سلام دوستان من امروز برای اولین بار یه بسته یک روزه الفا نسل دو خرید کردم و پیام فعالسازی اومد یه پیامم اومد گفت مدل گوشی را به این شماره بفرست فرستادم فعال شد ولی حالا داده های تلفنا روشن میکنم هیچ اتفاقی نمیفته؟؟
سلام دوستان من امروز برای اولین بار یه بسته یک روزه الفا نسل دو خرید کردم و پیام فعالسازی اومد یه پیامم اومد گفت مدل گوشی را به این شماره بفرست فرستادم فعال شد ولی حالا داده های تلفنا روشن میکنم هیچ اتفاقی نمیفته؟؟
|
سلام مدل گوشیتون چی هست بغل آنتنتون کلمه ی E یا H نمایش داده میشه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 29-01-16 انجام شده است
ali hosein (29-01-16)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل گوشی hunur 3c
بغل انتن g نشون داده میشه
دوست من اگه gتنها رو نشون میده یعنی از gprs شبکه داره استفاده میکنه و سرعت خیلی خیلی پایینه حتی از اج هم پایینتره برای همینه که به اینترنت وصل نمی شید انتن دهی تو جایی که هستید برای شما از نظر اینترنتی ضعیف هست البته شاید با همراه اول ضعیف باشه با اپراتورهای دیگه هم بررسی کنید شاید اونا بهتر باشند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 29-01-16 انجام شده است
ali hosein (29-01-16)
ممنون از کدوم اپراتور دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر کدوم که تو مکانی که هستید آنتن دهیش بهتر یا ایرانسل یا رایتلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks