PDA

مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ..

meysam0
03-07-24, 18:02
سلام وقت بخیر دوستان
لپتاپم باطریش 0% شد و الان دارم از شارژرش استفاده میکنم ( بدون باطری )

طی این هفته چندین بار حین کار لپ تاپ خاموش شده
و بعد از روشن کردنش هم چراغ قرمز پاور بعد از زدن دکمه پاور خاموش روشن میشه (خیلی سریع 2 3 بار میزنه ) و مجدد خاموش میشه بدون اینکه ال سی دی روشن شه..
چند بار انجام میدم و بالاخره بالا میاد!

الان موندم چشه ! باید شارژر و باطری بخرم یا سخت افزاری مشکل داره ؟

javadshahvand
04-07-24, 15:20
سلام وقت بخیر دوستان
لپتاپم باطریش 0% شد و الان دارم از شارژرش استفاده میکنم ( بدون باطری )

طی این هفته چندین بار حین کار لپ تاپ خاموش شده
و بعد از روشن کردنش هم چراغ قرمز پاور بعد از زدن دکمه پاور خاموش روشن میشه (خیلی سریع 2 3 بار میزنه ) و مجدد خاموش میشه بدون اینکه ال سی دی روشن شه..
چند بار انجام میدم و بالاخره بالا میاد!

الان موندم چشه ! باید شارژر و باطری بخرم یا سخت افزاری مشکل داره ؟

مشکل باتری و شارژر

باتری:

اگر باتریت دیگه جواب نمیده و 0% شده، بهترین کار اینه که یه باتری جدید بخری. استفاده از لپ‌تاپ بدون باتری، مثل اینه که ماشینت رو بدون باک بنزین استفاده کنی و فقط به باک اضطراری متکی باشی.

شارژر:

ممکنه شارژرت خراب شده باشه و نتونه برق کافی برسونه. اگه می‌تونی، یه شارژر دیگه امتحان کن و ببین مشکل حل میشه یا نه. شارژر هم مثل یه منبع تغذیه هست که اگه درست کار نکنه، دستگاهت درست کار نمی‌کنه.

مشکل سخت‌افزاری

اتصالات داخلی:

ممکنه اتصالات داخل لپ‌تاپ شل شده باشن. این نیاز به باز کردن لپ‌تاپ داره و بهتره یه تکنسین این کار رو انجام بده.

مادربرد یا قطعات دیگه:

گاهی اوقات مشکلات از مادربرد یا قطعات دیگه‌س. این هم نیاز به بررسی تخصصی داره.

خنک کردن لپ‌تاپ

گرد و غبار: مطمئن شو فن‌ها و راه‌های تهویه تمیز هستن. گرد و غبار می‌تونه باعث گرم شدن بیش از حد بشه و دستگاهت خاموش بشه.
پایه خنک‌کننده: اگه می‌تونی، از یه پایه خنک‌کننده استفاده کن تا دما رو پایین نگه داره.

meysam0
05-07-24, 10:54
مشکل باتری و شارژر

باتری:

اگر باتریت دیگه جواب نمیده و 0% شده، بهترین کار اینه که یه باتری جدید بخری. استفاده از لپ‌تاپ بدون باتری، مثل اینه که ماشینت رو بدون باک بنزین استفاده کنی و فقط به باک اضطراری متکی باشی.

شارژر:

ممکنه شارژرت خراب شده باشه و نتونه برق کافی برسونه. اگه می‌تونی، یه شارژر دیگه امتحان کن و ببین مشکل حل میشه یا نه. شارژر هم مثل یه منبع تغذیه هست که اگه درست کار نکنه، دستگاهت درست کار نمی‌کنه.

مشکل سخت‌افزاری

اتصالات داخلی:

ممکنه اتصالات داخل لپ‌تاپ شل شده باشن. این نیاز به باز کردن لپ‌تاپ داره و بهتره یه تکنسین این کار رو انجام بده.

مادربرد یا قطعات دیگه:

گاهی اوقات مشکلات از مادربرد یا قطعات دیگه‌س. این هم نیاز به بررسی تخصصی داره.

خنک کردن لپ‌تاپ

گرد و غبار: مطمئن شو فن‌ها و راه‌های تهویه تمیز هستن. گرد و غبار می‌تونه باعث گرم شدن بیش از حد بشه و دستگاهت خاموش بشه.
پایه خنک‌کننده: اگه می‌تونی، از یه پایه خنک‌کننده استفاده کن تا دما رو پایین نگه داره.

ممنونم از شما

من امروز چک کردم ، CPU با باز شدن فتو شاپ، ناگهان مصرفش میره بالا و منجربه خاموش شدن لپتاپ میشه
چکاری میشه کرد براش ؟