پاسخ: اشکال عجیب در کیبورد
من فکر می کنم مشکل سخت افزاری باشه و دیگه با فرمت و اسکن و ... درست نشه
اولین باری که این مشکل بوجود اومد خیلی حاد تر بود
مثلا با فشردن کلید h تایپ میشد hj و یا با فشردن n تایپ میشد mn ؛ m و j هم از کار افتاده بودن
همه عدد ها بجای enter عمل می کردن
shift همیشه فعال بود و ....
با اولین اسکن با آنتی ویروس بخش زیادی از این مشکلات درست شد و با آپدیت کردن آنتی ویروس همه اش حل شد و موند همون کار نکردن سه کلید q و 1 و esc
امروز کیبورد رو تست می کنم
یه نفر هم بهم پیشنهاد داد که به سیستم شوک وارد کنم ؛ یعنی اتصالات مادربرد و .. رو باز کنم و دوباره سر هم کنم تا سیستم بحالت عادی برگرده
این قضییه شوک وارد کردن و بر طرف شدن یه نقص سخت افزاری بصورت خود بخودی و شانسی امکان پذیره ؟
پاسخ: اشکال عجیب در کیبورد
نقل قول:
اخرین پیشنهاد کی بورد را روی یه سیستم دیگه تست کنید اگه سالم بود باید با روش بالا مشکلتون بر طرف می شد در مورد low level همبگم چون ریسک این نوع فرمت بالا هستش و امکان داره اصلا هارد بر نگرده بهتر هست در بدترین شرایط ازش استفاده بشه در مورد ویروس هم اصلا ربطی نداره با یه full بخقئشف میشه هر نوع ویروسی بجز ویروسهایی که به سکتور صفر حمله می کنند را ور داشت که فکر نکنم ویروس شما از این دسته باشه ..
می تونید از یه کی بورد دیگه هم برای تست استفاده کنید.
پس اگه از سالم بودن کی بورد مطما شدید یه بار کل هارد را به صورت معمولی فرمت کنید
با سلام
ممکن تمام مشکلاتی که وریا کن باشه و یا حتمالا پورت یا کامپوننتهای مادربرد مشکی داشته باشه
با یک کیبورد دیگه قبل از وینودز تست کنید
مشخص میشه مشکل از کیبرد یا چیزه دیگه ؟
ممنونم