با سلام و وقت بخیر
سیستم بنده در حال حاضر CPU: AMD Ryzen 5 5600g، دو اسلات رم، کیس با 5 فن و یک اسلات اس اس دی M2 دارد. پاوری که خریداری کردم، مدل 480 وات گرین (GP480A-EUD) هست. قصد خرید کارت گرافیک rx 5700xt را دارم ولی ظاهرا خداقل پاور 600 وات هست؟ آیا امکان نصب این گرافیک و استفاده کامل ازش بدون تغییر پاور امکان پذیر است؟
با تشکر.
javadshahvand
21-07-24, 22:13
با سلام و وقت بخیر
سیستم بنده در حال حاضر CPU: AMD Ryzen 5 5600g، دو اسلات رم، کیس با 5 فن و یک اسلات اس اس دی M2 دارد. پاوری که خریداری کردم، مدل 480 وات گرین (GP480A-EUD) هست. قصد خرید کارت گرافیک rx 5700xt را دارم ولی ظاهرا خداقل پاور 600 وات هست؟ آیا امکان نصب این گرافیک و استفاده کامل ازش بدون تغییر پاور امکان پذیر است؟
با تشکر.
کارت گرافیک AMD RX 5700 XT به دلیل توان مصرفی بالایی که دارد (حدود ۲۲۵ وات)، نیاز به یک پاور قدرتمندتر از 480 وات دارد. توصیه میشود برای استفاده از این کارت گرافیک، از یک پاور با توان حداقل ۶۰۰ وات استفاده کنید.
بهترین راه حل این است که یک پاور با توان حداقل ۶۰۰ وات (ترجیحا ۶۵۰ وات) خریداری کنید تا بتوانید از کارت گرافیک RX 5700 XT به طور کامل و بدون مشکل استفاده کنید.
shahriar7
24-07-24, 18:59
کارت گرافیک AMD RX 5700 XT به دلیل توان مصرفی بالایی که دارد (حدود ۲۲۵ وات)، نیاز به یک پاور قدرتمندتر از 480 وات دارد. توصیه میشود برای استفاده از این کارت گرافیک، از یک پاور با توان حداقل ۶۰۰ وات استفاده کنید.
بهترین راه حل این است که یک پاور با توان حداقل ۶۰۰ وات (ترجیحا ۶۵۰ وات) خریداری کنید تا بتوانید از کارت گرافیک RX 5700 XT به طور کامل و بدون مشکل استفاده کنید.
ممنون از پاسختون. مدل منبع تغذیه گرین مدل GP700B-HP EVO انتخاب خوبی هست یا باید مدل بهتری بگیرم؟
XFXForce
27-07-24, 03:21
با سلام و وقت بخیر
با تشکر.
سلام
میتوتید استفاده کنید.
225 وات گرافیک
65 وات سی پی یو (تو حالت فول توربو بوست 80 وات)
20 وات 5 تا فن حدودا
5 وات اس اس دی (تازه کمتر از اینه)
50 وات مادربرد (زیاد گفتم باز)
15 وات دو تا رم (بازم زیاد گفتم تازه)
مجموع 380 وات.
چون پاورتون رو هم با 480 وات که حساب نمیکنیم چون هیچ پاوری 100 درصد توان اسمیش رو که نمیده، بهتره حتی تو پاورای گلد و بالاتر هم همواره شما همون 80 درصد کارایی رو موقع خرید در نطر بگیرید.
در این صورت پاور شما 384 وات رو همیشه میتونه بده که بالاتر از مصرف سیستمتونه هست (من همه رو بالاتر از مصرف عادیشون نوشتم و مصرف سیستمتون رو اندازه بگیرید زیر 350 وات حتی خواهد بود.
پس بله کاملا میتونه کار کنه.
البته که با آندرولت گرافیک و پردازنده میتونید هم دما هم مصرفشون رو هم کاهش بدید
گرافیک رو حتی بدون کاهش کارایی تا زیر 200 وات بیاریدش
پس جواب سوالتون مثبت هست. بدون مشکل امکان استفاده هست.
اما بهتره اگه مخصوصا مصرفتون از سیستم زیاده و بیشتر طول شبانه روز رو روشنه و تحت لود، پاوربهتری بگیرید.
اگر پاور گرید A بود هیچ مشکلی نبود اما این پاور گرید C هست.
(تا F داریم پس دوستان نگران نشن که پس اگه این سی هست پاورای متفرقه چی هستن اونا حتی F هم بعضا نیستن).
اما چون پاور گرید A تو ایران پیدا نمیشه تقریبا (اونور اما هست چون خیلیا سیستمای MNI ITX که میبندن پاورهای کوچیک با واتیج تقریبا کم اما قدرتمند میخوان)
اگر خواستید پاورتون رو عوض کنید چیزی بگیرید که بعدا نیاز به تعویضش نباشه
وقتی هزینه کنید که بتونید یک پاور ATX 3.0 بگیرید.
الان خرید پاور نسخه 2 دیگه ارزش نداره.
XFXForce
27-07-24, 03:33
ممنون از پاسختون. مدل منبع تغذیه گرین مدل GP700B-HP EVO انتخاب خوبی هست یا باید مدل بهتری بگیرم؟
پیشنهاد بنده همچنان اینه که با پاور فعلی کار کنید مگر اینکه همین الان بتونید یک پاور ATX 3.0 بگیرید (یا تا وقتی که پولش جور بشه)
اما اگر نسخه 2 خوب میخواید Antec NE650 80+ Platinum رو پیشنهاد میدم که خیلی بهتر از گرین اوو هست و گرید A هست (80 پلاس پلاتینیومش هم خودش نشون میده پاور خوبیه ، هر چند این استاندارد به تنهایی نشون دهنده خوب بودن پاور نیست،
مخصوصا که تقلبیش هم متاسفانه زیاد شده، اما برند انتک برند آمریکایی بسیار معتبره،
پلاتینیومش هم واقعیه، قیمتش هم خیلی مناسبه.
واقعا هم خیلی پاور خوبیه، از روی تجربه میگم، اکثرا هم پاورهاش رو شرکت سی سونیک که میشه گفت بهترین OEM تولید کننده پاور هست (هرچند مثل برخی OEM های دیگه نسخه RETAIL هم خودش میزنه) میزنه براش.
Antec NE650 80+ Platinum قیمتش 4.200 هست
اگه ارزونتر بخواید دو مدل دیگه داره
Antec HCG 650 80+ Gold با قیمت 3.200
Antec Atom 650 80+Gold با قیمت 3.300
که بین این دو مدل hcg یعنی high currrent gamer رو پیشنهاد میدم. درسته کمی ارزون تره اما با کیفیت تره و گرید B هست
اما پاور های سری اتم انتک گرید C
دقت کنید گرید C به این معنی نیست که بد هستن
معمولین،
اما پایین تر از C اصلا سراغش نرید. کلا سعی کنید تا میتونید همیشه گرید A بگیرید.
این وسط متاسفانه برندایی هستن که کم کاری کردن
برای مثال هرچقدر ایسوس تو پاور های سری راگ چه ثور چه لوکی چه استریکس ش عالی عمل کرده (و البته مشتری رو میتیغه مخصوصا تو سری ثور)
تو سری تاف ش با اینکه پاور های گرونی هستن اومد پاوری با کیفیت گرید C ساخته!!! کسی که بین 10 تا 20 میلیون پول پاور میده قطعا انتظار پاور گرید A داره.
اگر 5.5 هزینه کنید میتونید حتی مدل NE 850ش رو بگیرید!
اما اگه میخواید ATX 3.0 بگیرید که بعدا هم دیگه نخواید عوض کنید و میتونید بیشتر هزینه کنید بگید از اون پیشنهاد بدم.
اما بین گرین و انتک هایی که گفتم، خب گرینه با مدل اتم انتک قابل مقایسه بود و در یک سطح
وگرنه بقیه انتک ها بهترن مشخصا