PDA

مشاهده نسخه کامل : ارتقا فن گرافیک

rbm
01-01-25, 12:05
سلام

میخواستم بدونم میشه در زمان تعویض فن های کارت گرافیک، فن های قوی تر مخصوص کارت گرافیک استفاده کنم؟

یا مثل کاری که توی رک های ماینینگ انجام میدن، از فن های 12 سانتی کیس استفاده کنم ، البته نوع خوب و کم صدا - آیا استفاده از فن های 12 سانتی باعث میشه که گرافیک دیگه نتونه سرعت فن رو کنترل کنه ؟

یک کیس در محیط بدون گردش هوا دارم که توی فشار کاری، دما با وجود سرعت فن بالا و تمیز بودن پره ها باز هم تا 85 میره

Speed Racer
03-01-25, 10:06
سلام

میخواستم بدونم میشه در زمان تعویض فن های کارت گرافیک، فن های قوی تر مخصوص کارت گرافیک استفاده کنم؟

یا مثل کاری که توی رک های ماینینگ انجام میدن، از فن های 12 سانتی کیس استفاده کنم ، البته نوع خوب و کم صدا - آیا استفاده از فن های 12 سانتی باعث میشه که گرافیک دیگه نتونه سرعت فن رو کنترل کنه ؟

یک کیس در محیط بدون گردش هوا دارم که توی فشار کاری، دما با وجود سرعت فن بالا و تمیز بودن پره ها باز هم تا 85 میره
سلام
این نرم افزار نصب کن و وقتی باز میکنی یک اسکرین شات بذار دمای قطعاتت رو بررسی کنم
روی دانلود با دکمه سبز کلیک کن که free هست

Only the registered members can see the link JrVg3mE4UjDy9Vcn4gczeej

rbm
04-01-25, 08:28
سلام
این نرم افزار نصب کن و وقتی باز میکنی یک اسکرین شات بذار دمای قطعاتت رو بررسی کنم
روی دانلود با دکمه سبز کلیک کن که free هست

Only the registered members can see the link JrVg3mE4UjDy9Vcn4gczeej

گرافیک rtx 3060ti

دما موقع فشار کار : 89 درجه

سرعت فن 100 درصد

توی شرکت برای رندر گرفتن استفاده میشه با نرم افزار 3ds max ومتاسانه تایم های رندرینگ طولانی و چند ساعته هستن، ممکنه 7-8 ساعت مداوم روی همین دما باقی بمونه

rbm
02-02-25, 08:20
up ----

XFXForce
02-02-25, 22:42
سلام

سلام
وقت بخیر

مدل دقیق گرافیک چیه؟
یعنی برند، سری و ..
فرضا MSI RTX 3060 TI GAMING X TRIO

در مورد دماش که گفتید مخصوصا برای این کارت واقعا بالاست.

امکان خنک تر کردن از چندین روش ممکن هست،
لطفا اول پاسخ سوال رو بدید.

همچنان لطفا هنگام فول لود تو برنامه GPU-Z تو برگه دما ها اسکرین شاتش رو بذارید
فقط دقت کنید روی هر آیتم (مثلا GPU CLOCK هر بار کلیک کنید تغییر ایجاد میشه، مثلا مینیم، ماکسیمم یا اوریج رو نشون میده، شما تو همه شون کلیک کنید تا MAX نشون داده بشه)