پاسخ: سوالات من مربوط به گوشی هواوی
نقل قول:
برای حذف رام فعلی دوتا راه دارین کاستوم ریکاوری نصب کنید و رام رو حذف کنید
یا از طریق برنامه فلش تولز گوشی رو فرمت کنید که تو این مرحله هم سریال گوشیتون میپره (البته باید برای گوشی تون روش فلش با فلش تولز پیش فرض از طرف کمپانی میسر شده باشه)
برای فلش گوشی هم کافیه خاموش کنید درحالی که دوتا ولووم + و - رو گرفتین پاور رو اونقد نگه دارین که گوشی خودکار به حالت بروزرسانی بره و فلش بشه
اگه فلش میکنید یا فکتوری میزنید اما بعد از بالا اومدن گوشی تون هیچ اتفاقی نیافتاده مثلا پترن و پسورد یا برنامه ها اس ام اس ها حذف نشده به این معنیه
که هارد گوشی تون خرابه و نیاز به تعویض داره
نه رمز اینا پاک میشه مشکل من ل
علت های گوشی :خاالی شدن باتری در هنگام اتصال به نت به سرعت /صدا ندادن بخش آغازین روشن شدن گوشی یا همون welcome/ باسخ دادن به تماس و رفتن صدا مخاطب برای لحظه ای روی بلندگو و بازگشت به حالت اولیه / ظبط ضعیف صدا حین فیلم برداری
چند تا رام از چند جا با همون بلید بروز رسانی کردم ولی مشکلات ذکر شده تغییر نکرده
عرض کردم بیلدهای بالاتر باگ ها و مشکلات رو رفع میکنن موردهایی که گفتین هم میتونه به رام مربوط باشه هم سخت افزار
بنظرم شما بهتره یبار به بیلد 209 اپگرید کنید ، چک کردم فارسی هم داره (کافیه سرچ کنید وب های زیادی قرار دادن)
بعد اگه مشکلی بود چک کنیم در ضمن ، در رابطه با مشکل باتری،
خالی شدن باتری در چه حدی هست؟ ببینید مصرف باتری موقع استفاده از نت (وای فای و دیتا) به مراتب بالاتر از کارهای دیگه ست
شاید این خالی شدن از دید شما بالا اما از دید بقیه نرمال باشه ، چک کنید موقع اتصال هر چند مین درصد خالی میکنه
درضمن تنظیماتی مربوط به مصرف باتری موقع اتصال به نت وایرلس در قسمت خود وای فای وجود داره
از ابتدا صدای اغازین پخش نمیشده یا جدیدن اینطور شده، مطمئن بشید روی گوشی های هم مدل شما صدای اغازین پخش میشه
در اخر همچنان پیشنهاد اولیه اپگرید به بیلد 209 هست
.....................................
نقل قول:
در اخر همچنان پيشنهاد اوليه اپگريد به بيلد 209 هست
کاستوم ریکاوری چیه نیاز به روت اگر نداره لطفا لینک بدید بنصبم حقیقتش هرچی میگردم نمی دونم کدوم نسخه هست اینم لینک بدید
بروز رسانی کردم به 209 ولی صدا یآغازین و ضبط صدا در فیلم برداری ضعیفه /// با نرم افزار sp flash tools هم هر کاری کردم نتونستم رام گوشی رو پاک کنم یه فایل txt می خواستم من نداشتم آگر نرم افزار مشابه ای هست که بتونیم رام رو به کل حذف کنیم و رام جدید رو بنصبیم و نیاز به روت نباشه و از این طریق مشکل من حل میشه لینک بدید //
این بریک میگه چیه