PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خرید مودم adsl با چیپست broadcom

miladsh97
13-04-24, 13:22
سلام دوستان در مدل های موجود در بازار ارزون ترین مودمی که چیپست broadcom داشته باشه جای مدیاتک چی هست؟ ترجیحا پروتکل pptp و L2tp هم ساپورت کنه برای ضد تحریم
من خط تلفنم line atenuation زیر ۱۰ داره ولی snr اپلود جالب نیست. جدیدا مدل فعلیم یه سری مشکلات هم توی روشن شدن پیدا کرده snr دانلود هم به صورت ثانیه ای بالا پایین میشه...شنیدم چیپست برادکام توی مودم ها تا حدی میتونه این مشکلات snrرو مرتفع کنه درسته؟ من هرکاری بگین بابت خط و پیگیری از سمت مخابرات انجام دادم ولی کلا میگن مشکل داخلیه

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

XFXForce
15-04-24, 08:43
سلام دوستان در مدل های موجود در بازار ارزون ترین مودمی که چیپست broadcom داشته باشه جای مدیاتک چی هست؟ ترجیحا پروتکل pptp و L2tp هم ساپورت کنه برای ضد تحریم
من خط تلفنم line atenuation زیر ۱۰ داره ولی snr اپلود جالب نیست. جدیدا مدل فعلیم یه سری مشکلات هم توی روشن شدن پیدا کرده snr دانلود هم به صورت ثانیه ای بالا پایین میشه...شنیدم چیپست برادکام توی مودم ها تا حدی میتونه این مشکلات snrرو مرتفع کنه درسته؟ من هرکاری بگین بابت خط و پیگیری از سمت مخابرات انجام دادم ولی کلا میگن مشکل داخلیه

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

سلام
چیپ های برودکام از قدیم تو کارایی، کاهش نویز و سرعت و امکانات جزو بهترین ها بودن و البته گرونترین ها، یا مثل یو اس روبوتیکس
به همین علت رو مودم های اقتصادی و حتی بعضا میان رده هم استفاده نمیشد.
اما در مورد مدیاتک باید بگم برخلاف گذشته که تو حوزه هایی که کار میکرد به عنوان یک برند با کیفیت قابل قبول و قیمت مناسب و تقریبا ارزون شناخته میشد.
چن وقتی هست به شرکتی با محصولات با کیفیت بالا و در حد پرچمدار تبدیل شده.
تو گوشی هم ببینید تا قبل اومدن اسنپدراگون 8 جن 3،
عنوان سریعترین پردازنده آرم رو مدیاتک دایمنیستی 9300 به خود اختصاص داده بود (البته هنوز هم در صورت استفاده از سیستم کولینگ قوی تر از اسنپدراگون 8 جن 3 سریعتر میتونه عمل کنه (چون تمام 8 هسته از نوع هسته های 7x با فرکانس بالا هست)
تو مودم ها هم این پیشرفت صورت گرفته.
برا مثال چیزی که خودمم تجربه کردم. Archer VR600 چن ورژن داره.
اولش دنبال V2ش بودم که چیپ برودکام داره، سرعت وای فایش هم (2.4+5.0 گیگاهرتز) 1600مگ بود.
V3 هم با چیپ مدیاتک جدید بود. سرعت وای فای هم 2100 مگ (یعنی از این جهت تو مشخصات رو کاغذ بهتر از نسخه برودکامی بود)
همچنین نسخه مدیاتک از Mu-MiMu 4x4 پشتیبانی میکرد (ورژن 2 اصلا نداشت این قابلیت رو)
دارای پورت USB 3.0 بود (ورزن 2 دارای USB 2.0 بود که چون خود یو اس بی 2.0 آمپر کمتری هم میتونه تامین کنه علاوه بر سرعت پایین تر تو شناخت هاردای اکسترنال بیش از 2 ترا به مشکل میخورد اما ورژن 3 تا 5 ترا پاسپورتی هم میشناسه و به اشتراک میذاره)
از نظر قدرت نویز گیری هم مثل نسخه برودکام تقریبا عمل کرد.
به همین دلیل با اینکه تو ایران به خاطر عدم اطلاعات به روز فروشنده ها نسخه 2 رو یک میلیون هم گرون تر میفروختن اون موقع،
نسخه 3 رو خریدم و خیلی هم راضی هستم
(تو موارد مشابه دیگه ای هم چه تو همون سری آرچر تی پی لینک مثل vr400 چه برندای دیگه چیپ مدیاتک جدید بهتر عمل میکنه تا برودکامی که قدیمیه مودماییش که تو ایرانه)