درایور مگه نداره.cd راه انداز رو از سایت خودش بگیر و نصب کن.فکر کنم تنظیماتش بیاد با سپاس.
مدیر سابق انجمن
با سلام
من یدونه joystick FLight (خلبانی ) ازینا که باید به Game port وصل بشه منم زدمش تو کارت صدا و شناختش ولی مشکل اینجاست که تنظیم نیست
تو عکس میتونید ببیینید
به نظرتون چکارش کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
درایور مگه نداره.cd راه انداز رو از سایت خودش بگیر و نصب کن.فکر کنم تنظیماتش بیاد با سپاس.
آخرین ویرایش توسط Trance در تاریخ 18-12-07 انجام شده است علت: ایراد
Ardalan (18-12-07)
مدیر سابق انجمن
نه ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روس جعبه اش هم هیچی ننوشته
حتی نمیدونم اسمش چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما ساخت یک شرکتی هست.روی خود جوی استیک یا زیرش چیز ی ننوشته مگه.حتما مدل و اسم باید داشته باشه.اگه هم ساخت چین باشه باید نام شرکت یکجای نوشته شده باشه.مدل تاپ گان نیست از این ساخت چینی ها
مدیر سابق انجمن
زیروروش کردم هیچ جاش ننوشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجب ؟؟؟ یک عکسی ازش بزاره تا حداقل شکل و شمایل اون ببینیم.شاید ساخت ......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مدیر سابق انجمن
اینم عکسش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
دوستان حلش کردم
ممنون
5 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 5 میهمان)
Bookmarks