درود عزیزان،
من قصد دارم فیلمهای VHS را بدون افت کیفیت و با همان وضوح اصلی به کامپیوتر منتقل کنم. برای این کار، یک کارت کپچر EasyCap مدل 9284 خریداری کردم، اما متأسفانه کیفیت تصویر بهشدت کاهش یافته و از آن صرفنظر کردم.
لطفاً یک کارت کپچر مناسب معرفی کنید که بتوانم با خیال راحت خریداری کنم و کیفیت فیلم بدون افت روی مانیتور نمایش داده شود. دستگاه من فقط خروجی AV دارد. سپاسگزارم.
XFXForce
27-01-25, 13:10
درود عزیزان،
من قصد دارم فیلمهای VHS را بدون افت کیفیت و با همان وضوح اصلی به کامپیوتر منتقل کنم. برای این کار، یک کارت کپچر EasyCap مدل 9284 خریداری کردم، اما متأسفانه کیفیت تصویر بهشدت کاهش یافته و از آن صرفنظر کردم.
لطفاً یک کارت کپچر مناسب معرفی کنید که بتوانم با خیال راحت خریداری کنم و کیفیت فیلم بدون افت روی مانیتور نمایش داده شود. دستگاه من فقط خروجی AV دارد. سپاسگزارم.
درود
جناب یکی اینکه خب کلا خروجی AV جزو کم کیفیت ترین خروجی ها هست، مخصوصا برای تصویر
بماند که باز کیفیت خروجی دستگاه ها با هم فرق میکنه خودشون، مدل دستگاهتون چیه؟
اگه خروجی S-VIDEO داشت خیلی بهتر میشد چون از چندین جهت بهش رحجان داره، هم اینکه به جای سینگل چنل مولتی چنل هست، پهنای باند پیشتری داره، از نظر کیفیت تصویر و نور بهتره، از نظر مشکلاتی مثل پر پر زدن و این چیزا خیلی کمتر به ش بر میخورید.
و درکل اگه کابلش هم خوب باشه، کیفیت خروجی خیلی بهتر میشه.
بعدش میرسیم به COMPOSITE که یک ارتقا نسبتا کوچک به اس ویدپو هست، که صرف اگه باشه خب بهتره از این خروجی گرفت، اما اگه نباشه ارزش ارتثا به دستگاهی که صرفا به جای اس ویدئو این رو داره رو نداره.
قطعا اگه دستگاهی باشه که خوجی مثل HDMI داشته باشه هم خروجی تصویر هم خروجی صدای خیلی بهتری خواهید گرفت.
منظورم اینه که خودش مستقیم خروجی HDMI داشته باشه نه مثل یه سریا که صرفا با تبدیل اینکارو میکنن
اینو کمتر توی صرفا فقط VHS ها دیدم، اما تو مدل هایی که کمبو هستن و هم DVD و هم VHS پخش میکنن بیشتر میشه مشاهده کرد.
این وسط دستگاه های پیشرفته تر، قابلیت های افزایش کیفیت خودشون دارن برای هنگام خروجی گرفتن.
و کارت تبدیل آنالوگ (که کلا خب هر چیزی روی VHS ضبط شده آنالوگ بوده دیگه) به دیجیتال رو هم خوب انجام میدن.
در آخر کارت کچری که گرقتید خب جزو ساده ترین و ارزون تر هاست، کارت کپچر های چن میلیونی و حتی چن ده میلیونی داریم، خب مشخصا فرق هست بینشون.
به نظرم اگر تعداد محدودی VHS دارید، بهتره به جای هزینه برای دستگاه HDMI دار یا کپچر گرون و غیره، بدید به مراکزی که حرفه ای اینکارو میکنن تا براتون با یکفیت بالا تبدیل کنن.
همچنین به کمک AI امروزه میشه کیفیت فیلم های قدیمی رو هم با درجه کیفی خوبی بالاتر برد.
البته هر چی میگذره تو این حوزه بهتر هم میشه.
اگه تونستید دستگاهی که اس ویدیو مثلا داره موقت امانت بگیرید، یا با پرداخت رقم معقولی با دستگاه خودتون عوض کنید، این هم راه خوبیه.