سلام
لپتاپ Lenovo e530 دارای cpu قابل جدا سازی هست و مثل اینکه میشه cpu رو ارتقا داد.
سی پی یو فعلی Intel Core i5-3210M هست.
برای پیدا کردن مدل های قابل استفاده روی این لپتاپ ، من تو سایت های مختلف خارجی سرچ کردم و به لینک های زیر رسیدم:
Only the registered members can see the link
English Community-Lenovo Community (Only the registered members can see the link)
و اینکه کجا میشه این cpu رو خرید کرد؟ تو سایتا چیزی پیدا نشد.
ممنون.
Rking
29-06-24, 22:59
توی این انجمن بجز خود ادمینش هیچکسی فعال نیست.
اینو مینویسم برای کسایی که لپتاپ مشابه دارن و با سرچ کردن رسیدن به اینجا. در حال حاضر سی پی یو i7-3632QM روی لپتاپ نصب شده و بسیار عالی و بدون مشکل داره کار میکنه.
قدرت کلی این سی پی یو نسبت به مدل قبلی ۱۲۰ درصد بیشتره طبق بنچمارک ها. این یعنی بیش از دو برابر قوی تر از قبلی هست و واقعا آپگرید به جا و مفیدی هست بخصوص برای این روزا که نرم افزار ها پیشرفته تر شدن
javadshahvand
02-07-24, 10:32
سلام
لپتاپ Lenovo e530 دارای cpu قابل جدا سازی هست و مثل اینکه میشه cpu رو ارتقا داد.
سی پی یو فعلی Intel Core i5-3210M هست.
برای پیدا کردن مدل های قابل استفاده روی این لپتاپ ، من تو سایت های مختلف خارجی سرچ کردم و به لینک های زیر رسیدم:
Only the registered members can see the link
English Community-Lenovo Community (Only the registered members can see the link)
و اینکه کجا میشه این cpu رو خرید کرد؟ تو سایتا چیزی پیدا نشد.
ممنون.
بله، لپتاپ Lenovo ThinkPad Edge E530 دارای CPU قابل تعویض است.
برای ارتقاء CPU این لپتاپ، باید به موارد زیر توجه کنید:
سازگاری سوکت: سوکت CPU باید با مادربورد هماهنگ باشد. معمولاً لپتاپهای Lenovo ThinkPad Edge E530 از سوکتهای نوع PGA988 استفاده میکنند.
تطابق چیپست: چیپست مادربورد باید با CPU جدید سازگار باشد. برای این مدل، معمولاً چیپستهای HM77 استفاده میشود.
توجه به توان حرارتی (TDP): مطمئن شوید که سیستم خنککننده لپتاپ توانایی دفع حرارت تولیدی توسط CPU جدید را دارد.
بهروزرسانی BIOS: در برخی موارد، ممکن است نیاز باشد BIOS لپتاپ را بهروزرسانی کنید تا CPU جدید را شناسایی کند.
بررسی مدلهای پشتیبانی شده: مدلهای مختلف CPU که با این لپتاپ سازگار هستند، شامل برخی از پردازندههای Intel Core i7 و Core i5 نسل سوم (Ivy Bridge) میشود.
بله قابل ارتقاء به Intel Core i7-3632QM میباشد
iron_man
02-07-24, 17:59
سلام خوبین ببیند یک کار دیگم می تونین بکنین سی پی یو سری k نسل سه برداری توان پردازشی بالاتری داره
دو تا سایت هست می تونی از اینا بخری
خرید و قیمت پردازنده بدون باکس اینتل مدل Core i7-3770 ا Intel Core i7-3770 LGA1155 Ivy Bridge Tray CPU | ترب (Only the registered members can see the link)
کیس استوک اچ پی - جی استوک (Only the registered members can see the link)
Rking
08-07-24, 11:13
بله، لپتاپ Lenovo ThinkPad Edge E530 دارای CPU قابل تعویض است.
برای ارتقاء CPU این لپتاپ، باید به موارد زیر توجه کنید:
سازگاری سوکت: سوکت CPU باید با مادربورد هماهنگ باشد. معمولاً لپتاپهای Lenovo ThinkPad Edge E530 از سوکتهای نوع PGA988 استفاده میکنند.
تطابق چیپست: چیپست مادربورد باید با CPU جدید سازگار باشد. برای این مدل، معمولاً چیپستهای HM77 استفاده میشود.
توجه به توان حرارتی (TDP): مطمئن شوید که سیستم خنککننده لپتاپ توانایی دفع حرارت تولیدی توسط CPU جدید را دارد.
بهروزرسانی BIOS: در برخی موارد، ممکن است نیاز باشد BIOS لپتاپ را بهروزرسانی کنید تا CPU جدید را شناسایی کند.
بررسی مدلهای پشتیبانی شده: مدلهای مختلف CPU که با این لپتاپ سازگار هستند، شامل برخی از پردازندههای Intel Core i7 و Core i5 نسل سوم (Ivy Bridge) میشود.
بله قابل ارتقاء به Intel Core i7-3632QM میباشد
سلام مهندس
ممنون. نوش دارو پس از مرگ سهرابه :lol: همونطور که در دومین ارسالم عرض کردم سی پی یو تعویض کردم به 3632qm و از نظر قدرت پردازشی بیشتر از 2 برابر قبلی شد.
اگر امکانش هست راجع به کولینگ و کاهش دما توی تاپیک زیر توضیح بدید. لپتاپ داخل رک هست و یه مقدار جاش گرمه. دوتا فن بزرگ برای رک نصب شده ولی باز هم دمای سی پی یو زیر 80 درجه نمیاد در طول روز و در طول شب هم کمترین دما بین 70 الی 75 درجه هست.