PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید سیستم کار کرده با بودجه 7 میلیون

Ali195
25-08-24, 14:46
سلام دوستان.یه سیستم می خوام برای یکی از دوستان فقط برای وب گردی می خواد.نظر خودم توی ای این بودجه نسل ششم اینتل هست و فکر نکنم گزینه بهتری داشته باشه.نظر شما چیه ایا با بودجه 7 میلیون انتخاب بهتری به غیر از نسل ششم اینتل دارم.توی دیوار نگاه می کردم از این مینی کیسهای اماده بود با پردازنده i5 نسل ششم قیمت گذاشته بود 5 میلیون.نظرتون در مورد این کیسها چیه.شنیدم پاورشون گیر نمیاد.

Speed Racer
27-08-24, 16:13
سلام
هارد دیسک هم نیاز داری به غیر از اس اس دی. قاب کیس قدیم از قبل داری که هزینه قاب کیس رو روی قطعات دیگه بذاریم

اگه فقط وب گردی بخوای یه سیستم قدیمی یک میلیونی هم کارتو راه میندازه و توی پاساژ های کامپیوتر بری خیلی زیاده. 7 میلیونی تا 10 میلیونی که برای برنامه نویسی و کارهای سنگین استفاده می شه
من خودم نظرم اینه صبر کن و بدوجت رو یکمی بالاتر ببر تا بتونی نسل 8 بگیری. i3-8100 و رم 8 گیگ فرکانس 2400 چون اونجوری می تونی از ویندوز11 استفاده کنی که واقعا ویندوز قشنگیه و حیفه از دست بدی

Speed Racer
27-08-24, 19:40
داداش مادربرد h310 بگیر رم 16 گرافیک rx570 و cpu15 همرو کارکرده بگیر
وقت لیزر بگیر (Only the registered members can see the link)
سلام
چه تضمینی میدی RX570 برای ماین استفاده نشده

Ali195
06-09-24, 17:21
درود بر شما.این سیستم برای یه اموزشگاه هست و فقط برای کارهای اداری استفاده میشه و اصلا نیازی به گرافیک جداگانه نداره و با همون گرافیک پردازنده کار در میاد.بهش پیشنهاد دادم بودجه رو به 13 میلیون افزایش بده و نسل دهم اینتل رو با پردازنده سلرون ببنده.هارد رو 500 گیگ دست دوم براش پیدا می کنم و یه حافظه اس اس دی 120 گیگ یا 250.بنظر شما این سیستم مناسب هست و بقیه قطعات رو چی پیشنهاد میدین.

XFXForce
06-09-24, 20:17
درود بر شما.این سیستم برای یه اموزشگاه هست و فقط برای کارهای اداری استفاده میشه و اصلا نیازی به گرافیک جداگانه نداره و با همون گرافیک پردازنده کار در میاد.بهش پیشنهاد دادم بودجه رو به 13 میلیون افزایش بده و نسل دهم اینتل رو با پردازنده سلرون ببنده.هارد رو 500 گیگ دست دوم براش پیدا می کنم و یه حافظه اس اس دی 120 گیگ یا 250.بنظر شما این سیستم مناسب هست و بقیه قطعات رو چی پیشنهاد میدین.

پیشنهاد بنده هم خرید کل سیستم دست دوم خونگی اسمبل شده توسط فرد،
یا کیس های اسمبل شده توسط سازنده ها (سیستم های آماده) دست دوم یا مینی کیس های دست دوم هست

فقط اگر رمشون کم بود ارتقا داده شه یا احتمالا مخصوصا سیستم های از پیش آمده و مینی پی سی ها اس اس دی نداشته باشن که حتما حتما روش نصب شه.

خرید هاردای ظرفیت پایین تا 2 ترابایت کلا کار بیهوده ای هست.
با قیمتی که پیدا کردن ارزش خریدشون از بین رفته، به جز هاردای ظرفیت بالا (10 به بالا مثلا)

چون یک هارد یک ترابایت نو الان میشه با همون قیمتش اس اس دی یک ترابایتی هم گرفت چه ساتا چه حتی ام.2 جن 3!
حتی از برندای معتبر.

مثلا الانه یک هارد یک ترابایتیه نو واقعی (چون خیلی دست دوم متاسفنه به جا نو میفروشن به مشتری ها)، ریفربیشد نباشه ، ری نیود نباشه (که باز خیلی زیادن)
از گارانتی های متفرقه و شرکتی مدل 5400 دورش حدود 1.400-1.500 و مدل 7.200ش حدود 1.900
از گارانتی اصلیا 7200ش مدل SMRش 2.500 و مدل CMRش حدود 3 تومنه!

در حالیکه اس اس دی ام.2 ان وی ام ی جن 3 توشیبا کیوکسیا اکسریا 1 ترابایتی با گارانتی 4 ساله ماتریس حدود 2.700 هست
اگه زیاده هم مدل 500 گیگش 1.600 این طورا

قدیما بود که چون اس اس دی گرون بود و هارد ارزون مثلا 1 تراهارد رو با اس اس دی 120 یا 250 گیگی حتی PAIR میکردیم.
اان اس اس دی های کم ظرفیت یا برا سیستمای خیلی قدیمی دیگه مناسبه
یا برا بنده مثلا که با هاردای ظرفیت بالا که جدا یا رو سیستا میفروشم بسته به ظرفیت هاردا یک اس اس دی 120 یا 250 گیگ هم به عنوان کش ست میکنم
که سرعت هارد رو خیلی زیاد میکنه (مخصوصا که کش 120 یا 250 گیگی واقعا زیاده و جواب میده)

سیستم نو تو این بودجه خیلی پیشنهاد نمیشه از این جهت که چیز ضعیف تر باید گرفت
همین که گرافیک جدا نمیخوان هم خیلی خوبه البته. هم هزینه خودش کم میشه هم به پاور وات پایین تری نیازه (چون مصرف گرافیک نیست هم چنینی نیازی به خرید پاوری که مثلا دارای 6 پین یا 8 پین گرافیک باشه هم نیست)