برای انجام کارای متوسط با فتوشاپ و پریمیر و برنامه نویسی
اگر قابل ارتقاس بگین چیو ارتقا بدم
اگر نمی ارزه یه مشخصات پیشنهادیتون چیه ؟
بودجه نهایتا تا 15 میلیون
با تشکر
SajjadKhati
11-05-24, 00:12
سلام
ارتقاء کجا بوده!
کارای متوسط کجا بوده!
ب ای این کارها ، مخصوصا پریمیر در حد نه حتی مبتدی ، بلکه ما قبل از مبتدی ، به پردازنده ی i۳ ۱۲۱۰۰ (بدون سری F) و رم ۱۶ گیگ نیاز دارین که احتمالا این سیستم ، همین حدود ۱۵ تومن یا بیشتر بشه .
این سیستم برای پریمیر ، مبتدی هم شاید حساب نشه .
امیرعلی77
13-05-24, 18:42
سلام
ارتقاء کجا بوده!
کارای متوسط کجا بوده!
ب ای این کارها ، مخصوصا پریمیر در حد نه حتی مبتدی ، بلکه ما قبل از مبتدی ، به پردازنده ی i۳ ۱۲۱۰۰ (بدون سری F) و رم ۱۶ گیگ نیاز دارین که احتمالا این سیستم ، همین حدود ۱۵ تومن یا بیشتر بشه .
این سیستم برای پریمیر ، مبتدی هم شاید حساب نشه .
پشنهاد شما چیه تا 15 میل چه کیسی مد نظرته ؟
SajjadKhati
13-05-24, 21:19
سلام
تا 15 تومن واقعا برای این کار هیچ چیزی نمیشه گرفت .
مگر اینکه تازه بخواین 20 تومن خرج کنین و بخش عمده ای اش را روی مادربرد خرج کنین (مثلا 10 تا 12 تومن اش را برای مادربرد خرج کنین) و پردازنده ی بسیار ضعیف به همراه 4 گیگ رم و پاور نیمه متوسط که بجز مادربرد ، باید بعدا همه اش را عوض کنین .
الان مادربرد بسیار ضعیف که اصلا به درد این کارها نمیخوره ، 3 تومن هه .
aramrahgozar
14-05-24, 12:23
پشنهاد شما چیه تا 15 میل چه کیسی مد نظرته ؟
با اجازه سجاد خان عزیز
همونطور که استاد فرمودند کیس 15-20 تومانی مناسب ادیت ویدیو نیست برای عکس هم در حد مبتدی هست نه حرفه ای.
دوست عزیز این سه قطعه دوربر 11-12 تومن هست. اگر کیس ت بد نباشه پاور و اس اس دی رو هم با 2.5 فکر کنم بتونی جمع کنی. من چون خودم میخواستم یک کیس ارزون جمع کنم کلی تحقیق کردم درباره این کیس (قسمت نشد بخرم:1. (28):).
گرافیک مجتمع سی پی یو هم UHD 730 هست.یعنی 4K رو میتونه پخش کنه ولی ادیت ویدیو مطمئن نیستم. اگر سی پی یو رو با جعبه بخری فنش جوابگو هست ولی اگر تری بخری باید یک کولر هم براش بگیری که یک چیزی بین 500-1000 تومان هم هزینه کولر میشه. پاور هم فکر کنم 400 جوابگو باشه. توان مصرفیش دور بر 250 وات هست.
با اجازه سجاد خان عزیز
همونطور که استاد فرمودند کیس 15-20 تومانی مناسب ادیت ویدیو نیست برای عکس هم در حد مبتدی هست نه حرفه ای.
دوست عزیز این سه قطعه دوربر 11-12 تومن هست. اگر کیس ت بد نباشه پاور و اس اس دی رو هم با 2.5 فکر کنم بتونی جمع کنی. من چون خودم میخواستم یک کیس ارزون جمع کنم کلی تحقیق کردم درباره این کیس (قسمت نشد بخرم:1. (28):).
گرافیک مجتمع سی پی یو هم UHD 730 هست.یعنی 4K رو میتونه پخش کنه ولی ادیت ویدیو مطمئن نیستم. اگر سی پی یو رو با جعبه بخری فنش جوابگو هست ولی اگر تری بخری باید یک کولر هم براش بگیری که یک چیزی بین 500-1000 تومان هم هزینه کولر میشه. پاور هم فکر کنم 400 جوابگو باشه. توان مصرفیش دور بر 250 وات هست.
سلام
مادربردش ، اصلا به درد این نرم افزارها نمیخوره .
نه میزان اسلاتش و نه سیستم خنک کنندگی vrm برای پشتیبانی از پردازنده های پر مصرف تر و همچنین پشتیبانی کامل از گرافیک .
این نوع کاربر نباید به مادربرد پایین تر از 7 یا 8 تومن فکر کنه (پیشنهادم مادربرد 10 تا 12 تومن هست) .
برای انجام کارای متوسط با فتوشاپ و پریمیر و برنامه نویسی
اگر قابل ارتقاس بگین چیو ارتقا بدم
اگر نمی ارزه یه مشخصات پیشنهادیتون چیه ؟
بودجه نهایتا تا 15 میلیون
با تشکر
سلام
من دقیقا نمی دونم منظور شما از سطح متوسط چیه و خود شما بهتر می دونی. یا اینکه مثلا در اینده توان خرید چه کارت گرافیکی رو داری که بر اساس اون پاور در نظر بگیرم.
من فقط سعی کردم تا جایی که می شه یک سیستم با 15 میلیون برای شما پیدا کنم و تمام تلاشم رو کردم ولی خب بالاتر شد.