PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید هاب آداپتوردار

ehsanss
08-09-24, 19:56
سلام عزیزان

ابتدا عذرخواهی میکنم از دوستان اگر سوالم رو در جای نامناسبی پرسیدم چون متوجه نشدم باید سوالم بپرسم این شد که اینجا مطرح کردم.

لپ تاپ من هارد اکسترنال رو نمی خونه و خطای Power surge on the USB port می زنه. تصمیم گرفتم یه هاب آداپتوردار خریداری کنم .

دوستانی که آشنایی دارند لطفا هاب آداپتوردار معرفی کنند.
در بازه قیمتی حداکثر 1.5 میلیون تومان.

یه سوال هم داشتم موقع خرید هاب آداپتوردار آیا آداپتوردار آن رو باید جدا خریداری کرد یا همراه با هاب موجود است؟

XFXForce
11-09-24, 06:31
سلام عزیزان

ابتدا عذرخواهی میکنم از دوستان اگر سوالم رو در جای نامناسبی پرسیدم چون متوجه نشدم باید سوالم بپرسم این شد که اینجا مطرح کردم.

لپ تاپ من هارد اکسترنال رو نمی خونه و خطای Power surge on the USB port می زنه. تصمیم گرفتم یه هاب آداپتوردار خریداری کنم .

یه سوال هم داشتم موقع خرید هاب آداپتوردار آیا آداپتوردار آن رو باید جدا خریداری کرد یا همراه با هاب موجود است؟

حتی وقتی لپ تاپ به برق وصله این ارور رو میده؟
اگر بله، آیا قبلا این مشکل رو نداشت؟ یا از همون اول که گرفتید اینجوریه؟
آیا هارد رو روی سیستم دیگه تست کردید؟ یا با کابل دیگه ای تستش کردید؟ ممکنه از کابل باشه

برای هاب خوب هم پیشنهاد بندهOrico MH4U-U3 هست.
قیمتش 700 تومنه، کاملا با اطمینان پیشنهاد میدم چون خودم چن ساله ازش دارم به خیلیا هم فروختم همگی راضی بودن.
البته که گارانتی هم یک سال داره. چهار فصل.
4 تا پورت usb 3.0 5Gbps داره، که هر 4 تا همزمان هم کاملا جوابه
یک پورت دیتا+برق از نوع Micro USB 3.0 Type-B داره (همون کابل هارد اکسترنال ها)
یک پورت فقط برق از نوع Micro USB 2.0 Type-A داره (همونی که گوشی های اندرویدی تا قبل تایپ سی میخوردن)
که میتونید هم از خود لپ تاپ یک یو اس بی دومی به اون وصل کنید یا اینکه به آداپتور.
از اونجایی که اکثرا هنوز تو منازل حداقل یک شارژ میکرو یو اس بی پیدا میشه که احتمالا کارایی خاصی هم نداره دیگه (چون گوشی ها تایپ سی شدن)
بهترین کار اینه که آداپتور اون گوشی ها رو بهش وصل کنید، هیچ اهمیتی نداره برا چه برندی باشه (فقط متفرقه نباشه) و همشون از لحاظ ولتاژ و آمپر جواب میدن.

با اتصال آداپتور شما به چهار تاش هم هارد وصل کنید مشکلی نیست، حتی تا 5 ترابایت دونه ای.
فقط حتما مطمئین شید که مشکل از کابل هارد نباشه (چون زیاد اتفاق میفته میگم)
و یا از پورت لپ تاپ (حتی میتونه از درایور یو اس بی باشه!)
و هارد رو با سیستم دیگه هم تست کنید.

یکی از محاسن این هابی که بهتون معرفی کردم علاوه بر کیفیت خیلی بالاش. اینه که محدودیت اکثر هاب های دیگه رو نداره.
اونم طول کابل هست. چون کابلش جدا میخوره بهش، اگر کسی مثل من که به پی سی وصل میکنه کابل بلند میخواد میتونه بدون مشکل کابل 1.5 متری حتی 3 متریش رو هم بخره.
اما برا لپ تاپ همون کابل کوتاه تو جعبه ش کافیه.

اصلا هم بیشتر از این نیاز نیست هزینه کنید چون کیفیت بالاتری دستتون نمیاد. مگر اینکه دنبال چیز دیگه ای باشید مثل داشتن تایپ سی یا خروجی هایی مثل لن و ...

ehsanss
12-09-24, 11:28
حتی وقتی لپ تاپ به برق وصله این ارور رو میده؟
اگر بله، آیا قبلا این مشکل رو نداشت؟ یا از همون اول که گرفتید اینجوریه؟
آیا هارد رو روی سیستم دیگه تست کردید؟ یا با کابل دیگه ای تستش کردید؟ ممکنه از کابل باشه

برای هاب خوب هم پیشنهاد بندهOrico MH4U-U3 هست.
قیمتش 700 تومنه، کاملا با اطمینان پیشنهاد میدم چون خودم چن ساله ازش دارم به خیلیا هم فروختم همگی راضی بودن.
البته که گارانتی هم یک سال داره. چهار فصل.
4 تا پورت usb 3.0 5Gbps داره، که هر 4 تا همزمان هم کاملا جوابه
یک پورت دیتا+برق از نوع Micro USB 3.0 Type-B داره (همون کابل هارد اکسترنال ها)
یک پورت فقط برق از نوع Micro USB 2.0 Type-A داره (همونی که گوشی های اندرویدی تا قبل تایپ سی میخوردن)
که میتونید هم از خود لپ تاپ یک یو اس بی دومی به اون وصل کنید یا اینکه به آداپتور.
از اونجایی که اکثرا هنوز تو منازل حداقل یک شارژ میکرو یو اس بی پیدا میشه که احتمالا کارایی خاصی هم نداره دیگه (چون گوشی ها تایپ سی شدن)
بهترین کار اینه که آداپتور اون گوشی ها رو بهش وصل کنید، هیچ اهمیتی نداره برا چه برندی باشه (فقط متفرقه نباشه) و همشون از لحاظ ولتاژ و آمپر جواب میدن.

با اتصال آداپتور شما به چهار تاش هم هارد وصل کنید مشکلی نیست، حتی تا 5 ترابایت دونه ای.
فقط حتما مطمئین شید که مشکل از کابل هارد نباشه (چون زیاد اتفاق میفته میگم)
و یا از پورت لپ تاپ (حتی میتونه از درایور یو اس بی باشه!)
و هارد رو با سیستم دیگه هم تست کنید.

یکی از محاسن این هابی که بهتون معرفی کردم علاوه بر کیفیت خیلی بالاش. اینه که محدودیت اکثر هاب های دیگه رو نداره.
اونم طول کابل هست. چون کابلش جدا میخوره بهش، اگر کسی مثل من که به پی سی وصل میکنه کابل بلند میخواد میتونه بدون مشکل کابل 1.5 متری حتی 3 متریش رو هم بخره.
اما برا لپ تاپ همون کابل کوتاه تو جعبه ش کافیه.

اصلا هم بیشتر از این نیاز نیست هزینه کنید چون کیفیت بالاتری دستتون نمیاد. مگر اینکه دنبال چیز دیگه ای باشید مثل داشتن تایپ سی یا خروجی هایی مثل لن و ...

حتی وقتی لپ تاپ به برق وصل هست نیز همین خطا رو میده.
از اوایل اینطوری نبود.
حتی الان که همین خطا رو میده بعضی اوقات که هارد رو وصل میکنم حدودا ۱ یا ۲ دقیقه اول درسته و عالی کار می‌کنه و یه دفعه همون خطا رو میزنه و اتصال قطع میشه و تا ریستارت نکن نمیتونم از درگاه usb استفاده کنم.
هارد روی سیستم های دیگه ای عالی جواب میده.

متشکرم بابت معرفی

XFXForce
13-09-24, 17:15
حتی وقتی لپ تاپ به برق وصل هست نیز همین خطا رو میده.
از اوایل اینطوری نبود.
حتی الان که همین خطا رو میده بعضی اوقات که هارد رو وصل میکنم حدودا ۱ یا ۲ دقیقه اول درسته و عالی کار می‌کنه و یه دفعه همون خطا رو میزنه و اتصال قطع میشه و تا ریستارت نکن نمیتونم از درگاه usb استفاده کنم.
هارد روی سیستم های دیگه ای عالی جواب میده.

متشکرم بابت معرفی

با توجه به توضیحاتی که دادید پس مشخصا ایران از هارد یا کابل نیست
و مربوط به لپتاپ و پورت هست.
یک سوال دیگه اینکه آیا رو همه پورتای usbش همینجوریه؟ مثلا اگه 2 یا 3 تا داره همه رفتارشون مشابه؟
اگر مثبت هم پاسخ پس مشکل از خود پورت کانکتورش هم نیست بلکه از مادربرده
دقیق ترش باید حضوری بررسی و تست شه، از پورت ها ولتاژ و جریان گیری دقیق بشه
مدار تغذیه برد بررسی شه
و ...
اینکه گفتید هم مدت کوتاه کار میکنه و بعد مشکل میخوره و وقتی قطع شه دیگه تا ری استارت نشه اون پورت کار نمیکنه میتونه تو آِینده باعث مشکل شه
یعنی احتمالش هست که ایرادی تو برد بودجود اومده باشه که طی زمان اثر منفیش بیشتر شه و حتی باعث از کار افتادن بطور کامل بشه که انشااله اینجوری نیست برای شما.

لطفا نتجه رو بعد تست با هاب (چه مدل معرفی شده باشه با آداپتور (شارژش موبایل میکرو یو اس بی یا مشابه ش) چه هاب دیگه ای با این شرایط و کیفیت) اعلام کنید
اگر مشکل از افت آمپر یا حتی افت ولتاژ باشه اینجوری باید برطرف شه دیگه
چون هر دو حالت عادی میتونن خطرناک باشن مخصوصا افت ولتاژ میتونه حتی با یک بار اتفاق هم به قطعه آسیب حدی وارد کنه و به ریسکش نمیارزه.
امیدوارم مشکل با هاب حل بشه و نیاز به چک کردن برد اینا نباشه دیگه
موفق باشید

javadshahvand
14-09-24, 09:56
سلام عزیزان

خیلی از هاب‌های آداپتوردار که توی بازار هستن، آداپتور همراهشون دارن و نیازی نیست جدا بخری. ولی حتماً قبل خرید، توضیحات محصول رو چک کن که مطمئن بشی آداپتور همراهشه.
برای حدود ۱.۵ میلیون تومن، برندهایی مثل Orico، Ugreen یا TP-Link خوبن و اکثرشون آداپتوردارن. حتماً توجه کن که چند تا پورت داره و توانش برای هارد اکسترنالت کافیه چون بعضی هاردها برق بیشتری می‌خوان.