PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در نمایش rev و bios مادربرد

rbm
30-11-24, 10:24
سلام
مادربرد من Giga h610 S2H هست

برای دیدن نسخه rev مادربرد به صورت نرم افزاری با هر روش ممکن مثل CMD ، system information , CPUZ و حتی خود نرم افزار مادربرد که امتحان کردم ، نسخه رو به صورت x.x نمایش میده

ورزن فعلی بایوس رو هم به صورت FE نشون میده

برای این مورد باید چکار کنم؟ آیا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری وجود داره ؟

*** میدونم که روی خود مادربرد هم نوشته شده

XFXForce
05-12-24, 06:29
سلام
مادربرد من Giga h610 S2H هست

برای دیدن نسخه rev مادربرد به صورت نرم افزاری با هر روش ممکن مثل CMD ، system information , CPUZ و حتی خود نرم افزار مادربرد که امتحان کردم ، نسخه رو به صورت x.x نمایش میده

ورزن فعلی بایوس رو هم به صورت FE نشون میده

برای این مورد باید چکار کنم؟ آیا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری وجود داره ؟

*** میدونم که روی خود مادربرد هم نوشته شده

سلام
خیر هیچ مشکلی وجود نداره، این داستان ریویژن تو گیگا وجود داره، بقیه من ندیدم همچین مدلی تو اسامی و سری آورده باشن.
اینکه تو جاهایی که گفتید نشون نمیده مهم نیست، حتی Z790ش که مدل مثلا UDش REV 1.0 , 1.1 , 1.2 داره فقط رو جعبه و پشت مادربرد نوشته.
نرم افزارها نمیتونن بفهمن چون فرقاشون تو اکثر مدلها بسیار اندک و تو قسمت هایی که امکان فهمیدنش نرم فزاری نیست برا برنامه ها هست.
مثلا میگم، تو مدل 790ی که گفتم صرفا اینکه ماژول وای فایش ساخت کدوم شرکت باشه مثلا اینتل یا ریل تک و یااینکه اگه ریل تک هست کدوم سری چیپ ست وای فایش هست باعث شده سه تا ریویژن بزنه!!
که نمیدونم چه کاریه، چرا همه رو مثل بقیه از یه برند نمیزنه.
خلاصه طبیعیه

rbm
05-12-24, 19:01
سلام
خیر هیچ مشکلی وجود نداره، این داستان ریویژن تو گیگا وجود داره، بقیه من ندیدم همچین مدلی تو اسامی و سری آورده باشن.
اینکه تو جاهایی که گفتید نشون نمیده مهم نیست، حتی Z790ش که مدل مثلا UDش REV 1.0 , 1.1 , 1.2 داره فقط رو جعبه و پشت مادربرد نوشته.
نرم افزارها نمیتونن بفهمن چون فرقاشون تو اکثر مدلها بسیار اندک و تو قسمت هایی که امکان فهمیدنش نرم فزاری نیست برا برنامه ها هست.
مثلا میگم، تو مدل 790ی که گفتم صرفا اینکه ماژول وای فایش ساخت کدوم شرکت باشه مثلا اینتل یا ریل تک و یااینکه اگه ریل تک هست کدوم سری چیپ ست وای فایش هست باعث شده سه تا ریویژن بزنه!!
که نمیدونم چه کاریه، چرا همه رو مثل بقیه از یه برند نمیزنه.
خلاصه طبیعیه

درمورد نسخه بایوس چطور ؟ حتی توی صفحه بوت هم به صورت FE نوشته !

Speed Racer
16-12-24, 11:05
وقتی می شه از روی مادربرد و یا جعبه مادربرد فهمید دیگه نیازی به این همه دردسر نیست

rbm
17-12-24, 09:50
وقتی می شه از روی مادربرد و یا جعبه مادربرد فهمید دیگه نیازی به این همه دردسر نیست

ممکنه عدم نمایش نسخه بعلت وجود یک مشکل سخت افزاری در bios باشه و یا ایراد از سیستم عامل بعلت نصب بد ویندوز باشه !

Speed Racer
18-12-24, 04:36
ممکنه عدم نمایش نسخه بعلت وجود یک مشکل سخت افزاری در bios باشه و یا ایراد از سیستم عامل بعلت نصب بد ویندوز باشه !
من خیلی دنبال رفع مشکل برات گشتم ولی دیدم هرکس مادربرد گیگابایت داره این مشکل رو داره و نشون نمیده. اصلا هم معلوم نیست چرا گیگابایت rev های مختلف تولید می کنه. ولی هر کس کافیه یک بار کیسش رو باز کنه به راحتی می تونه بفهمه و دیگه نیازی نیست از روش نرم افزاری بخواد بدونه
در جایی هم گفته شده بود از bios استفاده کنید که باز دیدم فردی استفاده کرده ولی نشون نمی داد
مثلا من خودم ver مودمم رو از توی cmd نمی تونم پیدا کنم باید زیر مودم رو نگاه کنم. فکر کنم این چیزی که دنبالش هستی اصلا امکان پذیر نیست مگه اینکه در آینده گیگابایت این امکان رو فراهم کنه از طریق نرم افزاری هم قابل دیدن باشه