سلام دوستان
وقتی برنامه passmark را برای اولین بار اجرا کردم پیامی نمایان شد که من روی yes کلیک کردم که پیامو براتون میزارم
25787
(از بابت تصویر که عمودی ارسال شده عذرخواهی میکنم)
بعدش بلافاصله بصورت متوالی این ارور ظاهر شد
25788
لطفا راهنمایی بفرمایید
javadshahvand
27-05-24, 10:07
پیامی که در تصویر مشاهده میکنید، مربوط به Program Compatibility Assistant در ویندوز است که به شما اطلاع میدهد درایور DirectIo64.sys به دلیل تنظیمات امنیتی قابل بارگذاری نیست زیرا به عنوان یک درایور آسیبپذیر شناسایی شده است. برای رفع این مشکل، میتوانید تنظیمات امنیتی را تغییر دهید. در ادامه مراحل لازم برای انجام این کار آورده شده است:
مراحل رفع مشکل بارگذاری درایور
1. غیرفعال کردن Driver Signature Enforcement:
برای غیرفعال کردن تأیید امضای درایور در ویندوز 10/11، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
راهاندازی سیستم در حالت پیشرفته (Advanced Boot Options):
سیستم خود را ریاستارت کنید و کلید Shift را نگه داشته و سپس روی Restart کلیک کنید.
به مسیر Troubleshoot > Advanced options > Startup Settings بروید و سیستم را ریاستارت کنید.
بعد از ریاستارت، گزینهی Disable driver signature enforcement را با فشردن کلید F7 انتخاب کنید.
2. اجازه دادن به بارگذاری درایور از طریق Group Policy:
برای اجازه دادن به بارگذاری درایور از طریق تنظیمات Group Policy:
باز کردن Group Policy Editor:
کلیدهای Win + R را فشار دهید، gpedit.msc را تایپ کرده و Enter را بزنید.
مسیر زیر را دنبال کنید:
Computer Configuration > Administrative Templates > System > Driver Installation
پیکربندی گزینهها:
گزینهی Code signing for device drivers را پیدا کنید و آن را فعال کرده و تنظیمات را به Ignore تغییر دهید.
3. اجازه دادن به درایور از طریق Device Manager:
باز کردن Device Manager:
کلیدهای Win + X را فشار دهید و Device Manager را انتخاب کنید.
نصب دستی درایور:
درایور مشکلدار را پیدا کنید، روی آن راستکلیک کرده و Update driver را انتخاب کنید.
گزینهی Browse my computer for drivers را انتخاب کنید و مسیر درایور مورد نظر را بدهید.
Abbas-t
27-05-24, 10:51
پیامی که در تصویر مشاهده میکنید، مربوط به Program Compatibility Assistant در ویندوز است که به شما اطلاع میدهد درایور DirectIo64.sys به دلیل تنظیمات امنیتی قابل بارگذاری نیست زیرا به عنوان یک درایور آسیبپذیر شناسایی شده است. برای رفع این مشکل، میتوانید تنظیمات امنیتی را تغییر دهید. در ادامه مراحل لازم برای انجام این کار آورده شده است:
مراحل رفع مشکل بارگذاری درایور
1. غیرفعال کردن Driver Signature Enforcement:
برای غیرفعال کردن تأیید امضای درایور در ویندوز 10/11، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
راهاندازی سیستم در حالت پیشرفته (Advanced Boot Options):
سیستم خود را ریاستارت کنید و کلید Shift را نگه داشته و سپس روی Restart کلیک کنید.
به مسیر Troubleshoot > Advanced options > Startup Settings بروید و سیستم را ریاستارت کنید.
بعد از ریاستارت، گزینهی Disable driver signature enforcement را با فشردن کلید F7 انتخاب کنید.
2. اجازه دادن به بارگذاری درایور از طریق Group Policy:
برای اجازه دادن به بارگذاری درایور از طریق تنظیمات Group Policy:
باز کردن Group Policy Editor:
کلیدهای Win + R را فشار دهید، gpedit.msc را تایپ کرده و Enter را بزنید.
مسیر زیر را دنبال کنید:
Computer Configuration > Administrative Templates > System > Driver Installation
پیکربندی گزینهها:
گزینهی Code signing for device drivers را پیدا کنید و آن را فعال کرده و تنظیمات را به Ignore تغییر دهید.
3. اجازه دادن به درایور از طریق Device Manager:
باز کردن Device Manager:
کلیدهای Win + X را فشار دهید و Device Manager را انتخاب کنید.
نصب دستی درایور:
درایور مشکلدار را پیدا کنید، روی آن راستکلیک کرده و Update driver را انتخاب کنید.
گزینهی Browse my computer for drivers را انتخاب کنید و مسیر درایور مورد نظر را بدهید.
با سلام و عرض ادب وسپاس از پاسخ شما،
لطف میکنید بفرمایید این directlo64.sys چیه و چرا ویندوز از لحاظ امنیتی اجازه لود شدن بهش نمیده؟
javadshahvand
27-05-24, 10:59
سلام خدا قوت
DirectIo64.sys یک درایور سیستمی است که معمولاً توسط ابزارهای تشخیصی، برنامههای تست عملکرد یا نرمافزارهایی که نیاز به دسترسی مستقیم به سختافزار دارند، استفاده میشود. این درایور به نرمافزارها اجازه میدهد تا از طریق بایپس کردن APIهای استاندارد ویندوز، به صورت مستقیم با سختافزار ارتباط برقرار کنند. این ویژگی برای انجام برخی از عملیات سطح پایین یا اندازهگیریهای دقیق عملکرد لازم است.
ویندوز ممکن است به دلایل امنیتی بارگذاری DirectIo64.sys را مسدود کرده باشد
Abbas-t
27-05-24, 13:13
سلام خدا قوت
DirectIo64.sys یک درایور سیستمی است که معمولاً توسط ابزارهای تشخیصی، برنامههای تست عملکرد یا نرمافزارهایی که نیاز به دسترسی مستقیم به سختافزار دارند، استفاده میشود. این درایور به نرمافزارها اجازه میدهد تا از طریق بایپس کردن APIهای استاندارد ویندوز، به صورت مستقیم با سختافزار ارتباط برقرار کنند. این ویژگی برای انجام برخی از عملیات سطح پایین یا اندازهگیریهای دقیق عملکرد لازم است.
ویندوز ممکن است به دلایل امنیتی بارگذاری DirectIo64.sys را مسدود کرده باشد
درود و سپاس
ببخشید امیدوارم حمل بر گستاخی نشود، یک سوال دارم در مورد کارت گرافیک لپ تاپ ،چند جا مطرح کردم جواب نگرفتم امید که شما جواب بدین ،با اینکه درایور کارت گرافیک آپدیت وبروزه و ویندوز بدرستی کارکردن کارت گرافیکو تایید میکنه ،چرا همچنان مثلث زرد رنگ کنار کارت گرافیک تو دیوایس منیجر وجود داره؟
javadshahvand
27-05-24, 13:39
خواهش میکنم
لطفاً یک عکس از اون قسمت ارسال کنید
Abbas-t
27-05-24, 14:41
خواهش میکنم
لطفاً یک عکس از اون قسمت ارسال کنید
خدمت شما
25789
البته قبلا دیوایس Nvidea هم زیر همین دیوایس اینتل بود که همین مثلث کنارش وجود داشت ،نمیدونم الان چرا نیست ،بهر حال هردو دیوایس مثلث زرد رنگ کنارشون وجود دارد،
از شما بخاطر وقتی که میزارید تشکر میکنم.
javadshahvand
27-05-24, 14:52
تصویری که ارسال کردید وضعیت نصب درایور را به درستی نشان داده و مشکلی وجود ندارد
ممکن است درایور کارت گرافیک دوم به درستی نصب نشده باشد که با توجه به مشخصات دقیق لپ تاپ میتونید دانلود و اقدام به نصب درایور گرافیک نمایید.
Abbas-t
27-05-24, 18:24
تصویری که ارسال کردید وضعیت نصب درایور را به درستی نشان داده و مشکلی وجود ندارد
ممکن است درایور کارت گرافیک دوم به درستی نصب نشده باشد که با توجه به مشخصات دقیق لپ تاپ میتونید دانلود و اقدام به نصب درایور گرافیک نمایید.
از شما به خاطر وقتی که برام گذاشتید و سوالاتم را پاسخگو بودین صمیمانه تشکر میکنم ،موفق باشيد.