سلام، بنده به تازگی core i5 14600k و مادربرد prime z790 تهیه نمودم، مشکلی که دارم اینکه هیچکدوم از بازیهایی که، از کرک امپرس استفاده میکنه را اجرا نمیکنه! دیفندر و فایروال غیر فعال کردم علاوه بر ویندوز یازده با ویندوز ده هم چک کردم، از bios هم tpm و هم ecore را خاموش کردم ولی هیچ نتیجهای حاصل نشد!
AMD>INTEL
08-04-24, 18:20
سلام، بنده به تازگی core i5 14600k و مادربرد prime z790 تهیه نمودم، مشکلی که دارم اینکه هیچکدوم از بازیهایی که، از کرک امپرس استفاده میکنه را اجرا نمیکنه! دیفندر و فایروال غیر فعال کردم علاوه بر ویندوز یازده با ویندوز ده هم چک کردم، از bios هم tpm و هم ecore را خاموش کردم ولی هیچ نتیجهای حاصل نشد!
سلام
بایوس اپدیت شده است ؟
باید چک کنید این گروه که کار کرک را انجام میدهند انجمنی یا سایت پشتیبانی دارند یا نه . ولی بایوس را اپدیت کنید حتما
rbm
08-04-24, 20:35
نصب نمیشه یا نصب میشه و اجرا نمیشه ؟
چون من مشکل نصب شدن دارم ! ارور isdone کد 12 میده
همه راه ها رو انجام دادم
یک نفر گفت اگه دو تا رم مشابه ولی از برند مختلف داری ، یکی رو بردار اگه نصب شد مشکل از عدم همخوانی بین دو رم هست
shah994
09-04-24, 00:00
بله بایوس به آخرین ورژن آپدیت شده
- - - Updated - - -
نصب میشه ولی اجرا نمیشه، هر چقدر روش کلیک کنی باز نمیشه