با سلام و درود.
دوستان وقتی فلش USB3 رو در کنار دانگل موس (که USB2 هست) هم زمان به پورت های USB3.2 مادربرد وصل میکنم. موس از کار می افته اما اگر در کنار دانگل از یک فلش USB2 استفاده کنم (روی همان پورت)، همه چی اوکیه و قطعی ای وجود نداره.
این اتفاق برای پورت های USB2 مادربرد نمی افته (ینی روی پورت های USB2 به صورت هم زمان میشه از فلش USB3 و دانگل استفاده کرد)
مدل موس: coolermaster MM712
مدل فلش: Adata UV310
مدل مادربرد: asus-tuf-gaming-z590-plus
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
04-08-24, 18:48
با سلام و درود.
دوستان وقتی فلش USB3 رو در کنار دانگل موس (که USB2 هست) هم زمان به پورت های USB3.2 مادربرد وصل میکنم. موس از کار می افته اما اگر در کنار دانگل از یک فلش USB2 استفاده کنم (روی همان پورت)، همه چی اوکیه و قطعی ای وجود نداره.
این اتفاق برای پورت های USB2 مادربرد نمی افته (ینی روی پورت های USB2 به صورت هم زمان میشه از فلش USB3 و دانگل استفاده کرد)
سلام
این به دلیل پروتکشنی که روی پورت ها میگذارند وقتی جریان زیادی کشیده میشه از دیوایس ولتاژ رو قطع میکنه .
javadshahvand
06-08-24, 10:33
با سلام و درود.
مشکلی که توصیف کردی میتونه به دلیل تداخل فرکانسی بین فلش USB 3.0 و دانگل موس بیسیم باشه. USB 3.0 از فرکانسی نزدیک به 2.4GHz استفاده میکنه که همون فرکانسیه که بسیاری از دستگاههای بیسیم مثل دانگل موس و کیبورد استفاده میکنن. این موضوع میتونه باعث تداخل و از کار افتادن موس بشه.
راهحلهای پیشنهادی:
تغییر پورت: دانگل موس رو به پورت USB 2.0 وصل کن و فلش USB 3.0 رو در پورت USB 3.2 قرار بده.
استفاده از اکستنشن USB: از یک کابل اکستنشن USB برای فاصله دادن دانگل موس از پورت USB 3.0 استفاده کن تا تداخل کاهش پیدا کنه.
موقعیت قرارگیری: سعی کن دانگل موس و فلش USB 3.0 رو تا حد ممکن از هم دور نگه داری.