوشی های 2014 هستن!!!
ولی ...
گوشی های لومیا دیگه تولید نمیشن!!!
نه اینکه نوکیا بسته شه یا ماکروسافت تعطیلش کنه, ولی قرار با اسم های جدید تر بیاد ,شاید سورفیس فون:lol:
اگه الان جنگی میخوای بخری ,بخر , ولی اگه میتونی صبر ک سری جدیدش رو بگیر!!!
*----*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*
این تعصب نیست یا دفاع از برند خاصی ولی, من ترجیح میدم از گوشیم به صورت کاری استفاده کنم و حالت این نباشه هم نت بری ,هم PDF بخونی و هزار تا کار دیگه ,منظورم اینکه استایل موبایل رو داشته باشه ,یارو اومده بود برای iPHONE برنامه کنترل هواپیما نوشته بود و واقا هم کنترل میکرد!!!!!:surprised:
این فوقالعادس و عالی اصلا اخرشه ولیییییییییی یه چیز به این مهمی خوب باس رو یه کامپیوتر باشه نه یه اسمارت فون چن صد دلاریییییییی
کل حرفم اینکه ویندوز یه چیز کاری و ادم از سیستم عامل کارا که از یه تابع استفاده میکنه و کاملا مهندسی ,خییلی بهتره از یه گوشی که کلا صرفا itunse یا اینجور چیزای مالتی مدیا نقطه قوتشه
شما هر کجا ببینی بحث قدرت و کاراریی ویندوز فونه یا نرم افزار های تخصصی(البته نه به اندازه pc) ,نه مثل ایفون!! یا هنگروید:lol: