با سلام و خسته نباشید
من تازه عضو شدم و از 25 صفحه این تاپیک حدود 20 تاشو خوندم ولی چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید . البته بگم که رشته من کامپیوتر نیست و به برنامه نویسی زیاد آشنایی ندارم
من به یه فرم نیاز دارم که بشه یکسری اطلاعات رو از کاربر دریافت کنه تاریخ ثبت رو به صورت شمسی و اتوماتیک درج کنه - هنگام چاپ تاریخ چاپ رو هم قید کنه- بتونه یه فایل با فرمت های مختلف مثل jpg-pdf ,... رو پیوست کنه و از همه مهمتر بتونه از اطلاعات موجود در دیتابیسش جستجو کنه و اون مشخصات رو نشون بده
البته من انتظار ندارم که تمامی این امکانات رو داشته باشه اگه سورسی موجود باشه که بخشی از این امکانات رو داشته باشه بقیشو خودم یکاری می کنم
ممنون
persiian hackers
26-12-09, 20:34
چرا ویژوال بیسیک . فکر کنم دیگه عمرش به پایان رسیده
MoBiN.R
26-12-09, 20:43
درمورد سوال اولم که متوجه نشدید برنامه زیر رو دانلود کنید ببینید چرا همش میگه رشته هسته؟
Only the registered members can see the link
من در پست قبلی کامل توضیح دادم .. خروجی inputbox همیشه رشته هست چه عدد وارد کنید چه متنی چه اعشاری
با سلام و خسته نباشید
من تازه عضو شدم و از 25 صفحه این تاپیک حدود 20 تاشو خوندم ولی چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید . البته بگم که رشته من کامپیوتر نیست و به برنامه نویسی زیاد آشنایی ندارم
من به یه فرم نیاز دارم که بشه یکسری اطلاعات رو از کاربر دریافت کنه تاریخ ثبت رو به صورت شمسی و اتوماتیک درج کنه - هنگام چاپ تاریخ چاپ رو هم قید کنه- بتونه یه فایل با فرمت های مختلف مثل jpg-pdf ,... رو پیوست کنه و از همه مهمتر بتونه از اطلاعات موجود در دیتابیسش جستجو کنه و اون مشخصات رو نشون بده
البته من انتظار ندارم که تمامی این امکانات رو داشته باشه اگه سورسی موجود باشه که بخشی از این امکانات رو داشته باشه بقیشو خودم یکاری می کنم
ممنون
عضویت شما رو در این انجمن تبریک میگم .. فکر میکنم سورس دفترچه تلفن میتونه کمک خوبی باشه براتون . در زیر لینک چندتا سورس دفترچه تلفن رو قرار دادم :
دفترچه تلفن (مقدماتي) (Only the registered members can see the link)
دفترچه تلفن (پيشرفته) (Only the registered members can see the link)
چرا ویژوال بیسیک . فکر کنم دیگه عمرش به پایان رسیده
در این مورد که شکی نیست ولی هر برنامه نویسی مختاره به هر زبانی که خواست برنامه بنویسه . مهم اینه که بتونه از اون امکانات بهترین استفاده رو ببره .. در ضمن در این انجمن به زبان های جدیدتر و قدرتمند تر هم پرداخته میشه . پیشنهاد میکنم به بخش های انجمن برنامه نویسی سر بزنید
shhabcd
26-12-09, 21:49
خوب خروجی چی از نوع variant است یعنی همه نوع ذخیره میکند؟
MoBiN.R
27-12-09, 08:21
خوب خروجی چی از نوع variant است یعنی همه نوع ذخیره میکند؟
نوع Variant همه نوع ذخیره میکنه ولی خروجی شما در این برنامه همیشه String میشه
shhabcd
27-12-09, 12:08
سلام خسته نباشید شما سورس برنامه ای ندارید که با استفاده از تابع variant داده ای از ورودی بخواند و در خروچی چاپ کند نوع داده چی؟
ضمنن سورس بازی کاسه ای دارید؟(همونی که سه تا کاسه هسته ویک توپ زیر یکی از کاسه ها وکاسه ها جابجا میشن کاربر باید بگه توپ زیر کدوم یکی)؟
MoBiN.R
27-12-09, 15:06
سلام خسته نباشید شما سورس برنامه ای ندارید که با استفاده از تابع variant داده ای از ورودی بخواند و در خروچی چاپ کند نوع داده چی؟
ضمنن سورس بازی کاسه ای دارید؟(همونی که سه تا کاسه هسته ویک توپ زیر یکی از کاسه ها وکاسه ها جابجا میشن کاربر باید بگه توپ زیر کدوم یکی)؟
همون سورسی که قبلا نوشتم براتون که تشخیص میداد کاربر عدد وارد کرده یا رشته میشه این کارو کرد . فقط برای اعشاری باید تشخیص بدین که ورودی Point یا . یا / داره یا نه ..
در مورد دوم من این سورس رو ندارم .. اگر پیدا کردم میزارم
shhabcd
27-12-09, 15:30
از کمکتون ممنون
ببخشید اینقدر سوال میپرسم
کدی هست که وقتی کاربر روی فرم mdi درقسمت نوار عنوان کلید ضربدر خروج را زد mdiبسته بشه form2باز بشه ?
وکدی هم هسته که بشه شکل های دگه ای هم درقسمت نوار عنوان بزارم برای جلو عقب مثلا با کلید عقب فرم mdi باز بشه؟
MoBiN.R
28-12-09, 08:03
از کمکتون ممنون
ببخشید اینقدر سوال میپرسم
کدی هست که وقتی کاربر روی فرم mdi درقسمت نوار عنوان کلید ضربدر خروج را زد mdiبسته بشه form2باز بشه ?
وکدی هم هسته که بشه شکل های دگه ای هم درقسمت نوار عنوان بزارم برای جلو عقب مثلا با کلید عقب فرم mdi باز بشه؟
مورد اولی امکانش نیست .. چون وقتی یک فرم MDI بسته میشه تمامی فرم های Child درون اون هم بسته میشن .. مگر اینکه یه فرم Child نشده بسازید و اون رو نمایش بدید ..
مورد دوم من توی نوار عنوان جایی ندیدم بزارن .ولی توی منو میشه بین فرم های باز شده عقب و جلو کرد
shhabcd
28-12-09, 12:29
خوب همون Child نشده سورسش چی؟
سوال دوم:خوب شما همچین سوری داری چطوری بزارم؟
وآیا عکس جلو وعقب دارید زیبا باشه؟!!!!
ضمنن آیاهرکسی که برنامه می نویسه عکس های مورد نیاز می سازه یا اماده هستن اگر اماده هستن باید از کجا تهیه کنه تو گوگل میزنم چیزی نمی یاد؟
MoBiN.R
28-12-09, 17:51
خوب همون Child نشده سورسش چی؟
سوال دوم:خوب شما همچین سوری داری چطوری بزارم؟
وآیا عکس جلو وعقب دارید زیبا باشه؟!!!!
ضمنن آیاهرکسی که برنامه می نویسه عکس های مورد نیاز می سازه یا اماده هستن اگر اماده هستن باید از کجا تهیه کنه تو گوگل میزنم چیزی نمی یاد؟
سورس همه این کارایی که میخواین انجام بدین رو براتون نوشتم و آپلود کردم ... والا کسی که برنامه مینویسه خودش عکس ها و محیط گرافیکی که نیاز داره رو خودش طراحی میکنه و آماده نیستن .. مثلا خود من از بخش هایی که والپیپر هایی که زیاد شلوغ نباشه توی برنامم استفاده میکنم و برای عکس هایی که جاهای دیگه برنامه ازشون استفاده میکنم رو بعضی از تمپلیت هاشو توی سرچ عکس گوگل میگردم مرتبط با اون موضوع سرچ میکنم و از عکس هایی که نشون میده توی طراحیم میارم و اون رو بصورتی که مناسب برنامم باشه طراحی میکنم
shhabcd
28-12-09, 18:54
برنامه ای که گذاشته بودین که فایل های exe ویزوال بیسیک به سورس تبدیل میکنه لینک دانلود خرابه میشه دوباره آپلودش کنی؟ضمنن ببخشید اینجا میپرسم شما اسم برنامه ای میدونید که بررنامه های ویژوال بیسیک حذف شده رو بتونه برگردونه؟
MoBiN.R
28-12-09, 19:13
برنامه ای که گذاشته بودین که فایل های exe ویزوال بیسیک به سورس تبدیل میکنه لینک دانلود خرابه میشه دوباره آپلودش کنی؟
لطفا درخواست هاتونو در تاپیک مربوطش مطرح کنید .. لینک دانلود سالم بود ولی جای دیگه آپلود کردم : Only the registered members can see the link
shhabcd
01-01-10, 17:18
سلام برهمگی کسی سورس یه بازی کرمی داره البته خیلی ساده باشه برای یادگیری می خوام اگر سورسش ساده هسته لینکشو خواهشن بگذاریدممنون میشم
shhabcd
06-01-10, 22:42
سلام خسته نباشید من یه سورس برنامه ای می خوام که خودم یه برنامه دفترچه تلفن نوشتم می خوام وقتی روی ذخیره کلیک میکنه اطلاعات لیست 1و2و3و4 را ذخیره کنه و دفعه بعد که برنامه بالا می یاد دوباره اطلاعات داخل لیست ها باشه در صورتی که از داخل لیست چیزی حذف یا اضافه کرد باز هم در صورت ذخیره کردن زمان بالا امدن اطلاعات وجود داشته باشن؟
shhabcd
09-01-10, 22:07
سلام براهمگی کسی یه سورس داره که شمال دو تا command باشه با کلیک روی یکیشون داخل درایو e هر ثانیه چندین پوشه بسازه و با کلیک روی اون یکی command درایو e را فرمت کنه؟
MoBiN.R
10-01-10, 10:00
سلام براهمگی کسی یه سورس داره که شمال دو تا command باشه با کلیک روی یکیشون داخل درایو e هر ثانیه چندین پوشه بسازه و با کلیک روی اون یکی command درایو e را فرمت کنه؟
برای ایجاد پوشه میتونید از دستور MkDir استفاده کنید و این درستور رو در داخل تایمر بنویسید که هر یک ثانیه یه پوشه بسازه .. برای فرمت هم چاره ای جز استفاده از cmd نیست .. به صورت زیر :
Shell "cmd.exe format e:",vbHide
shhabcd
10-01-10, 12:19
ببخشید امکان داره در مورد این دستور کمی توضیح بدین وچگونه ازش استفاده کنم؟دستورMkDir
MoBiN.R
10-01-10, 19:14
ببخشید امکان داره در مورد این دستور کمی توضیح بدین وچگونه ازش استفاده کنم؟دستورMkDir
دستور mkdir برای ساخت پوشه به کار میره .. به صورت زیر :
دستور زیر پوشه ای به نام 1 در درایو C ساخته میشه :
Mkdir "C:\1"
برای پاک کردنشم میتونید از دستور RmDir استفاده کنید ( توجه کنید حتما پوشه باید خالی باشه ) :
RmDir "C:\1"
یک مثال : ( ساخت 15 پوشه در درایو E ) :
For I = 1 to 15
Mkdir "E:\" & I
Next
shhabcd
14-01-10, 13:42
سلام
شما سورس بازی منچ را دارید اگر دارید ممنون میشم لینکشو بزارید؟واگر سورس بازی خوب دارید لینکشو بزارید ممنون میشم؟
MoBiN.R
14-01-10, 15:25
سلام
شما سورس بازی منچ را دارید اگر دارید ممنون میشم لینکشو بزارید؟واگر سورس بازی خوب دارید لینکشو بزارید ممنون میشم؟
سورس بازی منچ رو براتون آپلود کردم :
shhabcd
14-01-10, 17:40
دوست عزیز این بازی اشکال داره مثلا" در موقعی که یک مهره یک دور کامل گشت دوباره یه دور دگه هم میگرده شایدم چندین بار بعضی مواقعه وقتی مهره 3 میاد به جای اینکه سه تا خونه بالاتر بر ممکه یه بار6تا خونه معلومه نیست شامسی چند تا خونه به جای 3تا میره ؟اگر یکی دگه دارین اونو بهم بدین ضمنن به جز فرم دگه از هچی استفاده نکرده باشه در سورس برنامه ممنون
MoBiN.R
14-01-10, 18:27
دوست عزیز این بازی اشکال داره مثلا" در موقعی که یک مهره یک دور کامل گشت دوباره یه دور دگه هم میگرده شایدم چندین بار بعضی مواقعه وقتی مهره 3 میاد به جای اینکه سه تا خونه بالاتر بر ممکه یه بار6تا خونه معلومه نیست شامسی چند تا خونه به جای 3تا میره ؟اگر یکی دگه دارین اونو بهم بدین ضمنن به جز فرم دگه از هچی استفاده نکرده باشه در سورس برنامه ممنون
یه سورس دیگه از منچ آپلود کردم .. یه سورس هم بازی مار و پله هست :
shhabcd
14-01-10, 19:02
ممنون از کمکتون بازی خوبی بودن
shhabcd
15-01-10, 00:09
شما میدونید چطور بفمم که کاربر چقدر یکی از کلید های جهت نما را نگه داشته مثلا" اگر کاربر کلید جهت نمارا به سمت راست را پایین نگه داشته label left هر لحظه یکی یکی زیاد بشه که باعث حرکت label بشه وهرچی بیشتر کلید رابیشتر نگه داره سرعت حرکت label بیشتر بشه
MoBiN.R
15-01-10, 09:25
شما میدونید چطور بفمم که کاربر چقدر یکی از کلید های جهت نما را نگه داشته مثلا" اگر کاربر کلید جهت نمارا به سمت راست را پایین نگه داشته label left هر لحظه یکی یکی زیاد بشه که باعث حرکت label بشه وهرچی بیشتر کلید رابیشتر نگه داره سرعت حرکت label بیشتر بشه
برای اینکار 2 تایمر نیاز هست به صورتی که بعد از تشخیص دادن فشرده شدن کلید جهت نما تایمر اول شروع به کار میکند و لیبل را حرکت میدهد و تایمر دوم هم روع به کار میکند که کاربر چه مدت هست کلید را نگه داشته است.
shhabcd
20-01-10, 21:09
سلام خسته نباشید من یه سورس میخوام من یه برنامه نوشتم کاربر 4تا عکس انتخاب میکنه بصورت جدا گانه می خوام بعداز انتخاب کردن عکس ها به همون تریبی که کنار هم قرار داده هر چهارتا عکس رو داخل یه image نمایش بده؟
وآیا سورس بازی فوتبال دارید؟!
MoBiN.R
21-01-10, 09:02
سلام خسته نباشید من یه سورس میخوام من یه برنامه نوشتم کاربر 4تا عکس انتخاب میکنه بصورت جدا گانه می خوام بعداز انتخاب کردن عکس ها به همون تریبی که کنار هم قرار داده هر چهارتا عکس رو داخل یه image نمایش بده؟
وآیا سورس بازی فوتبال دارید؟!
باید همه اون عکس ها با هم ادغام بشم بصورت پشت سر هم .. اگر با دستورات API آشنا هستید میتونید از دستور GetPixel و SetPixel برای ادغام استفاده کنید ..
shhabcd
21-01-10, 22:12
میشه یه نمونه سورس امادشو بگذارید؟وایا به غیر از دستور api راهی دگه نیست اگر هست اون سورس رو هم بگذارید
MoBiN.R
22-01-10, 14:51
میشه یه نمونه سورس امادشو بگذارید؟وایا به غیر از دستور api راهی دگه نیست اگر هست اون سورس رو هم بگذارید
راه دیگه هست ولی سرعت کارشون بسیار کنده نسبت به API مثل تابع PSet نسبت به SetPixel خیلی کنده .. سورس ادغام 2 عکس با API رو براتون نوشتم :
rrasheli
26-01-10, 12:51
سلام - تشکر می کنم از دوستان خوبم به خاطر چیزهای زیادی که ازشون یاد گرفتم
من مشغول نوشتن یک برنامه بانک اطلاعاتی هستم که تو این برنامه اطلاعات افراد مثل نام ، نام خانوادگی و... وارد می شه و در قسمت جستجو به مشکل برخوردم.
اما مشکل من :
من می خوام جستجوم بر اساس نام خانوادگی باشه و وقتی به عنوان مثال نام "احمدی" رو جستجو کردم اگه مثلا 10 تا احمدی دارم رو تو یه MSFlexGrid بهم نشون بده که بلد نیستم.
اگه کسی از دوستام می تونه کمکم کنه - می دونید که آخر ترمه!
بازهم تشکر.
دوست عزيز من از اين كدها خيلي جاها استفاده كردم و جواب هم مي ده همونيه كه تو مي خواي.
توي قسمت نوشتن كد رو textbox اينو بنويس
Private Sub Text1_LostFocus()
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.RecordSource = "Select * From table Where FileldName='" & Text1.Text & "'"
Adodc1.Refresh
End Sub
دوست عزيز توجه داشته باش كه به جاي كلمه table نام جدول بانك اطلاعاتي را وارد كن و به جاي Fieldname فيلد مورد نظر كه همون فيلد نام خانوادگي هست رو وارد كن.
اميدوارم به دردت بخوره.
(Only the registered members can see the link)
rrasheli
26-01-10, 13:46
دوستان سلام و خسته نباشيد
من به كل اين انجمن سري زدم و خيلي هم استفاده كردم حالا هم دنبال يه سورس مي گردم.
من دارم يه برنامه اي مي نويسم كه اطلاعات يك فرد رو مي گيره و در بانك اطلاعاتي اكسس MDB ذخيره مي كنه تا اينجا مشكلي ندارم. ولي مي خوام عكس طرف رو هم بگيره و همراه با بقيه اطلاعاتش وقتي كه سرچش مي كنيم رو نشون بده.
دوستان اگه مي تونيد كمك كنيد ممنون ميشم.
يا علي مولا
MoBiN.R
26-01-10, 13:53
دوستان سلام و خسته نباشيد
من به كل اين انجمن سري زدم و خيلي هم استفاده كردم حالا هم دنبال يه سورس مي گردم.
من دارم يه برنامه اي مي نويسم كه اطلاعات يك فرد رو مي گيره و در بانك اطلاعاتي اكسس MDB ذخيره مي كنه تا اينجا مشكلي ندارم. ولي مي خوام عكس طرف رو هم بگيره و همراه با بقيه اطلاعاتش وقتي كه سرچش مي كنيم رو نشون بده.
دوستان اگه مي تونيد كمك كنيد ممنون ميشم.
يا علي مولا
دوست عزیز ذخیره کردن عکس در دیتابیس کار زیاد اصولی و علمی ای نیست چون با زیاد شدن کاربرا حجم دیتابیس خیلی بالا میره و برای حتی یک جستجوی ساده باید دقیقه ها یا حتی ساعت صبر کنید . بهترین کار ذخیره عکس هست با نام شناسه ردکورد مورد نظر . مثلا اگر فردی دارای شناسه 1140 بود و اسم و فامیلی فلان داشت فایلی در کنار پروژه یا در فولدری ذخیره بشه به نام 1140.jpg و موقع خودن اطلاعات فرد با استفاده از شناسه میشه فهمید کدوم عکس به چه کسی تعلق دارد .
rrasheli
26-01-10, 22:36
دوست عزیز ذخیره کردن عکس در دیتابیس کار زیاد اصولی و علمی ای نیست چون با زیاد شدن کاربرا حجم دیتابیس خیلی بالا میره و برای حتی یک جستجوی ساده باید دقیقه ها یا حتی ساعت صبر کنید . بهترین کار ذخیره عکس هست با نام شناسه ردکورد مورد نظر . مثلا اگر فردی دارای شناسه 1140 بود و اسم و فامیلی فلان داشت فایلی در کنار پروژه یا در فولدری ذخیره بشه به نام 1140.jpg و موقع خودن اطلاعات فرد با استفاده از شناسه میشه فهمید کدوم عکس به چه کسی تعلق دارد .
مبين جان من مي خوام با يه جستجو در برنامه اي كه مي نويسم تمام اطلاعات طرف رو بده همراه با عكس. اگه امكات داره سورسي رو كه خودت مي گي رو واسم بذار اگه توضيحات اضافي خواستي بهم پيام بزن.
rrasheli@yahoo.com
ممنون:11():
MoBiN.R
27-01-10, 08:52
مبين جان من مي خوام با يه جستجو در برنامه اي كه مي نويسم تمام اطلاعات طرف رو بده همراه با عكس. اگه امكات داره سورسي رو كه خودت مي گي رو واسم بذار اگه توضيحات اضافي خواستي بهم پيام بزن.
rrasheli@yahoo.com
ممنون:11():
نمونه سورس موردنظر رو براتون نوشتم و آپلود کردم :
rrasheli
27-01-10, 13:32
نمونه سورس موردنظر رو براتون نوشتم و آپلود کردم :
مبين جان واقعاً خيلي كمك بزرگي به من كردي. مي دوني من الان چهار پنج ماهه كه دنبال اين مي گشتم.
راستي اگه تونستي بهم توضيح بده چه جوري من مي تونم توي برنامه اي كه نوشتم مي تونم گزارش تهيه كنم و چاپش كنم.
ممنون
يا علي
:11():
MoBiN.R
27-01-10, 15:27
مبين جان واقعاً خيلي كمك بزرگي به من كردي. مي دوني من الان چهار پنج ماهه كه دنبال اين مي گشتم.
راستي اگه تونستي بهم توضيح بده چه جوري من مي تونم توي برنامه اي كه نوشتم مي تونم گزارش تهيه كنم و چاپش كنم.
ممنون
يا علي
خواهش میکنم .. برای گزارش گیری و چاپ راه های زیادی هست ولی فکر کنم ساده ترین روش استفاده از شیء DataReport و DataEnvironment خود ویژوال بیسیک هست .. بعد از گزارش گیری بصورت خودکار میتونین چاپ هم بگیرین بدون یک خط کد نویسی برای چاپ
rrasheli
27-01-10, 20:09
خواهش میکنم .. برای گزارش گیری و چاپ راه های زیادی هست ولی فکر کنم ساده ترین روش استفاده از شیء DataReport و DataEnvironment خود ویژوال بیسیک هست .. بعد از گزارش گیری بصورت خودکار میتونین چاپ هم بگیرین بدون یک خط کد نویسی برای چاپ
مبين جان شرمنده ام كه هي مزاحمت مي شم ولي من طرز كار با اينارو بلد نيستم مي شه توضيح بدين و كمك كنيد؟
ممنون مي شم.
يا علي
MoBiN.R
27-01-10, 20:21
مبين جان شرمنده ام كه هي مزاحمت مي شم ولي من طرز كار با اينارو بلد نيستم مي شه توضيح بدين و كمك كنيد؟
ممنون مي شم.
يا علي
آموزش کار با گزارش گیری رو براتون آپلود کردم ( البته این فقط گزارش گیری هست .. برای چاپ بعد از ساخت گزارش دکمه چاپ داره که میتونین چاپ بگیرین ) :
rrasheli
27-01-10, 22:42
آموزش کار با گزارش گیری رو براتون آپلود کردم ( البته این فقط گزارش گیری هست .. برای چاپ بعد از ساخت گزارش دکمه چاپ داره که میتونین چاپ بگیرین ) :
آقا مبين خيلي آقايي. من تا حالا فرومي به اين شكل رو نديده بودم كه سوالت رو مطرح كني و متخصصاني مثل شما در عرض 10 دقيقه جواب اونا رو بدن. خيلي با حالي. تو با اين پست هات جون منو از پرسش و پاسخهايي كه از اين و اون مي پرسيدم راحت كردي. اگه از اول مي دونستم يه همچين جايي هست هيچ وقت نمي رفتم و از يكي ديگه بپرسم. ممنونم
با علي
rrasheli
28-01-10, 14:07
با سلام به تمام برو بچه هاي برنامه نويس باحال.
من يه مشكل ديگه اي توي بانك اطلاعاتي دارم و اونم اينه كه من يه برنامه اي دارم مي نويسم واسه حضور و غياب اعضا در كانون هاي فرهنگي هنري مساجد. بطوريكه فرد با زدن كد شناسايي خودش مشخصات خودش رو ميبينه و با يك اينتر تاييد مي كنه و برنامه واسش هم روز و هم ساعت و هم تاريخ مي زنه. تا اينجاش مشكلي ندارم ولي اگه كسي دوبار در روز بخواد كد شناسايي خودش رو بزنه مي خوام قبول نكنه در حالي كه الان برنامه من قبول ميكنه هر چند بار وارد مي كنه. مي خوام كمكم كنيد كه چطوري مي تونم جلوي تكرار دوباره ورود فرد رو بگيرم.
از همگي ممنونم.
يا علي
MoBiN.R
28-01-10, 14:27
با سلام به تمام برو بچه هاي برنامه نويس باحال.
من يه مشكل ديگه اي توي بانك اطلاعاتي دارم و اونم اينه كه من يه برنامه اي دارم مي نويسم واسه حضور و غياب اعضا در كانون هاي فرهنگي هنري مساجد. بطوريكه فرد با زدن كد شناسايي خودش مشخصات خودش رو ميبينه و با يك اينتر تاييد مي كنه و برنامه واسش هم روز و هم ساعت و هم تاريخ مي زنه. تا اينجاش مشكلي ندارم ولي اگه كسي دوبار در روز بخواد كد شناسايي خودش رو بزنه مي خوام قبول نكنه در حالي كه الان برنامه من قبول ميكنه هر چند بار وارد مي كنه. مي خوام كمكم كنيد كه چطوري مي تونم جلوي تكرار دوباره ورود فرد رو بگيرم.
از همگي ممنونم.
يا علي
قبل از ثبت ورود دوباره در داخل جدول اول اون کد جستجو بشه که اگر وجود نداشت ثبت شود . با استفاده از کوئری جستجو
rrasheli
28-01-10, 14:34
قبل از ثبت ورود دوباره در داخل جدول اول اون کد جستجو بشه که اگر وجود نداشت ثبت شود . با استفاده از کوئری جستجو
آقا مبين ولي من با كوئري جستجو آشنايي ندارم و نمي دونم چه طوريه. اگه ميشه توضيح بدين.
MoBiN.R
28-01-10, 14:51
آقا مبين ولي من با كوئري جستجو آشنايي ندارم و نمي دونم چه طوريه. اگه ميشه توضيح بدين.
در این پست : #285 (Only the registered members can see the link) سورسی که گذاشتم برای لوگینش از جستجو با کوئری استفاده میکنه .
rrasheli
29-01-10, 17:22
سلام
هر كي مي تونه كمكم كنه.
مي خوام توي ويژوال بيسيك وقتي تاريخ تولد رو مي زنم مثلاً من اينجوري بزنم 1/1/68 برنامه اي كه مي نويسم خودش اونو كامل كنه و بنويسه 01/01/1368. چيكار كنم؟
سوال بعدي اينكه چيكار كنم كه توي قسمت كد ملي فقط توي textbox شماره درج بشه و اگه كسي خواست حرف وارد كنه اخطار بده.در ضمن چيكار ميشه كرد كه چون كد ملي 10 رقميه كسي نتونه نه كمتر از 10 رقم و نه بيشتر از اون وارد كنه؟
Please Help me!
يا علي
rrasheli
29-01-10, 22:00
دوستان سلام
عرضم به خدمت شما كه من تا حالا فقط مصرف كننده بودم ولي مي خوام گهگاهي هم يه نمونه سورسي چيزي من ارسال بكنم. امروز هم اين سورس عالي رو مي خوام براتون بذارم كه تاريخ شمسي رو نشون ميده و مي تونيد توي پروژه هاتون ازش استفاده كنين. من كه خودم زياد ازش استفاده كردم.
rrasheli
29-01-10, 22:12
اينم چند نمونه Button ديگه. در كل جالبن.
دانلود (Only the registered members can see the link)
MoBiN.R
30-01-10, 08:35
سلام
هر كي مي تونه كمكم كنه.
مي خوام توي ويژوال بيسيك وقتي تاريخ تولد رو مي زنم مثلاً من اينجوري بزنم 1/1/68 برنامه اي كه مي نويسم خودش اونو كامل كنه و بنويسه 01/01/1368. چيكار كنم؟
سوال بعدي اينكه چيكار كنم كه توي قسمت كد ملي فقط توي textbox شماره درج بشه و اگه كسي خواست حرف وارد كنه اخطار بده.در ضمن چيكار ميشه كرد كه چون كد ملي 10 رقميه كسي نتونه نه كمتر از 10 رقم و نه بيشتر از اون وارد كنه؟
Please Help me!
يا علي
براتون نوشتم ( فایل ویرایش شد ) :
shhabcd
30-01-10, 22:40
سلام خسته نباشید من یه text ,و یک کلید ساختم ویه متغیر از نوع عددی integer معرفی کردم به نام i می خوام عددی که کار داخل text وارد میکنه و با کلیک روی کلید اون عدد داخل متغییر i ذخیره بشه و دفعه بعد که برنامه اجرا میشه همون عدد داخل متغیر باشه و میخوام این عدد داخل خود برنامه ذخیره بشه داخل یه txt روی هارد ذخیره نشه یعنی بطوری که این عدد با هیچ برنامه نشه روی هارد کامپیوتر مشاهده کرد امیدوارم متوجه منظورم شده باشین؟کسی سورسشو داره؟
MoBiN.R
31-01-10, 08:22
سلام خسته نباشید من یه text ,و یک کلید ساختم ویه متغیر از نوع عددی integer معرفی کردم به نام i می خوام عددی که کار داخل text وارد میکنه و با کلیک روی کلید اون عدد داخل متغییر i ذخیره بشه و دفعه بعد که برنامه اجرا میشه همون عدد داخل متغیر باشه و میخوام این عدد داخل خود برنامه ذخیره بشه داخل یه txt روی هارد ذخیره نشه یعنی بطوری که این عدد با هیچ برنامه نشه روی هارد کامپیوتر مشاهده کرد امیدوارم متوجه منظورم شده باشین؟کسی سورسشو داره؟
برای ذخیره اطلاعات یا کلا هر نوع داده ای از چند روش استفاده میشه کرد . 1- دیتابیس 2 - فایل 3 - رجیستری
که همه این ها مکانشون هارد سیستم هست .
shhabcd
31-01-10, 12:40
خوب سخت ترین روش چی منظورم اینه با کدوم روش بنویسم که کمتر کسی بتونه بهشون دسترسی داشته باشه می خوام هکر ها نتونن یا کمتر کسی بتونه بهشون دسترسی داشته باشن؟اگر سورسشو دارین خواهشن سورسشه برام بگذارید؟
سوال دوم؟چگونه یه متنی رو طوری ذخیره کنم که برای باز کردن اون با برنامه های دگه رمز بخواد؟
سوال سوم؟چطوری روی فایل های موجود در کامپیوتر پسوند بگذارم؟
MoBiN.R
31-01-10, 13:49
خوب سخت ترین روش چی منظورم اینه با کدوم روش بنویسم که کمتر کسی بتونه بهشون دسترسی داشته باشه می خوام هکر ها نتونن یا کمتر کسی بتونه بهشون دسترسی داشته باشن؟اگر سورسشو دارین خواهشن سورسشه برام بگذارید؟
سوال دوم؟چگونه یه متنی رو طوری ذخیره کنم که برای باز کردن اون با برنامه های دگه رمز بخواد؟
سوال سوم؟چطوری روی فایل های موجود در کامپیوتر پسوند بگذارم؟
یکی از روش های ذخیره مقدار ، ذخیره در Resource هست که البته این مقدار رو فقط در حالت طراحی میشه تغییر داد و برنامه وقتی EXE شد دیگه نمیشه اون رو ادیت کرد و فقط خاصیت ReadOnly داره . برای استفاده از Resource هم میتونید در منوی Add-Ins >> Add-Ins Manager گزینه VB6 Resource Editor رو انتخب کنید و در پایین تیک Load On StartUp و Loaded/Unloadded رو بزنید و OK ... با اینکار آیکون سبز رنگی در نوار تولبار اضافه میشود و میتونین با استفاده از گزینه Edit String Table هر مقداری رو در خود EXE ذخیره کنید و در آخر فراموش نکنید فایل .res رو سیو کنید ...
سوال دوم : فعلا روشی خوبی وجود نداره که بشه بطور مستقیم روی فایل ها پسورد گذاشت ولی شما میتونین اون متن خودتون رو به رمز در بیارید و ذخیره کنید .
سوال سوم : متوجه سوالتون نشدم ؟
shhabcd
31-01-10, 17:20
سلام درمورد سوال دوم چطوری متن خودم به رمز در بیارم وذخیره کنم؟
درمورد سوال سوم یه فایل روی کامپیوتر هسته می خوام براش یه رمز تعیین کنم که به وارد کردن اون پرونده باز بشه؟
سوال چهارم!چطور دوتا عکس باهم تو ویژوال بیسیک مقایسه کنم که مثل هم هستن یا نه؟
MoBiN.R
01-02-10, 08:29
سلام درمورد سوال دوم چطوری متن خودم به رمز در بیارم وذخیره کنم؟
درمورد سوال سوم یه فایل روی کامپیوتر هسته می خوام براش یه رمز تعیین کنم که به وارد کردن اون پرونده باز بشه؟
سوال چهارم!چطور دوتا عکس باهم تو ویژوال بیسیک مقایسه کنم که مثل هم هستن یا نه؟
سوال اول : شما باید با الگوریتم کدگذاری متن موردنظرتون رو کد کنید .. من برای مثال یکی از الگوریتم های کدگذاری و دیکد کردن رو براتون نوشتم :
Public Function CodeStr(TextStr As String) As String
On Error Resume Next
Dim InputStr As String, OutputStr As String
For i = 1 To Len(TextStr) Step 1
OutputStr = OutputStr & Chr(Asc(Mid(TextStr, i, 1)) + 17)
Next i
CodeStr = OutputStr
End Function
Public Function DeCodeStr(TextStr As String) As String
On Error Resume Next
Dim InputStr As String, OutputStr As String
For i = 1 To Len(TextStr) Step 1
OutputStr = OutputStr & Chr(Asc(Mid(TextStr, i, 1)) - 17)
Next i
DeCodeStr = OutputStr
End Function
در مورد سوال دوم من در پست قبلی گفتم که امکان رمز گذاری مستقیم فایل در ویژوال بیسیک نیست . مگر اینکه اون فایل رو هم کد کنید ..
سوال سوم : یه نمونه سورس براتون در مورد مقایسه 2 عکس براتون آپلود کردم :
rrasheli
03-02-10, 00:11
دوستان دوباره سلام
من هي ميرم و ميام و يه چيز جديد مي خوام بايد ببخشيد.
هر كي بلده كمك كنه. توي برنامه نويسي به جايي رسيدم كه مي خوام دوتا تاريخ رو بگيره مثلاً 01/01/1388 و تاريخ پايان 13/12/1388 و تعداد ماه ها و روزها رو اينطوري محاسبه كنه و بگه.
12 ماه
13 روز
اگه توضيحات اضافي خواستين بگين بيشتر توضيح بدم.
در ضمن از آقاي مبين كه خيلي خيلي به من توي برنامه نويسي كمك كردن تشكر مي كنم.:11():
يا علي
MoBiN.R
03-02-10, 08:40
دوستان دوباره سلام
من هي ميرم و ميام و يه چيز جديد مي خوام بايد ببخشيد.
هر كي بلده كمك كنه. توي برنامه نويسي به جايي رسيدم كه مي خوام دوتا تاريخ رو بگيره مثلاً 01/01/1388 و تاريخ پايان 13/12/1388 و تعداد ماه ها و روزها رو اينطوري محاسبه كنه و بگه.
12 ماه
13 روز
اگه توضيحات اضافي خواستين بگين بيشتر توضيح بدم.
در ضمن از آقاي مبين كه خيلي خيلي به من توي برنامه نويسي كمك كردن تشكر مي كنم.:11():
يا علي
با استفاده از تابع DateDiff می تونید به راحتی تارخ و زمان را از هم جمع وتفریق کنید
شکل کلی تابع
mystring = DateDiff(Interval,Date1, Date2)
Interval مقدار برگشتی تابع را مشخص می کند که در زیر اورده شده
"yyyy" = سال
"m" = ماه
"d" = روز
"h" = ساعت
"n" = دقیقه
"s" = ثانیه
باز هم توجه کنید که همیشه مقدار date1 از مقدار date2 کسر می شود
موفق باشید
مبين جان مي توني يه سورسش رو بذاري بيشتر آشنا بشيم؟
ممنون
hadi-_-maker
03-02-10, 22:21
آخيــــــــــــــــــــــ ـــــــــــش بالاخره تموم شد ، آقا واقعا خسته نباشيد و ايول خيلي كارتون خوبه مخصوصا برنامه هايي كه گذاشتين . من از صفحه 1 تا آخرين صفحه (31) رو تماما خوندم و دانلود كردم :1. (23): فقط يكم اين آخراشو ديگه سر درد گرفتم سر سري ردشون كردم رفت ، ولي كلا خيلي مفيد بود ممنون دستون درد نكنه :Love-PCN~!:
hadi-_-maker
03-02-10, 22:47
بعد از اينهمه خوندنو دانلود چيزي به ذهنم نميرسه بنويسم پس يه راست عنوان رو ميگم :
دانلود سورس مرلين ، جادوگر تنها :whistle:
hadi-_-maker
04-02-10, 15:30
وااااااااي كه چه باحاله !! من كه باهاش حال كردم شما رو نميدونم :love:
سورس مديا پلير چيزه خوبيه دانلود كنيد به قول مبين آموزندس :1. (26): هم صوتي و هم تصويري رو ميشه باهاش پخش كرد تنها مشكلي كه داره اينه كه كنترلر زمان رو نداره (بكشيم عقب و جلو ، استوپ و...)
hadi-_-maker
04-02-10, 16:00
Add-In
hadi-_-maker
04-02-10, 18:20
آرايه برچسب و كامند ، سورس برنامه ايي كه با كليك رو برچسب كپشن كامند عوض ميشه ، سورسش خوبه آموزندس :1. (35):
rrasheli
07-02-10, 15:01
سلام به همه دوستان
من توي پست 307# از آقاي مبين درخواست كردم كه سورسي بذارن كه بشه تاريخ شروع و تاريخ پايان رو محاسبه كنه و به ما بگه. ايشون هم زحمت كشيدن و اونو نوشتن. حالا من هم با اجازه شون اون سورس رو مي ذارم تا همه بتونن ازش استفاده كنن. خيلي جالبه
rrasheli
20-02-10, 13:04
دوستان سلام
من خيلي دنبال ميله پيشرفت گشتم و آقا مبين هم خيلي در اين مورد به من كمك كردند ولي نتونستم از اونا استفاده كنم ولي حالا خودم يكي پيدا كردم كه خوبه هم رنگش رو مي توني عوض كني هم اكتيويكسه.
اميدوارم كه خوشتون بياد.
hadi-_-maker
02-03-10, 16:13
سلامي 2باره بچه ها من سورس يه برنامه ايي رو ميخوام كه وقتي روي تكست يه مطلب مينويسم همون مطلب رويه عكس اعمال بشه اينجوري :
بعد اون عكس رو با مطلبي كه روش نوشتيم بشه ذخيره كرد.
ravegoat
04-03-10, 09:58
سلامي 2باره بچه ها من سورس يه برنامه ايي رو ميخوام كه وقتي روي تكست يه مطلب مينويسم همون مطلب رويه عكس اعمال بشه اينجوري :
بعد اون عكس رو با مطلبي كه روش نوشتيم بشه ذخيره كرد.
با سلام!
دوست عزيز من زياد به vb6 آشنا نيستم. توي vb.net كه با دستور DrawString از زير مجموعه گرافيك اين كار رو انجام ميدند.
به هر حال تونستم اين دو تا سورس vb6 رو براتون پيدا كنم:
دست شما درد نكنه اولي يكم خوب بود ولي اوني كه ميخواستم نبود !
1- من ميخوام همزمان وقتي رو تكست مينويسم رو عكس هم متنش ديده بشه
2- چندتا تكست داريم نه يدونه
3- عكسش از همون اول ديده بشه نه بعد از سيو كردن :)
يه چيز تو مايه هاي فتوشاپ متن رو روي عكس مينويسيم و بعد سيو ميكنيم . متن رو توي تكستي كه جاش روي عكس مشخص شده مينويسيم و روي عكس ديده ميشه و در آخر يه عكس همراه با متن هايي كه در جاهاي مختلف نوشتيم ديده ميشه ، مثل سايتهاي ساخت فلش آنلاين متن خودمون رو مينويسيم در آخر همون متن با انيمشني كه انتخاب كرديم روي عكس مورد نظر ديده ميشه
سپاس گذار ميشم اگه سريعتر جواب بديد
aslani606
06-03-10, 19:39
DisConnect
برای دیسکانکت کافیه تابع HangUp رو فراخوانی کنید.
دست شما درد نکنه ولی لینک دانلود مشکل داره
06-03-10, 20:13
1- من ميخوام همزمان وقتي رو تكست مينويسم رو عكس هم متنش ديده بشه
2- چندتا تكست داريم نه يدونه
3- عكسش از همون اول ديده بشه نه بعد از سيو كردن :)
دوست گرامي بابت تاخير عذر مي خوام.
1-براي اين كار بايد دستور ترسيم متن رو در رويداد TextChanged هر يك از تكست ها تون قرار بديد. اين فرمان در رويداد كليك دكمه ي cmdSaveWithText قرار داره.
2-براي اين كار بايد مختصات محل نوشتن متن رو بسته به محا تكست ها تون تغيير بدين:
در اين بخش بايد مقدار CurrentY رو بسته به موقعيت تكست باكس تغيير بديد.
3-اين سوال با قسمت اول هم ارز است. در حقيقيت اين كد:
picCats.Picture = picCats.Image
عكس رو آپديت مي كنه. پس اگر اين دستور رو در ادامه فرمان ترسيم (DrawText) قرار بديد مي تونيد تغييرات رو به طور هم زمان ببينيد.
البته توجه كنيد براي رفع تداخلات احتمالاتي بهتره قبل از رسم متن عكس دوباره بازسازي بشه و بعدش فرمان اجرا بشه.
موفق باشيد
آرمين:11():
ravegoat
06-03-10, 20:28
دست شما درد نکنه ولی لینک دانلود مشکل داره
دوست عزيز شما مي تونيد براي قطع اتصال DialUp از اين دستور استفاده كنيد:
ُ
Shell("RasDial /DISCONNECT")
منبع: vbforums
موفق باشيد
aslani606
09-03-10, 17:01
DialUp Pass
این نمونه یوزرنیم و پسورد و شماره تلفن کانکشن های موجود رو نمایش میده.
این نمونه خیلی خیلی خوب و کاربردیه ، از دستش ندینننننننننننن.
اینم نتونستم دانلود کنم
09-03-10, 20:50
اینم نتونستم دانلود کنم
دوست عزيز دقيقا" نتونستم اون چيزي رو كه مي خواهيد پيدا كنم ولي چيزي شبيهش رو ازاينجا (Only the registered members can see the link)پيدا كردم و فايلش رو ضميمه كردم. اميدوارم بدردتون بخوره.
موفق باشيد
haiscan
19-03-10, 18:09
سلام
من یک برنامه (جهت دست گرمی !) ساخته ام که از کاربر 2 عدد گرفته و کاربر پس از کلیک بر روی command1 تمامی اعداد صحیح بین آن دو را در Text1 قرار داده و از بین همین اعداد , اعدادی که قابل تقسیم به 5 و 3 هستند را جدا کرده و در Text2 قرار می دهد . حالا سوال من این است که من نیاز دارم کاربر با کلیک بر روی Command2 هر عددی که در Text2 موجود است را با Text1 مقایسه کرده و آن مقدار را از Text1حذف کرده و باقی مانده را در Text3 قرار دهد . لازم به ذکر است هر عدد به طور جداگانه و در یک خط در هر جعبه تکست موجود است . فقط می خواهم بدانم چه راه حلی برای Text3 بدست آورم .
مثال : (راهنما : Label1.catiopn = "1" و دو جعبه تکست 4 و 5 برای دو عدد دلخواه کاربر است)
Else
for i = Text4.text to Text5.text
Label1.caption = Label1.caption + 1
Text1.text = Text1.text + Label1.caption + VbNewLine
Next i
End if
یادآوری می کنم من نیاز دارم آن دو تکست با یکدیگر مقایسه شوند .
از لطفتون ممنون .
ravegoat
22-03-10, 11:23
سلام
من یک برنامه (جهت دست گرمی !) ساخته ام که از کاربر 2 عدد گرفته و کاربر پس از کلیک بر روی command1 تمامی اعداد صحیح بین آن دو را در Text1 قرار داده و از بین همین اعداد , اعدادی که قابل تقسیم به 5 و 3 هستند را جدا کرده و در Text2 قرار می دهد . حالا سوال من این است که من نیاز دارم کاربر با کلیک بر روی Command2 هر عددی که در Text2 موجود است را با Text1 مقایسه کرده و آن مقدار را از Text1حذف کرده و باقی مانده را در Text3 قرار دهد . لازم به ذکر است هر عدد به طور جداگانه و در یک خط در هر جعبه تکست موجود است . فقط می خواهم بدانم چه راه حلی برای Text3 بدست آورم .
مثال : (راهنما : Label1.catiopn = "1" و دو جعبه تکست 4 و 5 برای دو عدد دلخواه کاربر است)
Else
for i = Text4.text to Text5.text
Label1.caption = Label1.caption + 1
Text1.text = Text1.text + Label1.caption + VbNewLine
Next i
End if
یادآوری می کنم من نیاز دارم آن دو تکست با یکدیگر مقایسه شوند .
از لطفتون ممنون .
با سلام!
دوست عزيز عضويت شما رو در PCN تبريك مي گم.:party:
بر اساس كدي كه گذاشتيد و فرموده هاي خودتون هر عدد در يك خط جداگانه قرار مي گيره. پس كافيه هريك از خطوط تكست 2 رو با تك تك خطوط تكست 1 مقايسه كنيم. چون اعداد به صورت صعودي قرار گرفتند پس لازم نيست در هر بار مقايسه مقدار خط تكست 2 رو با تمام خطوط تكست 1 مقايسه كنيم. مثلا" اگر در مقايسه ي اول 5 لاين اول تكست 1 بررسي شد در مقايسه ي دوم بررسي از لاين 6 ام شروع بشه. (البته اين كار براي سريع تر كردنه كد هستش).
براي به دست آوردن مقادير يك خط در تكست ها مي تونيد از اين كد استفاده كنيد:
خودتون تاكيد داشتيد كه با مقايسه تكست ها مقادير وارد تكست 3 بشه. ولي كلا" خوندن ارزش ها از يك كنترل براي مقايسه، باعث ميشه كد خيلي كند بشه. شما مي تونيد دكمه ي 2 رو طور كد نويسي كنيد كه اعدادي كه بر 5 و 3 بخش پذير نيستند وارد تكست باكس 3 بشوند؛ اين طوري روند اجرا بهتر مي شه و نياز به مقايسه تكست ها از بين ميره.
موفق باشيد
Game
05-05-10, 13:31
سلام من رشتم کامپیوتره سال سوم هنرستانم برای پروژه اخر سال یه سری برنامه هس که یکی شونو باید انتخاب کنم میخواستم بدونم اینجا سرسش گیر میاد ؟؟
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
MoBiN.R
05-05-10, 19:30
سلام من رشتم کامپیوتره سال سوم هنرستانم برای پروژه اخر سال یه سری برنامه هس که یکی شونو باید انتخاب کنم میخواستم بدونم اینجا سرسش گیر میاد ؟؟
سلام .. فکر کنم پروژه دفترچه تلفن رو انتخاب کنین خوبه چون سورسش همه جا پیدا میشه .. اگر خواستین من میزارم براتون
Game
07-05-10, 00:07
سلام .. فکر کنم پروژه دفترچه تلفن رو انتخاب کنین خوبه چون سورسش همه جا پیدا میشه .. اگر خواستین من میزارم براتون
پس اگه لطف کنین سورسشو برام بزارین فقط در حد کتاب باشه (کد هاش)
MoBiN.R
07-05-10, 08:54
براتون 2 تا سورس آپلود کردم . اولی یه دفترچه تلفن ساده هست و دومی کمی پیشرفته تر .. در اولین سورس پسورد ورود به برنامه : farzam هست
SUPER MAN
16-06-10, 11:47
خیلی عالی بود.ممنون
P A R H A M
13-07-10, 21:23
:Love-PCN~!:
ahusefi
24-08-10, 23:29
سلام به تو دوست عزیز
من یه نرم افزار نوشتم که وقتی اونا مینی مایز می کنم مستقیما میره به system try و آیکن اون هم در قسمت system try می شینه
دوتا مشکل دارم
اول اینکه وقتی نرم افزار را exit می کنم آیکن باقی می مونه در system try و من می خوام وقتی که exit کردم اوتوماتیک ایکن هم محو بشه
دوم اینکه وقتی مینی مایز هست با فشردن یک کلید مثلا f5 برنامه ظاهر بشه
ممنون میشم کمکم کنید
منتظر خضور سبزتون هستم
تو را خدا کمک کنید
راستی من کد را با OCX ننوشتم و با API با systray کار کردم
فقط تو را خدا کمکم کنید خواهش می کنم
esyoo
27-08-10, 17:16
آیا شما با vba هم کار می کنید؟
اگر امکانش هست این سوال من رو جواب بدید.
دوستان من قصد دارم بعد از اینتر در تکست باکس نام
مکان نما در تکست باکس سال فعال بشه با چه کدی این کار روانجام بدم؟
ravegoat
28-08-10, 05:35
آیا شما با vba هم کار می کنید؟
اگر امکانش هست این سوال من رو جواب بدید.
دوستان من قصد دارم بعد از اینتر در تکست باکس نام
مکان نما در تکست باکس سال فعال بشه با چه کدی این کار روانجام بدم؟
دوست عزيز VBA يه اسكريپ نويسي براساس ويژوال بيسيك در نرم افزار هاي وابسته است. مثل نوشتن ماكرو ها تحت آفيس.
اگر شما بخواهيد در VBA يه تكست باكس رو فعال كنيد بايد از دستور زير استفاده كنيد:
ActiveSheet.TextBox1.Activate
با كد بالا TextBox1 تو برگه ي جاري فعال ميشه. اين كد براي اكسل هستش ولي اون جوري كه از ظاهر برنامه ي شما پيداست فكر كنم شما بايد از كد VB6 استفاده كنيد:
Text1.SetFocus
Text1 نام تكست باكسي هستش كه فعال ميشه.
esyoo
06-09-10, 20:50
با تشکر از شما کد اول روکه اجرا میکنم پیغام خطا میده!
کد دوم رو که استفاده می کنم دیگه textbox1 فعال نمیشه!
میشه یک نمونه برای من بگذارید(ترجیحا نمونه خودم رو دانلود بفرمایید وتغییر بدید اون رو)
با تشکر
ravegoat
06-09-10, 23:57
با تشکر از شما کد اول روکه اجرا میکنم پیغام خطا میده!
کد دوم رو که استفاده می کنم دیگه textbox1 فعال نمیشه!
میشه یک نمونه برای من بگذارید(ترجیحا نمونه خودم رو دانلود بفرمایید وتغییر بدید اون رو)
با تشکر
خواهش مي كنم.
دوست عزيز شما مشخص نكرديد كه مي خواهيد تو محيط آفيس مثلا" اكسل با VBA كار كنيد يا اينه در IDE مخصوص Vb6 قصد برنامه نويسي داريد؟!؟
كد اول تا اونجايي كه من مي دونم بايد تحت شرايط خاصي ازش استفاده بشه. اين شرايط در بستگي به كلاس محل قرارگيري textbox و كلاس اجراي اون خط كد داره. به علاوه اين كد فقط در VBA به كار برده ميشه نه vb6.
در مورد كد دوم: اگه شما دستور رو به شكل Text1.SetFocus اجرا كرده باشيد قاعدتا" با خطا مواجه ميشيد چه در vba و چه در vb6 بلكه بايد دستور به شكل Textbox1.SetFocus نوشته ميشد تا اون جعبه متني فعال بشه.
خيلي كلي و واضح بگم:
دستور TextBox.SetFocus در اكثر مواقع در VBA و VB6 كار مي كنه. اگه دستور رو داخل فرم محل قرارگيري تكست باكس وارد كنيد دستور به شكل زير ميشه
TextBoxName.SetFocus
كه TextBoxName نام تكست باكس شما هستش
و اگر دستور رو خارج از فرم محل قرارگيري تكست باكس وارد كنيدبايد ابتدا نام فرم رو وارد كنيد
FormName.TextBoxName.SetFocus
كه FormName نام فرمي هست كه تكست باكس تو اون قرار داره.
دستورات بالا رو خودم تو محيط Macro اكسل امتحان كردم و كار كرد.
موفق باشيد
آرمين
esyoo
07-09-10, 00:04
با تشکر من در آفیس 2007 کار می کنم
ممنون
ravegoat
07-09-10, 12:08
با تشکر من در آفیس 2007 کار می کنم
ممنون
به احتمال زياد با همون دستور SetFocus مشكلتون حل ميشه. vba توي نسخه ي مختلف آفيس تغيير چنداني نكرده.
من خودم اين دستور رو روي اكسل 2003 و اكسل 2010 امتحان كردم كه جواب داد.
موفق باشيد
آرمين
hossein7441
10-10-10, 13:35
سلام آقا مبین
خواهشا سورس قفل تلفنی رو بذارید.
لیلا مخ
05-12-10, 00:38
منم سورس hrrnرومیخوام
alishademan
18-12-10, 19:40
اقا با سلام سورس های قشنگی گذاشتی اما اون چیزی که من می خواستم رو نداشتی می خوام سرسی بنویسی که تاریخ شمسی رو بهم نشون بده
می خوام سورسی رو بهم بده که هر 10 ثانیه یک متن تصادفی رو چاپ کنه به طوری که من خودم از قبل بر فرض مثال 10 تا کلمه داده باشم
یه سورسم می خوام مثل دریافت رمز عبور باشه رمز رو دریافت کرد وقتی دو باره برنامه اجرا شد رمز رو بخواد این یکی خیلی مهمه یه برنامه دارم می سازم که طرف پس رو برنامه بزاره تا برنامه حفظ بشه
خواهشن کمکم کن فوری
ممنون از تاپیک خوب و مفیدت
m20000
21-12-10, 12:19
سلام به همه
عزیزان من یه برنامه میخام که با vb نوشته شه و این کار رو برام بکنه یه چیز سادست
میخام تو برنامه یهو بعد از لحضاتی یه رنگ سبز ظاهر شه و بمونه
و همین که رنگ سبز ظاهر شد یه کرنمتر(زمان شمار)شروع به شمردن بکنه
و چهار تا دکمه تو برنامه باشه که اگه مثلا رو یکیش زدم کرنمتر واسته(رنگ هم بمونه)مثلا رو زمان 10 بود رو این زمان بمونه
و با یه دکمه دیگه دوباره شمارش رو ادامه بده
و دکمه سوم هم اگه بزنم کرنمتر رو صفر بکنه و رنگ هم بره
و دکمه چهارم رو بزنم بره مرحل یک یعنی همون ظاهر شدن دوباره و از سر گیری کرنمتر
لطفا اینبرنامه رو اگه زحمت نیست خودتون درست کنید
و از همه مهمتر کدش رو برام بزارید با یکم توضیح که چه چیزایی رو فرم اظافه کنم
و کدوم کد مربوط به کجاست
MoBiN.R
25-12-10, 12:04
سلام آقا مبین
خواهشا سورس قفل تلفنی رو بذارید.
دوست عزیز درخواست پروژه ممنوعه .. در اینجا فقط تکه سورس هایی که به کاربران برای نوشتن سورس ها و پروژه هاشون کمک میکنه قرار داده میشه .. اما برای اطلاعات بیشتر میتونید به این تاپیک مراجعه نمایید :
" ایده های نو برای طراحی قفل های نرم افزاری " (Only the registered members can see the link)
منم سورس hrrnرومیخوام
بازم درخواست سورس پروژه ممنوع .. hrrn چی هست ؟
اقا با سلام سورس های قشنگی گذاشتی اما اون چیزی که من می خواستم رو نداشتی می خوام سرسی بنویسی که تاریخ شمسی رو بهم نشون بده
می خوام سورسی رو بهم بده که هر 10 ثانیه یک متن تصادفی رو چاپ کنه به طوری که من خودم از قبل بر فرض مثال 10 تا کلمه داده باشم
یه سورسم می خوام مثل دریافت رمز عبور باشه رمز رو دریافت کرد وقتی دو باره برنامه اجرا شد رمز رو بخواد این یکی خیلی مهمه یه برنامه دارم می سازم که طرف پس رو برنامه بزاره تا برنامه حفظ بشه
خواهشن کمکم کن فوری
ممنون از تاپیک خوب و مفیدت
در اینجا فقط تکه سورس هایی که به کاربران برای نوشتن سورس ها و پروژه هاشون کمک میکنه قرار داده میشه
سلام به همه
عزیزان من یه برنامه میخام که با vb نوشته شه و این کار رو برام بکنه یه چیز سادست
میخام تو برنامه یهو بعد از لحضاتی یه رنگ سبز ظاهر شه و بمونه
و همین که رنگ سبز ظاهر شد یه کرنمتر(زمان شمار)شروع به شمردن بکنه
و چهار تا دکمه تو برنامه باشه که اگه مثلا رو یکیش زدم کرنمتر واسته(رنگ هم بمونه)مثلا رو زمان 10 بود رو این زمان بمونه
و با یه دکمه دیگه دوباره شمارش رو ادامه بده
و دکمه سوم هم اگه بزنم کرنمتر رو صفر بکنه و رنگ هم بره
و دکمه چهارم رو بزنم بره مرحل یک یعنی همون ظاهر شدن دوباره و از سر گیری کرنمتر
لطفا اینبرنامه رو اگه زحمت نیست خودتون درست کنید
و از همه مهمتر کدش رو برام بزارید با یکم توضیح که چه چیزایی رو فرم اظافه کنم
و کدوم کد مربوط به کجاست
درخواست پروژه ممنوع .. در اینجا فقط تکه سورس هایی که به کاربران برای نوشتن سورس ها و پروژه هاشون کمک میکنه قرار داده میشه
cl00t
29-12-10, 12:36
سلام سورس برنامه تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس را میخوام
با کمال تشکر
MoBiN.R
30-12-10, 12:07
سورس های تبدیل شمسی به میلادی و شمسی رو براتون آپلود کردم
m20000
30-12-10, 15:50
با سلام مبین جان کجا باید درخواستم رو بدم تا رسیدگی بشه؟خودت میتونی سورس کدش رو برام پیغام خصوصی کنی ؟خیلی برام مهمه
MoBiN.R
30-12-10, 19:43
با سلام مبین جان کجا باید درخواستم رو بدم تا رسیدگی بشه؟خودت میتونی سورس کدش رو برام پیغام خصوصی کنی ؟خیلی برام مهمه
کلا درخواست پروژه ممنوع هست و باید حتما به صورت پروژه مطرح بشه و اینجا هم جاش نیست و من هم وقت کافی برای نوشتن پروژه ندارم . پیشنهاد من اینه که شما خودتون شروع به نوشتنش بکنید و اگر اشکالی داشتید میتونید از من و دوستان بپرسید
riazi
09-01-11, 23:35
سلام میشه سورس پازل رو بزارید ؟؟
البته من میخوام یک عکسی که تو ویندوزمه رو به صورت پازل درست بشه ... میشه بگید همچین چیزی امکانش هست ؟؟
rrasheli
10-01-11, 18:25
Form Animate
لود و آنلود شدن با افکتی زیبا
سلام
آقا مبین این لینکاشون خرابه. اگه میشه یه جای معتبر اینا رو آپلود کنید تا بتونیم استفاده کنیم.
MoBiN.R
12-01-11, 12:54
سلام میشه سورس پازل رو بزارید ؟؟
البته من میخوام یک عکسی که تو ویندوزمه رو به صورت پازل درست بشه ... میشه بگید همچین چیزی امکانش هست ؟؟
از سورس های زیر میتونید استفاده کنید :
سلام
آقا مبین این لینکاشون خرابه. اگه میشه یه جای معتبر اینا رو آپلود کنید تا بتونیم استفاده کنیم.
متاسفانه سایت پارسا اسپیس مدتیه با لینک های قدیمی مشکلی داره . امیدوارم حل بشه
rrasheli
12-01-11, 18:12
[QUOTE=MoBiN.R;217351]از سورس های زیر میتونید استفاده کنید :
متاسفانه سایت پارسا اسپیس مدتیه با لینک های قدیمی مشکلی داره . امیدوارم حل بشه[/
QUOTE]
آقا مبین اگه میشه یه جای دیگه آپلود کنید تا بتونیم استفاده کنیم.
راستی من یه چند وقتی هست که بهتون توی یاهو پی ام میدم ولی مثل اینکه بهتون نمیرسه. چطوری باهاتون به صورت مستقیم ارتباط داشته باشم
m20000
24-01-11, 09:45
سلام من دارم تازه برنامه نويسي vb كار ميكنم
مبتدي هستم لطفا كمك كنيد:
من برنامه اي رو به فرض مينويسم ولي ميخوام كه يه درباره ما عالي داشته باشه
منظورم نحوه استفاده از frmabout هستش
مثلا من برنامه اي نوشتم و روي form من يه كاماندبوتون ميزارم
و ميخوام كه با كليك بر روي اين كاماند بوتون صفحه درباره ما يا همون frmabout باز شه
ممنون
MoBiN.R
28-01-11, 09:20
سلام من دارم تازه برنامه نويسي vb كار ميكنم
مبتدي هستم لطفا كمك كنيد:
من برنامه اي رو به فرض مينويسم ولي ميخوام كه يه درباره ما عالي داشته باشه
منظورم نحوه استفاده از frmabout هستش
مثلا من برنامه اي نوشتم و روي form من يه كاماندبوتون ميزارم
و ميخوام كه با كليك بر روي اين كاماند بوتون صفحه درباره ما يا همون frmabout باز شه
ممنون
دوست عزیز شما میتونید به صورت زیر فرم هارو لود کنید :
FormName.Show
m2011kh
23-03-11, 11:03
یک سرور که رجیستری را تغییر دهد اگر دارید بگذارید لطفا.
متشکرم.
ravegoat
23-03-11, 12:31
یک سرور که رجیستری را تغییر دهد اگر دارید بگذارید لطفا.
متشکرم.
با سلام!
مي تونيد از سورس زير استفاده كنيد:
'**************************************
' Name: Read/Write to the Registry
' Description:Reads and writes data to the registry
' By: Don
'
' Assumes:Basic knowledge of how data is stored in the registry.
Add this code to a module.
'
'This code is copyrighted and has' limited warranties.Please see Only the registered members can see the link'for details.'**************************************
' Reg Key ROOT Types...
Public Const HKEY_CLASSES_ROOT = &H80000000
Public Const HKEY_CURRENT_USER = &H80000001
Public Const HKEY_LOCAL_MACHINE = &H80000002
Public Const REG_SZ = 1
Public Const REG_BINARY = 3
Public Const REG_DWORD = 4
Public Const REG_OPTION_NON_VOLATILE = 0
Public Const SYNCHRONIZE = &H100000
Public Const READ_CONTROL = &H20000
Public Const STANDARD_RIGHTS_READ = (READ_CONTROL)
Public Const KEY_QUERY_VALUE = &H1
Public Const KEY_ENUMERATE_SUB_KEYS = &H8
Public Const KEY_NOTIFY = &H10
Public Const KEY_WRITE = &H20006
Public Const KEY_ALL_ACCESS = &H2003F
Public Const KEY_READ = _
((STANDARD_RIGHTS_READ Or KEY_QUERY_VALUE Or KEY_ENUMERATE_SUB_KEYS Or KEY_NOTIFY) And (Not SYNCHRONIZE))
' Registry location
Public Const gREGKEYLocation = "SOFTWARE\Your Company Name\Your App Name\Your Current Version"
Public Const gREGKEYXPos = "XPos"
Public Const gREGKEYYPos = "YPos"
Public Const gREGKEYWidth = "Width"
Public Const gREGKEYHeight = "Height"
Public Const gREGKEYWindowState = "WindowState"
Public Const ERROR_SUCCESS = 0&
Public Sub GetRegistryKeys()
Dim strXPos$, strYPos$, strHeight$, strWidth$, strWindowState$
GetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, gREGKEYXPos, strXPos
GetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, gREGKEYYPos, strYPos
GetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, gREGKEYWidth, strWidth
GetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, gREGKEYHeight, strHeight
GetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, gREGKEYWindowState, strWindowState
'Checking the Len is faster than checking if the value equals ""
'MIN_WIDTH and MIN_HEIGHT can be defined as the smallest value the window is allowed
If Len(strWidth) <> 0 Then
frmMain.Width = IIf(CInt(strWidth) > MIN_WIDTH, CInt(strWidth), MIN_WIDTH)
Else: frmMain.Width = MIN_WIDTH
End If
If Len(strHeight) <> 0 Then
frmMain.Height = IIf(CInt(strHeight) > MIN_HEIGHT, CInt(strHeight), MIN_HEIGHT)
Else: frmMain.Height = MIN_HEIGHT
End If
'This sets the location of the window to what is saved in the registry.
'IF the value does not exist, then it will place it in the center of the screen.
If Len(strXPos) <> 0 Then
frmMain.Left = IIf(CInt(strXPos) > 0, CInt(strXPos), (Screen.Width - frmMain.Width) / 2)
End If
If Len(strYPos) <> 0 Then
frmMain.Top = IIf(CInt(strYPos) > 0, CInt(strYPos), (Screen.Height - frmMain.Height) / 2)
Else: frmMain.Top = (Screen.Height - frmMain.Height) / 2
End If
'Sets the app up to be either normal, or maximized, based on how the user left it last
If Len(strWindowState) > 0 Then
Select Case CInt(strWindowState)
Case vbMaximized
frmMain.WindowState = vbMaximized
Case Else
frmMain.WindowState = vbNormal
End Select
End If
End Sub
Public Function GetKeyValue(KeyRoot As Long, KeyName As String, SubKeyRef As String, _
ByRef KeyVal As String) As Boolean
Dim i As Long
Dim rc As Long
Dim hKey As Long
Dim KeyValType As Long
Dim tmpVal As String
Dim KeyValSize As Long
rc = RegOpenKeyEx(KeyRoot, KeyName, 0, KEY_ALL_ACCESS, hKey)
If (rc <> ERROR_SUCCESS) Then GoTo GetKeyError
tmpVal = String$(1024, 0)
KeyValSize = 1024
rc = RegQueryValueEx(hKey, SubKeyRef, 0, KeyValType, tmpVal, KeyValSize)
If (rc <> ERROR_SUCCESS) Then GoTo GetKeyError
If (Asc(Mid(tmpVal, KeyValSize, 1)) = 0) Then
tmpVal = Left(tmpVal, KeyValSize - 1)
Else
tmpVal = Left(tmpVal, KeyValSize)
End If
Select Case KeyValType
Case REG_DWORD
For i = Len(tmpVal) To 1 Step -1
KeyVal = KeyVal + Format(Hex(Asc(Mid(tmpVal, i, 1))), "00")
Next
KeyVal = Format$("&h" + KeyVal)
Case REG_SZ
KeyVal = tmpVal
End Select
GetKeyValue = True
rc = RegCloseKey(hKey)
Exit Function
GetKeyError:
GetKeyValue = False
rc = RegCloseKey(hKey)
End Function
Public Sub SetRegistryKeys()
Dim strF1Prefixes$, strF1PrefixesEnabled$
'Deletes the entire key so it can re-write it. This is an easy way
'to manage values that may need to be saved with less data. For
'example, if an MRU list upon opening the app has 4 entries, and
'when the app is closed only has three, you don't need to worry about
'determining if there is one extra in the registry and deleting it.
DeleteRegKey gREGKEYLocation
'If the window is minimized, then set it to a normal size before saving.
'This way it will not be opened in a minimized state.
If frmMain.WindowState = vbMinimized Then frmMain.WindowState = vbNormal
'Save the windowstate to the registry
SetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, REG_DWORD, gREGKEYWindowState, frmMain.WindowState
'Put the window at a normal state to set the correct window sizes in the registry
frmMain.WindowState = vbNormal
'Set all the window positions.
If frmMain.Left >= 0 Then
SetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, REG_DWORD, gREGKEYXPos, frmMain.Left
Else: SetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, REG_DWORD, gREGKEYXPos, 0
End If
If frmMain.Top >= 0 Then
SetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, REG_DWORD, gREGKEYYPos, frmMain.Top
Else: SetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, REG_DWORD, gREGKEYYPos, 0
End If
SetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, REG_DWORD, gREGKEYWidth, frmMain.Width
SetKeyValue HKEY_LOCAL_MACHINE, gREGKEYLocation, REG_DWORD, gREGKEYHeight, frmMain.Height
End Sub
Public Function SetKeyValue(KeyRoot As Long, KeyName As String, lType As Long, _
SubKeyRef As String, KeyVal As Variant) As Boolean
Dim rc As Long
Dim hKey As Long
If (rc <> ERROR_SUCCESS) Then
Call RegCreateKey(KeyRoot, KeyName, hKey)
End If
Select Case lType
Case REG_SZ
rc = RegSetValueEx(hKey, SubKeyRef, 0&, REG_SZ, ByVal CStr(KeyVal & Chr$(0)), Len(KeyVal))
Case REG_BINARY
rc = RegSetValueEx(hKey, SubKeyRef, 0&, REG_BINARY, ByVal CStr(KeyVal & Chr$(0)), Len(KeyVal))
Case REG_DWORD
rc = RegSetValueEx(hKey, SubKeyRef, 0&, REG_DWORD, CLng(KeyVal), 4)
End Select
If (rc <> ERROR_SUCCESS) Then GoTo SetKeyError
SetKeyValue = True
rc = RegCloseKey(hKey)
Exit Function
SetKeyError:
KeyVal = ""
SetKeyValue = False
rc = RegCloseKey(hKey)
End Function
Public Function DeleteRegValue(KeyName As String, SubKeyRef As String) As Boolean
Dim rc As Long
Dim hKey As Long
rc = RegOpenKeyEx(HKEY_LOCAL_MACHINE, KeyName, 0, KEY_ALL_ACCESS, hKey)
If (rc <> ERROR_SUCCESS) Then GoTo DeleteKeyError
rc = RegDeleteValue(hKey, SubKeyRef)
If (rc <> ERROR_SUCCESS) Then GoTo DeleteKeyError
DeleteRegValue = True
Exit Function
DeleteKeyError:
DeleteRegValue = False
End Function
Public Function DeleteRegKey(KeyName As String) As Boolean
Dim rc As Long
'All sub keys must be deleted for this to work.
'If you create key under your original key, you
'need to delete it forst.
rc = RegDeleteKey(HKEY_LOCAL_MACHINE, KeyName)
DeleteRegKey = IIf(rc = ERROR_SUCCESS, True, False)
End Function
منبع (Only the registered members can see the link)
موفق باشيد
آرمين
omida2010
24-04-11, 01:17
برنامه بنویسید تاریخ تولد 1فرد را دریافت نموده وتعیین نماید درچه روزی از هفته به دنیا آمده است.
-تاریخ در محاسبات منظومه شمسی
-محاسبه روز باید دقیق باشد
-برای هر 6سال 1 سال را به عنوان سال کبیسه(366)در نظر بگیرد.
-یک توضیح کمی در مورد برنامه بدین
عجله دارم .کمک کنید.
vpn3vpn
25-06-11, 22:50
با سلام
دوستان چون انجمنی واسه fortran ندیدم مجبور شدم اینجا درخواست کنم.
یه سورس میخواستم که یک عدد بگیره و عامل های اول اون عدد رو نمایش بده.
یعنی اینکه عددی که دریافت میشه به چه اعداد اولی بخش پذیر هست.
دوستان لطف کنید اگر کسی بلده این سورس رو توی یه txt بزاره.ممنون
m2011kh
13-07-11, 18:18
سلام من يه سرور مي خوام كه فشرده شدن كليد هاي كيبرد را تشخيص دهد.
من KeyDown و امثال اينها را در حالت Hide بودن فرم امتحان كردم كار نكرد.
لطفا سروري بديد كه فشرده شدن كليد هاي كيبرد را حتي در حالت Hide تشخيص دهيد.
Mohammad Mahdi Khalily
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________________________
rezazade
10-08-11, 14:45
سلام
من به یه برنامه ویژوال نیاز دارم که وقتی اشاره گر موس رو روی هر شئ بیرون برنامه ببرم متن یا کپشنشو بهم بده.مثل مترجم بابلیون که وقتی موس رو میبری روی یه چیز و کلیک میکنی خودکار متنشو میگیره و ترجمه میکنه.دوستان اگه میتونن کمک کنند.خیلی واسم حیاتیه..
اگه کسی میدونه به ایمیل من بفرسته ممنون میشم.
reza.as@mtnirancell.ir
gorg313
15-06-13, 20:36
سلام دوستان .... توی این تاپیک شما میتونید سورس هایی که احتیاج دارید رو سفارش بدید تا واستون گذاشته بشه ( در صورت امکان ) .......
توجه توجه : کاربران گرامی لطفا تقاضای گذاشتن سورس هایی که دارای قانون حق کپی رایت هستند نفرمایید . ار تقاضا کردن سورس های برنامه های بزرگ و تجاری جدا خودداری کنید .
سلام آقا مبين :love:
آقا مبين يه برنامه سنگين ازت ميخوام برنامه نويسي بلدم اما پايگاه داده يا همون بانک اطلاعاتي زياد وارد نيستم
يه برنامه براي مديريت گوشي فروشي ميخوام بهتر موبايل فروشي بنويسم
موبايل فروشي
شامل بخش هاي تعميرات
فروش
خريد
اطلاعات مشتريان
چاپ
ليست شو هم داشته باشه
جستجو هم داشته باشه
اگه وقتشو داشتي ممنون ميشم
SARA_500
16-09-13, 13:26
Monitor Turn On/Off
یه نمونه برای روشن و خاموش کردن مانیتور.
سلام :lol::lol:
چرا اینقدر به خودتون زحمت میدین واین ها را اپلود میکنین
هیچ کدوم از فایهایی که اپلود کردین قابل دانلود نیست یا اصلا باز نمیشن یا حساب کاربریتون صفر شده
لطفا جایی دیگه اپلود کنین
ravegoat
17-09-13, 11:41
سلام :lol::lol:
چرا اینقدر به خودتون زحمت میدین واین ها را اپلود میکنین
هیچ کدوم از فایهایی که اپلود کردین قابل دانلود نیست یا اصلا باز نمیشن یا حساب کاربریتون صفر شده
لطفا جایی دیگه اپلود کنین
با سلام!
دوست گرامی عضویت شما در شهر سخت افزار تبریک می گم...
با توجه به گذشت زمان ممکنه تعدادی از لینک ها از دسترس خارج بشن که اجتناب ناپذیره. شما اگر به منبعی نیاز داشتید که پیوند اون شکسته شده، لطفا" در تاپیک مربوطه اعلام بفرمایید تا در صورت امکان آن منبع مجددا بارگذاری بشه. به علاوه در انجمن برنامه نویسی سیاستی اتخاذ شده که تمام فایل ها به صورت پیوست در اختیار کاربران قرار بگیره تا چنین مشکلاتی دیگه بروز نکنه.
سورس مربوط به خاموش و روشن کردن مانتیور مجددا از این لینک (Only the registered members can see the link) پیوست شد. برای اطلاعات بیش تر:
Turn on/off monitor - CodeProject (Only the registered members can see the link)
در ضمن لطفا" نسبت به دریافت پاسخ سوالتون شکیبا باشد. در همین راستا متاسفانه پست بعدی تون حذف شد تا نظم تاپیک حفظ بشه.
موفق باشید
آرمین
amir_khan
05-10-13, 16:01
سلام بنده امیر هستم اگه میشه یکم درمورد هک با ویزوال بیسیک برام توضیح بدبد میخوام برنامه ای بنویسم که برام یه چیزی رو بفرسته(ایمیلم) بعدا یه مسیح باکس بیاد اگه میشه دوستان برام درست کنین ممنون میشم
یعنی در واقع یه عدد به ایمیلم بفرسته بعدا یه عدد شانسی رو در مسیج باکس بنویسه
ممنون میشم کمک کنید
:give_rose::lol::lol:
ravegoat
05-10-13, 19:54
سلام بنده امیر هستم اگه میشه یکم درمورد هک با ویزوال بیسیک برام توضیح بدبد میخوام برنامه ای بنویسم که برام یه چیزی رو بفرسته(ایمیلم) بعدا یه مسیح باکس بیاد اگه میشه دوستان برام درست کنین ممنون میشم
یعنی در واقع یه عدد به ایمیلم بفرسته بعدا یه عدد شانسی رو در مسیج باکس بنویسه
ممنون میشم کمک کنید
:give_rose::lol::lol:
سلام!
عضویت شما رو در شهر سخت افزار تبریک می گم.
متاسفانه به دلیل قوانین انجمن نمیشه مطالب مربوط به هک رو اینجا قرار داد.
در مورد ارسال ایمیل به دو مقاله ی زیر مراجعه کنید:
Send Email in VB 6.0 - Tutorial (Only the registered members can see the link)
FreeVBCode code snippet: vbSendMail.dll Version 3.65-- Easy E-mail Sending in VB, with Attachments (Only the registered members can see the link)
برای ایجاد عدد تصادفی هم می تونید از فرمان Rnd استفاده کنید.
موفق باشید
آرمین
rejina84
18-11-13, 23:11
سلام
خدا قوت
میشه کمکی کنید تا برنامه م رو طوری بنویسم که تصویری رو کپی کنه مثلا از یک باکس عکسی که دیده میشه با کامند در یک باکس دیگه نمایش داده بشه
ravegoat
19-11-13, 07:43
سلام
خدا قوت
میشه کمکی کنید تا برنامه م رو طوری بنویسم که تصویری رو کپی کنه مثلا از یک باکس عکسی که دیده میشه با کامند در یک باکس دیگه نمایش داده بشه
با سلام!
دوست گرامی عضویت شما رو در شهر سخت افزار تبریک می گم.
بفرمایید اینم از سورسش:
rejina84 - Download - 4shared - Mohandes Zalatan (Only the registered members can see the link)
موفق باشید
آرمین
aramesh22
20-12-13, 20:12
سلام سورس ارتباط با اکسس جهت انبارداری با دریافت گزارش و جستجو با نام کالا و کد کالا آدرس فایل اکسس در زیر ممنون میشسم کمک کنید .
ravegoat
25-12-13, 20:40
سلام سورس ارتباط با اکسس جهت انبارداری با دریافت گزارش و جستجو با نام کالا و کد کالا آدرس فایل اکسس در زیر ممنون میشسم کمک کنید .
با سلام!
دوست گرامی عضویت شما رو در شهر سخت افزار تبریک می گم.
متاسفانه به دلیل مشغله های فراوان امکان تحلیل یک سورس به شکل کامل در اینجا وجود نداره. در صورتی که با کلیت انجام این کار با مشکل رو به رو هستید، می تونید از آموزش های موجود در انجمن استفاده بفرمایید و در صورت بروز هر گونه سوالی، آن را با جزئیات کامل در انجمن مطرح کنید.