ورود

مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد سیستم برای برنامه نویسی

shadi1402
26-10-24, 10:29
با سلام وقت بخیر

دوستان یه سیستم تا ده دوازده میلیون برای برنامه نویسی پیشنهاد میدید؟

پردازنده amd بهتر یا اینتل؟

فعلا برنامه نویسی اندروید و در آینده برای سایر برنامه نویسی میخوام

خودم سیستم قدیمی دارم که قابل ارتقا نیست

با تشکر از همگی

rbm
26-10-24, 13:05
سلام
10 12 میلیون سیستم استوک میتونی بخری

اگه اندروید استودیو استفاده میکنی باید مقدار رم بالا داشته باشی

توی اینترنت بگردی مینی کیس های استوک با پردازنده i5 یا i7 نسل 6 یا 7 میتونی پیدا کنی

اگه سیستم نو میخوای، مشخصات سیستم فعلی رو بگو شاید پاور و هاردت بدرد خورد

پیام خصوصی بفرست تا برات لینک بفرستم - داخل پست تبلیغ و بک لینک میشه

shadi1402
27-10-24, 07:51
هارد ssd 128 Gb

power 300w

باقی قطعات قدیمیه که قابل ارتقا نیست

main: asus m2n68

cpu: athlon ii

ram: 4 Gb ddr2

دنبال مینی کیس نیستم فک کنم بشه با ده دوازده تومن کیس خوبی جمع کرد یه مین یه رم یه سی پی سو یعنی نمیشه ؟

rbm
27-10-24, 08:45
هارد ssd 128 Gb

دنبال مینی کیس نیستم فک کنم بشه با ده دوازده تومن کیس خوبی جمع کرد یه مین یه رم یه سی پی سو یعنی نمیشه ؟

با بودجه شما نمیشه - چون باید نسل قبل بخرید و به سختی نسل های قدیمی کار نکرده پیدا میشه - از طرفی حداقل نسل 6 باید استفاده کنید که DDR4 ساپورت کنه

ولی این مینی کیس ها دیگه خودش همه چیزش اماده است . فقط یک ارتقا رم میخواد

اگر اصرار به سیستم غیر مینی دارید:

پردازنده i5 6th gen- tray قیمت : 2.500 تا 2.900
خنک کننده معمولی : 300 تا 500
مادربرد : گیگابایت با چیپست H110 بین 3.500 تا 5000
قاب کیس : 800 تا 1 میلیون
هارد خودتون + ssd 512 که میشه 2 تا 2.5 میلیون
رم DDR4 برای اندروید استودیو حداقل 32 گیگ نیازه که بین 4 تا 5 میلیون - اگر حرفه ای کار نمیکنی 16 گیگ رم که میشه 2.5 تا 3.5 میلیون
پاور 400 گرین : 2 تا 2.5 میلیون

جمع سیستم که خودتون اسمبل کنید و ان شاا... نسل 6 نو باشه : 15 تا 18 میلیون

البته شاید با وقت گذاشتن و گشتن توی ترب بتونید همین قطعات رو از فروشگاه شهرهای مختلف ارزونتر تهیه کنید و با همون12 تومن جور بشه - فقط خودتون باید اسمبل کنید

اگه بعدا پول داشته باشید و یک گرافیک RX 580 8gb استوک که بین 3 تا 6 میلیون هست روی این سیستم بزارید، میتونید گیمینگ هم استفاده کنید

rbm
27-10-24, 11:12
پردازنده
پردازنده مرکزی اینتل سری Skylake مدل Core i5-6400
2.800.000

مادربرد
مادربرد ایسوس مدل H110M C
4.000.000

پاور
منبع تغذیه کامپیوتر فاطر مدل VS400 Rev3.1
2.000.000

رم
رم دسکتاپ DDR4 تک کاناله 2400 مگاهرتز CL17 کینگستون مدل KVR24N17D8 ظرفیت 16 گیگابایت
1.700.000

خنک کننده
خنک کننده بادی دیپ کول مدل AG200
750.000

کیس
کیس کامپیوتر تسکو
1.000.000

هارد
اس اس دی اینترنال وسترن دیجیتال مدل GREEN WDS480G3G0A ظرفیت 480 گیگابایت
2.000.000

جمع کل
14.250.000

این قیمت ها از دیجیکالا گرون فروش استعلام گرفته شده و توی ترب میتونید ارزونتر پیدا کنید و همون 12 تومن تهیه کنید

البته بدون مانیتور و موس و کیبورد

اگر برنامه نویسی اندروید حرفه ای و اپ های سنگین انجام میدین، حداقل به i7 و 32 گیگ رم نیاز دارید و قطعا با توجه به بودجه باید سراغ مینی کیس I7 نسل 7 برید

shadi1402
30-10-24, 09:55
دوستان بودجه تا 20 میلیون بالا بردم با این بودجه پیشناد سیستم بدید لطفا

rbm
30-10-24, 11:19
پردازنده
Core i7-8700
8.500.000

مادربرد
مادربرد ایسوس مدل PRIME H310M-K
4.900.000

پاور
2.000.000

رم
رم دسکتاپ DDR4 تک کاناله 2400 مگاهرتز CL17 کینگستون مدل KVR24N17D8 ظرفیت 16 گیگابایت * 2 عدد
3.400.000

خنک کننده
خنک کننده بادی دیپ کول مدل AG200
750.000

کیس
کیس کامپیوتر تسکو
1.000.000

هارد
اس اس دی اینترنال وسترن دیجیتال مدل GREEN WDS480G3G0A ظرفیت 480 گیگابایت
2.000.000

جمع کل
19.850.000

این قیمت ها از دیجیکالا گرون فروش استعلام گرفته شده و توی ترب میتونید ارزونتر پیدا کنید

این سیستم بدون گرافیکه و مناسب برنامه نویسی و کارهای روزمره است و بازی اصلا نمیهش انجام داد ، مگه اینکه یک گرافیک استوک RX 580 بگیرید که قیمتش 3 تا 5 میلیونه و سیستمتون به یک سیستم گیمینگ حرفه ای تبدیل میشه
برای خرید نسل جدید میتونید i5 نسل 10 هم بخرید(تفاوت چندانی نداره فقط نسل جدیدتره)
مادر برد H510 قیمت 4.500.000
پردازنده i5 10400 قیمت 9 میلیون

shadi1402
07-11-24, 13:16
نظرتون روی نسل 10 و 11چیه؟ :

قیمت: 5.500.000 MAIN: PRIME H510 M-A

قیمت: 6.500.000/ 4.800.000 CPU : CORE I3-10100 / I3-10100 F

قیمت: 3.600.0000 RAM1: PATRIOT VIPER 2X 8GB 3200MHZ

قیمت : 4.500.000 RAM: CORSAIR VENGEANC 2X 8 GB 3200 MHZ

قیمت: 4.500.000 VGA: RX 580 8 GB

قیمت: 2.200.000 POWER: GP450W A-ECO

قیمت: 1.000.000 CPU FAN: DEEPCOOL

CASE: فاطر

و نسل 12 و 13 :

قیمت: 6.500.000 MAIN: PRIME H610 M-K

قیمت: 5.500.000/ 7.000.000 CPU : CORE I3-12100 / I3-12100 F

قیمت: 3.600.0000 RAM1: PATRIOT VIPER 2X 8GB 3200MHZ

قیمت : 4.500.000 RAM2: CORSAIR VENGEANC 2X 8 GB 3200 MHZ

قیمت : 4.500.000 VGA: RX 580 8GB

قیمت: 2.200.000 POWER: GP450W A-ECO

قیمت: 1.000.000 CPU FAN: DEEPCOOL

پردازنده AMD:

TUF Gaming A520M-PLUS

TUF Gaming B550-Plus

کدوم بهتره؟

rbm
07-11-24, 22:28
شما از بودجه 10 میلیون شروع کردین و بعد شد20 و حالا سیستم های پیشنهادی خودتون میشه حدودا 28 میلیون !

مادربردی که انتخاب کردین کلا دو اسلات رم داره ! شما 4 رم انتخاب کردین
پاور 450 برای نصب کارت گرافیک RX 580 ضعیفه

پردازنده i7 8700 از I3 نسل 10 برای برنامه نویسی بهتره - تعداد هسته بیشتری داره

ضمنا هارد هم انتخاب نکردین که خودش 3 تومن هزنیه میشه

shadi1402
09-11-24, 08:45
سلام

چهار اسلات رم نیست دو تا هست یک مدل پاتریوت و یک مدل کورسیر که تو انتخابشون شک دارم که به نظر من پاتریوت بهتره البته دوستان باید نظر بدن پاترویت یا کورسیر؟

بودجم کمه میدونم ولی میخوام سیستمی ببندم که هم جای ارتقا داشته باشه و هم تو آینده مشکلی نداشته باشم

هارد هم نسل سه از یک میلیون هست تا 2 میلیون 512 گیگ

در مورد کارت گرافیک چون بین انتخاب سی پی یو سری اف که نیاز به کارت داره و سی پی معمولی مردد هستم برای همین نوشتم و بیشتر بخاطر سی پی یو هست که کارت نشوتم به نظر شما سری اف با کارت گرافیک منطقی هست ؟

اگر هست چه پاوری مناسبه این کارت گرافیک؟

با تشکر

rbm
09-11-24, 09:44
خب
اگر برنامه ارتقا دارید ، پردازنده i3 نسل 12 خریداری کنید ، سوکت این پردازنده 1700 هست که تا نسل 14 هم همین سوکت استفاده میشه و با تهیه یک مادربرد مناسب میتونید در آینده تا i7 14700 هم ارتقا انجام بدین. ولی خب همچین مادربردی بعلت چیپست (chipset)جدید قیمت بالایی داره

شما ارتقا در آینده رو در نظر میگیرید، ولی در حال حاضر هم دارید برنامه نویسی انجام میدین و از همین الان باید یک سیستم قوی تهیه کنید که اذیت نشید، مگه اینکه فعلا درحال آموزش یا انجام پروژه سبک باشید.

درمورد گرافیک، اگر قصد بازی یا تدوین فیلم ندارید، یک گرافیک gt ارزون قیمت هم کار راه میندازه، چون اختلاف قیمت پردازنده معمولی و F (بدون گرافیک مجتمع) اونقدری نیست که بجاش RX580 با قیمت 4 میلیون تهیه کنید.

هارد ترجیحا 1 ترا بگیرید - حجم های بالا بازدهی بهتری هم دارند

درمورد پاور اگر قصد خرید rx 580 دارید، حداقل یک 500 وات تهیه کنید.

پیشنهاد

اگر فعلا درحال اموزش هستید و پروژه سنگین ندارید، یکی سیستم نسل قدیم ارزون تهیه کنید، مابقی پولتون رو دلار یا طلای شکسته (بدون اجرت) سرمایه گذاری کنید، در آینده که حرفه ای تر شدین ، قطعات نسل 13 و 14 ارزونتر شدن و طلای شما گرونتر ، اون موقع همون طلا رو بفروشید و سیستم جدید تهیه کنید

shadi1402
09-11-24, 10:13
خب
اگر برنامه ارتقا دارید ، پردازنده i3 نسل 12 خریداری کنید ، سوکت این پردازنده 1700 هست که تا نسل 14 هم همین سوکت استفاده میشه و با تهیه یک مادربرد مناسب میتونید در آینده تا i7 14700 هم ارتقا انجام بدین. ولی خب همچین مادربردی بعلت چیپست (chipset)جدید قیمت بالایی داره

شما ارتقا در آینده رو در نظر میگیرید، ولی در حال حاضر هم دارید برنامه نویسی انجام میدین و از همین الان باید یک سیستم قوی تهیه کنید که اذیت نشید، مگه اینکه فعلا درحال آموزش یا انجام پروژه سبک باشید.

درمورد گرافیک، اگر قصد بازی یا تدوین فیلم ندارید، یک گرافیک gt ارزون قیمت هم کار راه میندازه، چون اختلاف قیمت پردازنده معمولی و F (بدون گرافیک مجتمع) اونقدری نیست که بجاش RX580 با قیمت 4 میلیون تهیه کنید.

هارد ترجیحا 1 ترا بگیرید - حجم های بالا بازدهی بهتری هم دارند

درمورد پاور اگر قصد خرید rx 580 دارید، حداقل یک 500 وات تهیه کنید.

پیشنهاد

اگر فعلا درحال اموزش هستید و پروژه سنگین ندارید، یکی سیستم نسل قدیم ارزون تهیه کنید، مابقی پولتون رو دلار یا طلای شکسته (بدون اجرت) سرمایه گذاری کنید، در آینده که حرفه ای تر شدین ، قطعات نسل 13 و 14 ارزونتر شدن و طلای شما گرونتر ، اون موقع همون طلا رو بفروشید و سیستم جدید تهیه کنید

رفته رفته پروژه هام داره سنگین میشه و اینکه این سیستم الان دیگه پایین رده س و چیز سنگینی نیست که نخواتم براش هزینه کنم هزینه بیست میلیونی برای سیستم تقریبا منطقی و من دارم سیستم حداقل چهار پنج سال پیش میخرم

نه قصد تدوین و غیره ندارم ارزون ترین مدل GT به این سیستم میخوره چه مدلیه؟

در مورد سرمایه گذاری برای طلای دست دوم حق با شماست

من میخوام با این بودجه بهرتن سیستم جمع کنم

پس با این بودجه و کانفیگ هایی که گفتم خوبه یا میشه کم و زیادش کرد؟

shadi1402
09-11-24, 10:36
تا دومیلیون کدوم هارد نسل سه سریعتر و یا کیفیت تره؟

rbm
09-11-24, 11:25
cpu
i5 12400
7.500.000
لیست در ترب (Only the registered members can see the link)

main
مادربرد ایسوس PRIME B760 PLUS DDR5
8.500.000

ram
رم دسکتاپ DDR5 تک کاناله 4800 مگاهرتز CL40 کروشیال مدل CT8 * چهار عدد
1.550.000 *4 = 6.200.000

GPU
نیازی نیست
0
لیست در ترب

H.D.D
اس اس دی اینترنال ام اس آی مدل SPATIUM M371 ظرفیت 1 ترابایت
3.000.000

Power
2.000.000

case
کیس کامپیوتر تسکو
1.000.000

cooling
خنک کننده پردازنده Deepcool مدل AK400
1.550.000

29.750.000

این دیگه بهترین سیستمی که میشه تهیه کرد به همراه قابلیت ارتقا تا نسل 14 و رم ddr5
اگر قیمت بالاست علی الحساب 12100 بخرید و رم هم 2 عدد 8 گیگ تهیه کنید و در آینده رم به 32 گیگ افزایش بدین - اینجوری حدودا 7 میلیون از قیمت کل کسر میشه

توی مشخصات قاب کیس بررسی کنید که مناسب ابعاد خنک کننده هست یا نه

متاسفانه ارزون ترین GT که میشه GT720 قیمت بالایی داره و همون پردازنده با گرافیک مجتمع تهیه کنید بهتره - در آینده یک rtx 2060 بخرید

Speed Racer
17-11-24, 07:19
cpu
i5 12400
7.500.000

main
مادربرد ایسوس PRIME B760 PLUS DDR5
8.500.000

ram
رم دسکتاپ DDR5 تک کاناله 4800 مگاهرتز CL40 کروشیال مدل CT8 * چهار عدد
1.550.000 *4 = 6.200.000

GPU
نیازی نیست
0
لیست در ترب

H.D.D
اس اس دی اینترنال ام اس آی مدل SPATIUM M371 ظرفیت 1 ترابایت
3.000.000

Power
2.000.000

case
کیس کامپیوتر تسکو
1.000.000

cooling
خنک کننده پردازنده Deepcool مدل AK400
1.550.000

29.750.000

این دیگه بهترین سیستمی که میشه تهیه کرد به همراه قابلیت ارتقا تا نسل 14 و رم ddr5
اگر قیمت بالاست علی الحساب 12100 بخرید و رم هم 2 عدد 8 گیگ تهیه کنید و در آینده رم به 32 گیگ افزایش بدین - اینجوری حدودا 7 میلیون از قیمت کل کسر میشه

توی مشخصات قاب کیس بررسی کنید که مناسب ابعاد خنک کننده هست یا نه

متاسفانه ارزون ترین GT که میشه GT720 قیمت بالایی داره و همون پردازنده با گرافیک مجتمع تهیه کنید بهتره - در آینده یک rtx 2060 بخرید

سلام

شما برای خودت اگه بخوای سیستم بخری کیس تسکو و پاور فاطر می خری؟ یا کیس و پاور ایرانی اگه بخوای بخری حداقل گرین می خری

ضمنا SPATIUM M371 مورد تایید من نیست به دلیل iops پایین در حد اس اس دی های ساتا

rbm
17-11-24, 11:11
سلام

شما برای خودت اگه بخوای سیستم بخری کیس تسکو و پاور فاطر می خری؟ یا کیس و پاور ایرانی اگه بخوای بخری حداقل گرین می خری

ضمنا SPATIUM M371 مورد تایید من نیست به دلیل iops پایین در حد اس اس دی های ساتا

SPATIUM M371 روی سیتستم خودم دارم و واقعا راضی هستم

کیس تسکو چه ایرادی داره؟

پاور فاطر چه ایرادی داره ؟

Speed Racer
23-11-24, 06:55
SPATIUM M371 روی سیتستم خودم دارم و واقعا راضی هستم

کیس تسکو چه ایرادی داره؟

پاور فاطر چه ایرادی داره ؟

شما هر اس اس دی بخری به دلیل اینکه از هارد دیسک سرعت بسیار بیشتری داره طبیعتا راضی هستی ولی واقعیت اینه که رضایت فردی مثل شما مگه ملاک خوب یا بد بودن یک اس اس دیه؟ یا مشخصات یک اس اس دی و مقایسه اون با اس اس دی های دیگه. شرکت MSI اس اس دی هایی تولید که خود من آرزوی داشتنش رو دارم چون هم از لحاظ مشخصات و هم کیفیت جزو بهترین ها هستند اما این مدلی که شما معرفی کردید iops در حد اس اس دی های ساتا داره و مورد تایید من نیست. وقتی اس ای دی m.2 معرفی می کنید باید مشخصات یک اس اس دی m.2 رو داشته باشه نه ساتا

بعد شما برای خودت پاور گرین خریدی ولی به دیگری پاور فاطر معفی می کنی. مطمئن هستم اگه یک سیستم جدید هم بخوای بخری امکان نداره پاور و رم فاطر و کیس تسکو بخری. حداقل اینکه که پاور و کیس گرین می خری و رم هم به هیچ عنوان پاور نمی خری به احتمال زیاد سعی می کنی از برندهای معتبر مثل کورسیر بخری.

سیستم فعلیت که در امضات هست تقریبا می شه گقت همش از برندهای آمریکایی هستن. مثلا اگه پردازنده های چینی وارد بازار بشن امکان نداره پردازنده چینی بخری و می خوای حتما آمریکایی باشه حالا اینتل یا ای ام دی

25840

rbm
23-11-24, 09:24
شما هر اس اس دی بخری به دلیل اینکه از هارد دیسک سرعت بسیار بیشتری داره طبیعتا راضی هستی ولی واقعیت اینه که رضایت فردی مثل شما مگه ملاک خوب یا بد بودن یک اس اس دیه؟ یا مشخصات یک اس اس دی و مقایسه اون با اس اس دی های دیگه. شرکت MSI اس اس دی هایی تولید که خود من آرزوی داشتنش رو دارم چون هم از لحاظ مشخصات و هم کیفیت جزو بهترین ها هستند اما این مدلی که شما معرفی کردید iops در حد اس اس دی های ساتا داره و مورد تایید من نیست. وقتی اس ای دی m.2 معرفی می کنید باید مشخصات یک اس اس دی m.2 رو داشته باشه نه ساتا

بعد شما برای خودت پاور گرین خریدی ولی به دیگری پاور فاطر معفی می کنی. مطمئن هستم اگه یک سیستم جدید هم بخوای بخری امکان نداره پاور و رم فاطر و کیس تسکو بخری. حداقل اینکه که پاور و کیس گرین می خری و رم هم به هیچ عنوان پاور نمی خری به احتمال زیاد سعی می کنی از برندهای معتبر مثل کورسیر بخری.

سیستم فعلیت که در امضات هست تقریبا می شه گقت همش از برندهای آمریکایی هستن. مثلا اگه پردازنده های چینی وارد بازار بشن امکان نداره پردازنده چینی بخری و می خوای حتما آمریکایی باشه حالا اینتل یا ای ام دی

25840

رضایت فردی همون تجربه کاربری هست و خیلی بیشتر از اعداد و ارقام تبلیغاتی که توی سایت ها نوشته میشه اعتبار داره ! وقتی میبنم توی 6 ساعت گیمینگ دمای این M371 که هیت سینک نداره بالا نرفته و من هم مشکلی از بابت افت سرعت لودینگ نداشتم ، یا توی فراخانی assets موتور یونیتی با سرعت خیلی عالی داره جواب میده و خروجی میده ، چرا نباید این مدل رو به کسی معرفی نکنم؟

این IOPS که میفرمایید در ssd sata بهترین مدلش 100.000 هست ، ولی iops این هارد M.2 حدودا 280.000 ! یعنی تقریبا سه برابر !
Access Denied (Only the registered members can see the link)

از طرفی برای کاربری معمولی و برنامه نویسی و سیستم متوسط 20 میلیونی ، این مدل msi با سرعت نوشتن 1700 مگابایت و خواندن 2350 مگابایت بهترین انتخاب ممکن هست

درمورد پاور فاطر ، توی همین انجمن لابه‌لای پست ها میتونی تبلیغ گارانتی رو ببینی و اتفاقا روی چند سیستمی که از این پاور استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم ! قرار نیست چون برند تازه معرفی شده است کلا سمتش نریم ! خودم زمان خرید سیستم غیر از گرین دیگه گزینه ای نداشتم.

درمورد قاب کیس هم مگه قاب کیس دقیقا روی چه چیزی تاثیر داره که مهمه برندش چی باشه ؟ نهایتا میخواد به تعداد مناسب فضا برای نصب فن کیس و فضا برای نصب خنک کننده پردازنده داشته باشه! دیگه غیر این شما از قاب کیس چه انتظاری داری؟

رم هم توی سیستم پیشنهادی کروشیال DDR5 معرفی کردم که رم خیلی خوبیه و شرکت هم امریکا هست

Speed Racer
23-11-24, 10:23
رضایت فردی همون تجربه کاربری هست و خیلی بیشتر از اعداد و ارقام تبلیغاتی که توی سایت ها نوشته میشه اعتبار داره ! وقتی میبنم توی 6 ساعت گیمینگ دمای این M371 که هیت سینک نداره بالا نرفته و من هم مشکلی از بابت افت سرعت لودینگ نداشتم ، یا توی فراخانی assets موتور یونیتی با سرعت خیلی عالی داره جواب میده و خروجی میده ، چرا نباید این مدل رو به کسی معرفی نکنم؟

این IOPS که میفرمایید در ssd sata بهترین مدلش 100.000 هست ، ولی iops این هارد M.2 حدودا 280.000 ! یعنی تقریبا سه برابر !
Access Denied (Only the registered members can see the link)

از طرفی برای کاربری معمولی و برنامه نویسی و سیستم متوسط 20 میلیونی ، این مدل msi با سرعت نوشتن 1700 مگابایت و خواندن 2350 مگابایت بهترین انتخاب ممکن هست

درمورد پاور فاطر ، توی همین انجمن لابه‌لای پست ها میتونی تبلیغ گارانتی رو ببینی و اتفاقا روی چند سیستمی که از این پاور استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم ! قرار نیست چون برند تازه معرفی شده است کلا سمتش نریم ! خودم زمان خرید سیستم غیر از گرین دیگه گزینه ای نداشتم.

درمورد قاب کیس هم مگه قاب کیس دقیقا روی چه چیزی تاثیر داره که مهمه برندش چی باشه ؟ نهایتا میخواد به تعداد مناسب فضا برای نصب فن کیس و فضا برای نصب خنک کننده پردازنده داشته باشه! دیگه غیر این شما از قاب کیس چه انتظاری داری؟

رم هم توی سیستم پیشنهادی کروشیال DDR5 معرفی کردم که رم خیلی خوبیه و شرکت هم امریکا هست
رمی که معرفی کردی هیت سینک نداره و این یک مشکل در دراز مدت ایجاد می کنه. البته گفته می شه اگه تهویه کیس خوب باشه هیت سینک مهم نیست ولی من شخصا موافق این نیستم. اگه هیت سینک مهم نبود پس چرا رم های کمی گرونتر هیت سینک دارن؟ یعنی اون شرکت مثلا کورسیر نمی دونست با تهویه خوب کیس نیازی به هیت سینک نیست؟ البته که مهندس های این شرکت ها می دونن که هیت سینک بسیار مهمه. البته من متوجه هستم به دلیل بودجه کاربر راه دیگه ای نداری ولی شما برو یک سیستم قدیمی رو نگاه کن که فرکانس رمش خیلی پایین تر از اینه و رمش با اینکه هیت سینک داره ولی بعد از مدتی بهش دست می زنی گرمای رم رو به خوبی احاساس می کنی. بدون هیت سینک عمر رم و کارای رم پایین میاد

من خودم چند سال پیش کیس گرین خریدم و هنوز مدتی نگذشته بود که با برخورد یک شی به کیس، نصف کیس شکست انقدر که نازک و ضعیف بود گرچه توی دوران خودش جزو بهترین ها بود. همنی استحکام کیس خیلی مهمه چه برسه موارد دیگه کیس.

برند فاطر هم نه تنها مورد تایید من نیست بلکه مورد تایید اکثر کارشناسان و مهندسان سخت افزار نیست. اینا اکثرا چینی هستن و اجناس و قطعات بنجل چینی هستن و یا قطعات نامرغوب
شما همین پاورهای گرین رو در سطح بودجه پایین مراجعه کنی می بینی از خازن های چینی استفاده کرده ولی پاورهای خوب از خازن ژاپنی استفاده می کنن. دلیل نمی شه چون تبلیغ کرده پس جنس خیلی خوبیه. مدیران انجمن و سایت هر کس بخواد تبلیغ کنه پول می گیرن و تبلیغمی کنن و شما می بینیکه آخرش می نویسن که ما مسئولیت چیزی رو قبول نمی کنیم. الان فاطر رم و خیلی از قطعات دیگه رو داره پس اگه اعتقاد به فاطر داری پس همه قطعات رو تا جایی که می تونی از فاطر معرفی کن و خودت هم برای خودت و اوقامت از فاطر خرید کن

در مورد اس ای دی هم بگم که سرعت خوندن چه ترتیبی و چه تصادفی توی اس اس دی مهمتر از سرعت نوشتن چه ترتیبی و چه تصادفیه و سرعت خوندن تصادفی از همه مهمتره که این اس اس دی که شما معرفی کردی 90 هزاره (90000) که در سطح اس اس دی ها ساتا قرار داره برای همینه که داغ نمی کنه چون سرعتی نداره که داغ کنه

البته می دونم دوست داری ایران پیشرفت کنه و پول مردم توی جیب شرکت های خارجی نره و صنعت خودمون پیشرفت کنه ولی با ساخت پراید و محصولات بی کیفیت ایران خودرو و سایپا و شرکت هایی مثل فاطر با قطعات چینی این نشدیه. مخصوصا اینکه اگه واردات آزاد بود و انحصاری نبود می شد با این قیمت، مردم خودروهای درجه یک خارجی بخرن

پس در معرفی قطعات نباید به شرکت ها توجه کرد باید به مردم و جیبشون توجه کرد که در این سختی و بی پولی وقتی می خوان سیستمی بخرن نهایت دقت رو بکنیم که بعدا ضرر نکنن

اینم سایت رسمی فاطره و من هر موقع واردش میشم اینجوریه

Only the registered members can see the link

rbm
24-11-24, 09:45
رمی که معرفی کردی هیت سینک نداره و این یک مشکل در دراز مدت ایجاد می کنه. البته گفته می شه اگه تهویه کیس خوب باشه هیت سینک مهم نیست ولی من شخصا موافق این نیستم. اگه هیت سینک مهم نبود پس چرا رم های کمی گرونتر هیت سینک دارن؟ یعنی اون شرکت مثلا کورسیر نمی دونست با تهویه خوب کیس نیازی به هیت سینک نیست؟ البته که مهندس های این شرکت ها می دونن که هیت سینک بسیار مهمه. البته من متوجه هستم به دلیل بودجه کاربر راه دیگه ای نداری ولی شما برو یک سیستم قدیمی رو نگاه کن که فرکانس رمش خیلی پایین تر از اینه و رمش با اینکه هیت سینک داره ولی بعد از مدتی بهش دست می زنی گرمای رم رو به خوبی احاساس می کنی. بدون هیت سینک عمر رم و کارای رم پایین میاد

من خودم چند سال پیش کیس گرین خریدم و هنوز مدتی نگذشته بود که با برخورد یک شی به کیس، نصف کیس شکست انقدر که نازک و ضعیف بود گرچه توی دوران خودش جزو بهترین ها بود. همنی استحکام کیس خیلی مهمه چه برسه موارد دیگه کیس.

برند فاطر هم نه تنها مورد تایید من نیست بلکه مورد تایید اکثر کارشناسان و مهندسان سخت افزار نیست. اینا اکثرا چینی هستن و اجناس و قطعات بنجل چینی هستن و یا قطعات نامرغوب
شما همین پاورهای گرین رو در سطح بودجه پایین مراجعه کنی می بینی از خازن های چینی استفاده کرده ولی پاورهای خوب از خازن ژاپنی استفاده می کنن. دلیل نمی شه چون تبلیغ کرده پس جنس خیلی خوبیه. مدیران انجمن و سایت هر کس بخواد تبلیغ کنه پول می گیرن و تبلیغمی کنن و شما می بینیکه آخرش می نویسن که ما مسئولیت چیزی رو قبول نمی کنیم. الان فاطر رم و خیلی از قطعات دیگه رو داره پس اگه اعتقاد به فاطر داری پس همه قطعات رو تا جایی که می تونی از فاطر معرفی کن و خودت هم برای خودت و اوقامت از فاطر خرید کن

در مورد اس ای دی هم بگم که سرعت خوندن چه ترتیبی و چه تصادفی توی اس اس دی مهمتر از سرعت نوشتن چه ترتیبی و چه تصادفیه و سرعت خوندن تصادفی از همه مهمتره که این اس اس دی که شما معرفی کردی 90 هزاره (90000) که در سطح اس اس دی ها ساتا قرار داره برای همینه که داغ نمی کنه چون سرعتی نداره که داغ کنه

البته می دونم دوست داری ایران پیشرفت کنه و پول مردم توی جیب شرکت های خارجی نره و صنعت خودمون پیشرفت کنه ولی با ساخت پراید و محصولات بی کیفیت ایران خودرو و سایپا و شرکت هایی مثل فاطر با قطعات چینی این نشدیه. مخصوصا اینکه اگه واردات آزاد بود و انحصاری نبود می شد با این قیمت، مردم خودروهای درجه یک خارجی بخرن

پس در معرفی قطعات نباید به شرکت ها توجه کرد باید به مردم و جیبشون توجه کرد که در این سختی و بی پولی وقتی می خوان سیستمی بخرن نهایت دقت رو بکنیم که بعدا ضرر نکنن

اینم سایت رسمی فاطره و من هر موقع واردش میشم اینجوریه

رم نیاز به هیت سینک نداره ! مطلب زیر در سایت PC world رو بخون

وقتی یک نفر درخواست مشاوره سیستم میده و از مبلغ 10-12 میلیون شروع میکنه و بزور به 20 میلیون بودجه میرسه ، دیگه بجای فضایی فکر کردن باید ارزونترین قطعات با کیفیت رو پیشنهاد داد ! بعله منم میدونم msi هارد های m.2 خیلی باکیفیت داره ! ولی وقتی شما میبینی کل بودجه مخاطب برای هارد نهایتا 3 میلیونه نباید بگی عه این نمیتونه اون هارد گرونه رو بخره پس ولش کن دیگه اصلا سیستم نمیخواد ! مثل اینکه بگی من ماشین لازم دارم ولی چون پولم به بوگاتی نمیرسه پس دیگه ماشین نمیخرم !

برند فاطر هم من قصد دفاع ندارم ، ولی با بودجه کم ، شما دو انتخاب داری، یا جنس نا مشخص با گارنتی شرکتی ضعیف - یا یک برند داخلی که میتونه گارانتی رسمی و بهتری ارائه بده

خب الان وقتی این دوستمون نمیتونه 5 میلیون برای پاور با برند فلان که خازن خارجی داره هزنیه کنه ، حداقل یک چیزی باید معرفی کرد که در صورت خدایی نکرده خرابی، حداقل بتونه از گارانتی استفاده کنه

قاب کیس هم که کلا نیازی به بحث نداره ! ضربه به کیس یک اتفاق هست که اگه بخوای خیلی روش حساس باشی باید از این قاب کیس های حرفه ای که شیشه نشکن و بدنه تقویت شده بخری که فقط خود قاب کیس میشه 10 میلیون

من 12-13 ساله که دارم برای افراد با بودجه های مختلف سیستم میبندم ! حتی الان که کارم شده حسابداری ، باز هم برای شرکت ها و آشناها دارم کار میکنم و خیلی خوب میدونم وقتی بودجه محدوده نباید برای مخاطب سخنرانی کرد که قطعات گرون قیمت خیلی بهتره

Speed Racer
27-11-24, 08:34
حرف های کسی که فقط مطلب می نویسه مورد تایید هیچکسی نیست. درسته RGB برای زیباییه و در مادربرد یا فن ها و کیس هم داریم اما داشتن هیت سینک برای رم مخصوصا رم های با فرکانس بالا ضروریه. کلی رم هیت سینک دار توسط شرکت های معتبر به بازار عرضه میشن و RGB هم ندارن که بگیم پول نورپردازی رو می گیرن و مهندسین اون شرکت ها می دونن که باید رم هیت سینک داشته باشه. اگه نیازی نبود روی کل رم ها نمیذاشتن