PDA

مشاهده نسخه کامل : کار نکردن پورت usb3

Ali195
04-01-25, 16:45
دوستان یه سیستم دارم با پردازنده i3 6100 و مادربرد h110 msi مشکلی که باهاش دارم این هست که پورت usb3 کار نمی کنه.دو سال پیش یه هارد اکسترنال adata hd680 خریدم وقتی که به usb3 وصلش کردم دیدم کار نمی کنه بردم گارانتی گفتم شاید مشکل از هارد باشه اونجا که تست کردن بدون مشکل با پورت usb3 وصل میشد.بیخیال شدم و با همین پورت usb2 کار کردم.تا اینکه هارد لازم شدم و دیروز یه هارد اکسترنال وسترن مای پاسپورت خریدم دیدم اینم با پورت usb3 کار نمی کنه.البته همین پورت usb3 رو اگر فلش usb2 بزنم بهش کار می کنه.فکر کنم قبلا فلش usb3 هم روش نست کردم و کار کرده الان فلش usb3 ندارم.بنظرتون علت کار نکردن پورت usb3 با هارد اکسترنال usb3 چی هست.

rbm
06-01-25, 10:21
سلام

وقتی هارد رو وصل میکنی صدای نوتیفیکیشن وصل شدن رو میشنوی؟

روی my computer کلیک راست کن - گزنیه manage و بعد پنجره که باز میشه Disk Managment رو باز کن - ببین اونجا هارد رو نشون میده یا نه

اگر اسم هارد یا حتی یک درایو ناشناخته دیدی، بخاطر اینه که ویندوز نمیتونه درایو جدید اضافه کنه ! اگر اینجوری بود یک عکس بگیر تا راهنمایی کنیم

نکته اضافه:
بعضی سیستم ها برای usb3 نیازه که درایور نصب کنید

Only the registered members can see the link

لینک دانلود از سایت msi برای ویندوز 10 64 بیتی

Ali195
06-01-25, 17:04
توی disk managment به اسم removable i میشناسه. توی thic pc به اسم usb i

Ali195
06-01-25, 17:06
یادم رفت بگم صدای نوتیفیکیشن وصل شدن میاد

rbm
07-01-25, 11:17
اگر هارد شما در (Disk Management) به صورت (Unallocated space) نمایش داده شود، یعنی شما نیاز به یک پارتیشن جدید دارید. برای ساختن یک پارتیشن جدید:

بر روی گزینه (Unallocated space) کلیک راست کنید، سپس بر روی گزینه (New Simple Volume) کلیک کنید. در این مرحله سیستم باید هارد را شناسایی کند.
اما اگر باز هم این اتفاق نیفتاد، باید برای پارتیشن جدیدی که ایجاد کرده‌اید، اسم انتخاب کنید.
پس دوباره بر روی پارتیشن کلیک راست کنید و گزینه (Change Drive Letter and Paths) را بفشارید، بعد از آن دکمه Add را نیز فشار دهید و یک نام مناسب برای پارتیشن خود انتخاب کنید.

Ali195
07-01-25, 22:41
25846گویا مشکل unallocated نیست

Ali195
07-01-25, 22:47
25847اینم شات از پایین

rbm
09-01-25, 10:27
استاد شما نظری ندارید ؟

XFXForce
17-01-25, 08:42
استاد شما نظری ندارید ؟

با توجه به چیزی که گفته شد یا از تنظیمات یو اس بی 3 بایوس هست (چون تو بایوس ها بسته به برند و سری برد اینا تنظیمات یو اس بی متفاوتی وجود داره)
یا حتی ممکنه باگی تو فریم ویر یا بایوسش باشه (به آخرین ورژن بایوسش آپدیشت کنید)

در آخر اگه بازم نشه احتمالا یو اس بی سه هاش نمیتونن آمپر مورد نیاز هارد رو که خیلی بیشتر از فلش اینا نیاز داره بدن
درحالیکه بای دیفالت یو اس بی 3 میتونه آمپر بالاتری نسبت به 2 بده، اما میگم اگه از اون چیزا که گفتم نباشه میتونه خود پورتاش مشکل داشته باشن و ولتاژ کمتر بدن.

در این صورت اگه برد گارانتی هم نداره
بهترین کار خرید کارت های PCI-E USB 3.0 هست که بین 2 تا 7 پورت میدن (برند اوریکو خوبه)
بعضی مدلاش حتی هدر یو اس بی 3 هم میدن که میشه ازش 2 تا یو اس بی 3 باز گرفت (چه برای جلو کیس چه پشت)
خود مادربردتون هم هدر یو اس بی 3 داره، اگه کیستون خروحیش رو نداره میتونید از هدره دو تا بگیرید

Ali195
17-01-25, 21:36
بایوس اپدیت هست و تنطیمات usb توی بایوس هم فکرنکنم اشکالی ذاشته باشه. 3 تا تیک بود یکیش غیر فعال بود فعالش کردم اما تغییری نکرد.کابل افزایش طول usb2 رو به پورت usb3 وصل کردم ببینم ایا اینجوری هارد رو میشناسه که بازم نشناخت.احتمالا همونطور که گفتین مشکل از ولتاژ پورت باید باشه.

XFXForce
24-01-25, 05:30
بایوس اپدیت هست و تنطیمات usb توی بایوس هم فکرنکنم اشکالی ذاشته باشه. 3 تا تیک بود یکیش غیر فعال بود فعالش کردم اما تغییری نکرد.کابل افزایش طول usb2 رو به پورت usb3 وصل کردم ببینم ایا اینجوری هارد رو میشناسه که بازم نشناخت.احتمالا همونطور که گفتین مشکل از ولتاژ پورت باید باشه.

اگه میتونید از بایوس صفحاتش اسکرین شات بفرستید.
بنده هم حدسم اینه که همون ولتاژ کافی رو نمیتونه برسونه،
خیلی وقتا هم قابل تعمیر هست این مشکل (هرچند تا بررسی نشه از نزدیک نمیشه قطعی گفت)
که البته این مهم نیاز هست برد ارسال بشه دیگه.
شاید خرید کارت USB 3.0 بهترین کار باشه.
یک کارت PCI-E X1 دو پورته
یا X4 با 4 تا 7 پورت

دقت کنید کارتایی که X1 هستن اما 4 یا بیشتر پورت دارن اگه همزمان استفاده کنید سرعتشون تقسیم میشه دیگه
چون هر X1 اگه جن 3 باشه سرعتش حدودا 1 گیگ بر ثانیه هست
و هر یو اس بی 3 مدل 5 گیگابیت هم 625 مگ

یعنی حتی مدل 2 پورت X1 هم نمیتونه 1250 ماکسیمم سرعت دو تا یو اس بی 3 رو بده (اما تا 90 درصدش رو ساپورت میکنه و اینکه خب اکثر یو اس بی ها که همچین سرعتایی نمیخوان
اونایی هم که میخوان مثل اس اس دی های اکسترنال مدل های ساتاشون نیاز دارن وگرنه برای مدل های سریعتر کلا یو اس بی 5 گیگی کم میاد. (حتی مدل هایی هستن که یو اس بی 20 گیگی و 40 گیگی نیاز دارن!)
و اینکه تو خرید کارت دقت بشه حتما برق جدا هم بخوره، حالا یا مولکس یا ساتا، اما حنما بخوره
برد مشکی بگیرید (نه قرمز یا سبز یا آبی)
برند اوریکو پیشنهاد میشه
مدلی داره که هدر هم میده، یعنی میشه دو تا یو اس بی 3 دیگه هم برای اتصال یو اس بی های جلوی کیس ازش گرفت (اگر کیستون این امکان رو نداره یک سری براکت های هستن که یو اس بی میدن با این هدر

XFXForce
24-01-25, 08:23
البته دستگاه های تست پورت یو اس بی هم هستن
از مدل های ساده و کوچک و ارزون (زیر صد هزار تومن) تا چند میلونی خیلی دقیق و بزرگ

مدل ها چن صد هزار تومنی اغلب یو اس بی 2.0 هستن که خب به کار شما نمیان،
باید ساده ترینی که یو اس بی 3.0 ساپورت کنه گرفت
که ولتاژ و جریان رو نشون بده

چن نمونه میفرستم عکسشون رو

2584825849258502585125852

Ali195
24-01-25, 22:16
دو تا شات گرفتم یکی از تب advanced قسمت usb configuration و یکی هم از تب system status اگر شات دیگه ای مد نظرتون هست بگین تا بگیرم.2585325853

Ali195
24-01-25, 22:20
ببخشید.یک شات رو در پست قبلی تکراری فرستادم.25854

XFXForce
24-01-25, 22:29
ببخشید.یک شات رو در پست قبلی تکراری فرستادم.25854
یه بار گزینه دوم رو غیر فعال کنید فقط و سیو کنید و تست کنید
یه بار هم دوم هم سوم و سیو کنید و تست کنید

Ali195
25-01-25, 11:34
تست کردم نتیجه ای نداشت.ولتاژ نرمال usb3 چقدر باید باشه.بنظر شما ایا می تونم مولتی متر رو بزارم روی dc و باهاش ولتاژ پورت رو اندازه بگیرم.

XFXForce
27-01-25, 12:34
تست کردم نتیجه ای نداشت.ولتاژ نرمال usb3 چقدر باید باشه.بنظر شما ایا می تونم مولتی متر رو بزارم روی dc و باهاش ولتاژ پورت رو اندازه بگیرم.

سلام، بله میشه گرفت
اما قبلش تو اینترنت پورت یو اس بی 3 رو بیارید که خار های مثبت و منفیش رو بدونید کدوماس که ازشون ولتاژ بگیرید

Ali195
05-09-25, 16:54
دیروز یه فلش usb3 خریدم و به پورت usb3 کیس وصل کردم دیدم که نمی خونتش.گویا مشکل از درایو udb3 مادربرد باید باشه.توی ساپورت سایت msi نگاه کردم چیزی به اسم usb drive نداشت.توی device manager قسمت usb3 رو که نگاه میکنم میگه the best driver already installed.نظرتون چیه چیکار میشه کرد.