ببخشید یادم رفت مارک مودم بذارم micronet
راستی چندین بار هم انواع ویندوز را امتحان کردم الان با xp s2 کار میکنم ازتون تشکر میکنم .
سلام خواهش می کنم کمک کنید با کامپیوترم به مشکل بر خوردم وقتی مدیا پلایر را اجرا می کنم بعد 2 یا 3 اهنگ فرق نداره صوتی یا تصویری ریسیت می شود .
یک مشل دیگه این هست که وقتیبا کامپیوتر به اینترنت متصل می شم سرعت از 45 بالا تر نمی رود.
سخت افزار سیستم من :
main giga
cpu amd x2 3800
graphic xfx 64 6100al
ram 512 چیپ طلائی
|
ببخشید یادم رفت مارک مودم بذارم micronet
راستی چندین بار هم انواع ویندوز را امتحان کردم الان با xp s2 کار میکنم ازتون تشکر میکنم .
سلام کامبیز جان ... عضویتتون رو در پی سی نتورک تبریک میگم
شما یه بار سیستم رو با آنتی ویروس آپدیت چک کنید
در مورد سرعت اتصال به اینترنت، بیشتر از مودم، کیفیت خط شما و مخابراتتون مهمه
مهراد جان ازت ممنون هستم ولی چند بار با انتی ویروس مختلف مثل کاسپر اسکی و نورتون چک کردم ویروس نداشت این
مشکل ممکن هست از رم یا کارت گرافیک باشه .
و بعد در رابطه با سرعت اینتر نت این که با یک مودم دیگه چک کردم سرعتش 52 بود اما اون مودم استاندارد v90 اما مودم من
v92 هست ممکن هست از این باشه .
دوست عزیزم خیلی ممنون هستم .
عزیزم v92 در اکثر مناطق ایران بدلیل تجهیزات مخابرات ، قابل استفاده نیست
این سرعتی هم که موقع کانکت شدن میزنه نمیشه بهش اعتماد کرد ... واسه من یه زمانی میزد 115.2 !
ضمنا آیا این مشکل فقط باید مدیا پلیر هست؟
فایل خاصی باعث این مشکل میشه؟
با Jet Audio و بقیه پلیرها هم همین مشکل هست؟
دقیقا همین مشکل هم برای خواهر زاده بنده پیش اومده بود
وقتی که تو ویندوز در حال گوش کردن به Winamp هستش سیستمش ریست میشه
و اصلا بالا نمیاد یعنی همون اول که تو صفحه سیاه هست و بوتها و مدل مادربرد و ... رو نشون میده
همون جا گیر میکرد و از همه مهمتر اینکه دیگه سیستمش همونجا گیر میکرد و نمیومد بالا
من چندین بار کابلهای هارد و کابلهای برق رو درآوردم و جا زدم و چند بار هم رم رو جابجا کردم و
حتی CPU رو هم باز کردم حدث زدم شادی گردوغبار زیر فن باشه و باعث داغ شدن CPU باشه که
اینطور نبود و در نهایت با نصب یه ویندوز جدید فعلا مشکلش حل شد .
به نظر من اگر مشکل شما با این توضیحات مشابه هست پیشنهاد میکنم قطعاتتون رو چک کنید از
جمله رم دستگاه تون رو
با تشکر
مهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (18-08-07)
|
دوستان عزیز ازتون ممنون هستم بالاخره بعد از چند بار عوض کردن جای رم و دستکاری کردن بقیه سخت افزارهای کامپیوتر
یه کم بهتر شده و دیگه به ان شدت ریسیت نمی کنه و قابل تحمل هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks