ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خصوص خرید پرینتر رنگی جوهرافشان

fa_shinobi
28-03-24, 15:53
سلام دوستان
من برای استفاده خونگی به پرینتر چند کاره رنگی میخوام بگیرم. استفاده زیادی هم ندارم. شاید ماهی 50 برگ هم نشه.
مهمترین فاکتور هم برام اینه که نمیخوام اذیتم کنه :) یعنی حوصله ندارم هر دقیقه شارژ کنم یا ببرمش واسه تعمیر یا دنبال جوهر اورجینال بگیردم.
چند مدل انتخاب کردم. میخواستم ببینم کسی تجربه کار با این‌ها رو داره و میدونه در بلندمدت کاراییش چطوره؟

قیمت
مدل

7/000/000
Canon Pixama G2415

7/500/000
Canon Pixama G3410

9/000/000
Epson EcoTank L3250

XFXForce
29-03-24, 10:49
سلام دوستان
من برای استفاده خونگی به پرینتر چند کاره رنگی میخوام بگیرم. استفاده زیادی هم ندارم. شاید ماهی 50 برگ هم نشه.
مهمترین فاکتور هم برام اینه که نمیخوام اذیتم کنه :) یعنی حوصله ندارم هر دقیقه شارژ کنم یا ببرمش واسه تعمیر یا دنبال جوهر اورجینال بگیردم.
چند مدل انتخاب کردم. میخواستم ببینم کسی تجربه کار با این‌ها رو داره و میدونه در بلندمدت کاراییش چطوره؟

قیمت
مدل

7/000/000

Canon Pixama G2415

7/500/000
Canon Pixama G3410

9/000/000
Epson EcoTank L3250

سلام
بدون شک اپسون بهتره.
کلا تو جوهر افشان ها اپسون بهترینه.
برعکس لیزری ها که توش زیراکس، برادر، اچ پی، کانن، سامسونگ (حتی اپسون هم معدود داره) برندهای خوبی هستن و همه با کیفیت و خوبن
و بین اون ها حالا بعضی فن اچ پی هستن میگن بهتره (مخصوصا چون تو ایران سالها زیراکس و برادر نبود هنوزم کمیاب تره و ساپورت درست و حسابی نداره اما اچ پی با اختلاف ببیشترین لوازم براش هست
و بیشترین تعمیرکارا رو داره و خودم تو ایران به دوستانی که لیزری میخوان بگیرن اغلب اچ پی پیشنهاد میدم بعد کانن (البته پرینترهای لیزرری هم هر سال که مدل جدید تر میاد کرک کردنش سخت تر میشه
یه زمانی صرفا با یک فریم ویر کرک شده با یو اس بی میشد اوکیش کرد اما الان خیلی از مدلاهاش نیاز به تعویض چیپ سخت افزاری و بعد پروگرام کردن سخت افزاری بایوس دارن، وگرنه باید به ازای هر شارژ ، چیپ تونر هم عوض شه که قیمت بالایی هم داره)

در کل هم هر چی جلو میریم متاسفانه تو زمینه پرینتر اینا شاهد عقب گرد هایی هستیم، برای مثال طراحی هاشون جالب تر و قشنگ تر شاید بشن (تو خیلی زمینه ها حتی اینم صدق نمیکنه) اما کیفیت ساخت بدنه هی پایین تر میاد.
کافیه یک چند کاره لیزری جدید رو کنار چندکاره تولید 5 سال پیش و 10 سال پیش بذارید، دستگاه 10 سال پیش بسیار کیفیت بدنه و ساخت بهتری داره و بسیار دستگاه خرکار تری هست به نسبت دو تای دیگه،
و دستگاه 5 سال قبل به نسبت دستگاه جدید باز بهتره، برا همینم اگه سرچ کنید میبینید دستنگاه های قدیمی گرون ترن.
دلیل داره.
جدیدا اکثرا از پلاستیک های بازیافت شده درست شدن، بسیار شکننده هستن، خودم یک بار یه 3 کار اچ پی قدیمی از دستم افتاد از ارتفاع تقریبا یک متری اونم رو زمین قسمتی که سنگ بود نه فرش، هیچیش نشد.
اما دوستم چن کاره جدیدش رو از حدودا 25 سانتی از دستش لیز خورد و افتاد رو میز دو تیکه ش شکست و یه ترک رو بدنه ش کامل افتاد.
دستگاهی که خودم 12-13 سال پیش خریدم 600 تومن الان 40 میلیون شده، دستگاه 3 کاره جدید اچ پی که برای دوستم گرفتم (مشخصا برا خودم وای فای نداره چون اون موقع نداشتن دیگه، لن داره به شبکه وصل میشه، اما جدیده حتی وای فای دایرکت هم داره) 10 میلیون
یعنی 12 سال جدید تر و یک چهارم قیمت، اما با کلی دردسر، جنس بدنه بی کیفیت، کند تر از قدیمیه س، تونرش کمتر میزنه، نیاز به تعویض برد و پروگرام کردن بایوس داشت، مشخصه سوسولی هست.

حالا سمت جوهر افشان اچ پی و کانن و اپسون که هستن، فقط اپسون هست که تکنولوژی اختصاصی داره (و چون پتنتت و تکنولوژیش رو ثبت کرده شرکت ثالثی نمیتونه ازش استفاده کنه مگر با اجازه و خرید از اپسون که خب نمیده به کس دیگه ای)
دستگاه های اچ پی و کانن با تکنولوژی های بابل ترمال چاپ میکنن که معایبی هم داره.
اما اپسون از تکنولوزی میکروپیزو استفاده میکنه که مخصوص خودش هست.
از نظر DPI که خیلی مهمه، اچ پی رزولوشن چاپش ماکسیمم (منظور تو جوهر افشان هاست وگرنه تو لیزری ها 600در 1200 یا 1200 در 1200 یا 2400 در 1200 هستن) میشه 4800 در 1200
کانن هم 4800 در 1200 هست و مدل های مخصوص چاپ عکسش هم 9600 در 2400 که البته باید بگم در عمل شما همون 4800 در 1200 رو حساب کنید چون کاغذی که 9600 دی پی آی ساپورت کنه تو ایران پیدا نمیکنید.
جدا از اینکه عکس هایی هم که با همچین دی پی آی و رزولوشن بسیار بالایی باشن به سختی پیدا میشن.
اپسون ها اینجا هم خاص هستن 5760 در 1440

اینکه گفتم جدید ها بعضا امکاناتشون هم کمتر میشه برای مثال قبلا جز پرینتر های ارزان قیمت و رده پایین که برای صرفا چاپ متن رنگی ساخته شده بودن ، میان رده ها و بالارده ها و پرچمدارها همه امکان چاپ بدون حاشیه روی کاغذ عکس رو داشتن.
بنده از 20 سال پیش 3 کاره اپسون داشتم (تا به امروز بالای 15 دستگاه تک کاره یا سه کاره جوهر افشان اپسون یا کانن برا استفاده شخصی خودم داشتم اما با بیش از 100 مدل از اچ پی و کانن و اپسون کار کردم (تو شرکت ها و جاهای دیگه)
مدل هایی که فروختم و صرفا برا مشتری نصب کردم (مخصوصا مدلهایی که باید روشون تانک نصب بشه اینا خب کاربرهای معمولی نمیتونن مخصوصا بخش هایی مثل هواگیری و تنظیم ویست پدشون اینا) رو حساب نکردم تو اعداد بالا

گفتید میخواید جوهر هاش اینا پیدا شه و اذیت هم نکنه، کانن ها اذیت میکنن.
هم جوهرهای اصلیشون زیاد میشه که ناموجود شه و مجبور شید چینی بگیرید.
هم طبق تجربه ی خودم هم عمر کوتاه تری دارن به نسبت اپسون ها، هدشون هم زودتر خشک میشه (صرف یکی دو مدل داشتن نیست و تجربه ی کار با ده ها کانن رو دارم میگم)
اپسون همه چیش همیشه پیدا میشه.
اذیت هم نمیکنه، فقط هفتگی یه برگه نازل چک رو بگیرید ، خیالتون راحت.

الان هم اپسون دارم، دیگه هم تو جوهر افشان سراغ برند دیگه ای نمیرم، لیزری اچ پی دارم اما از مدل های قدیمی که بسیار خر کار هستن.
برا مثال تا پارسال ال 3050 داشتم، اون چاپ بدون حاشیه رو کاغذ عکس هم تو سایز 4 در 6 اینچ، هم 5 در 7 و هم آ4 داشت، چاپ بی سیم (اما نه دایرکت) هم داشت و تانک سر خود هم بود.
خیلی هم راضی بودم ازش، به خاطر نیاز به چاپ دو رو اتوماتیک به دوستی فروختم و موقع خرید برا خودم دیدم مدل های بالاتر و حدید تر مثل 3150، 3160، 3250، 3260 اینا هیچکدوم چاپ بدون حاشیه آ4 و یا 5 در 7 هم ندارن دیگه، فقط 4 در 6 اینچ یا 10 در 15 سانت (سایز آلبومی) ساپورت میکنن!
تا به 4160 رسیدم (از 4260 هم گرونتره اما خداوند لطفی کرد و من به قیمت 4050 خریدمش حدود 3 تومن ارزون تر با گارانتی مادیران و یک دست جوهر های اصلیش با دو تا مشکی اضافه (جوهر های اصلی این مدل با اینکه همون 4 رنگ هستن اما با سری 30 اینا فرق دارن
این مدل 101 میخوره که جوهراش کیفیت بالاتری دارن و ماندگاری بیشتری (حتی از نظر تاریخ انقضا هم برعکس 103 و 105 که 2 و 3 ساله هستن این 7 ساله س تاریخ انقضای خود جوهرش و عکس هایی که چاپ میکنن (رو کاغذ اصلی اپسون) تو البوم تا 200 سال و در محیط بیرون (بدون نور خورشید و رطوبت البته) تا 80 سال بدون تغییر باقی میمونن (برای جوهر های پایین تر این عدد به ترتیب 70 سال و 20 سال هست) همچنین جوهر مشکی ش از نوع دای هست که مخصوصا تو چاپ متن خیلی بهتر عمل میکنه
اما قیمت یک دست 101 یعنی چهار تا تقریبا یک و نیم برابر 103 هست.
همچنین تکنولوژی چاپ دو روی اتوماتیکش خیلی جالبه، برخلاف باقی دستگاه ها که اونایی که چاپ دو رو دارن که 4 کاره هستن و فکس دارن که جدا از اسکنر فلت یک حالت تری ثانویه کج هم بالاشون هست که ADF بهشون گفته میشه و اتوماتیک میتونه دونه دونه بکشه کاغذا رو اسکن کنه یا کپی کنی یا برا چاپ دو رو استفاده شه.
اما 4160 روببینید همون اسکنر فلت رو فقط داره و شاید براتون سوال باشه پس چجوری دو رو اتوماتیک میزنه در حالیکه اتو فیدر نداره
برا خودمم جالب بود، همین که صفحه رو چاپ میشه، از همون جا پیکاپر (کاغذ کش) دوباره کاغذ رو میکشه داخل و برعکس قبل که از بالای صفحه شروع به چاپ میکرد این بار چون داره برعکس میره تو به جا بیرون از آخر صفحه (که تو حافظه دستگاه کامل لود شده) شروع به چاپ میکنه همین که داره برعکس میره داخل چاپ هم میکنه روش و وقتی تموم شد طرف دوم هم میده بیرون دوباره.
خیلی جالب بود، از مزایای دیگه این دستگاه به 3050م یکی داشتن وای فای دایرکت بود (بدون داشتن مودم روتر وایرلس هم میتونن وصل شن)، اپسون ها نرم افزارهای بسیار کاربردی هم دارن هم برا ویندوز هم برا گوشی ها چه اندروید چه آیفون برای اینکه بدون نیاز به پی سی با گوشیتون
مستفیم برا چاپ ارسال کنید و تمام تنظیمات هم از خود برنامه گوشی تنظیم کنید، همچنین این قابلیت رو داره که اگه به گوشی یا سیستمی که به نت وصله یا به مودم وایرلسی که وصل شده ، با نرم افزاراش یک آدرس اینترنتی براش مشخص کنید.
اینجوری از هر جای دنیا خودتون یا کسی که بهش دسترسی میدید میتونه مستفیم فایل برای چاپ بفرسته (کاملا امن هست، خیلی هم کاربردیه، مخصوصا تو شرکت هایی که چن شعبه دارن به جای فکس کردن مستقیم از دستگاه تمام شعبشون میتونن چیزی که میخوان بی سیم برا چاپ بفرستن حتی اگه کشورهای دیگه ای باشن، یا تو بین اهالی خونه هم به درد میخوره)
همچنین به خاطر داشتن مانیتور رنگی میشه بدون گوشی و سیستم و فقط با خود دستگاه هم تمامی تنظیمات رو ست و اسکن یا کپی یا پرینت کرد چون اس دی کارت هم میخوره که باز قابلیت خیلی خوبیه.
تنها چیزی که دوست داشتم داشت اما نداره چاپ روی سی دی هست (که فقط چن مدل قدیمیش هنوز این قابلیت رو دارن، شاید بگید چاپ رو سی دی دیگه به کار نمیاد، تا حد زیادی درسته و خیلیا دیگه از سی دی اصلا استفاده نمیکنن اما بعضی وقتا به درد میخوره
اما بیشتر از سی دی من به دلیل اینکه میتونستم باهاشون کارت پی وی سی چاپ کنم دوست داشتم قابلیتش رو (حتی دو رو)

از اونجایی که احتمالا شما چاپ بدون حاشیه کاغذ عکس آ4 نیاز ندارید همین 3250 براتون خیلی مناسبه البته با قیمت 7.500.000 با گارانتی مادیران یا ایراکام یا آواژنگ (به جز اینا با گارانتی دیگه ای نخرید به هیچ وجه، بین این سه هم مادیران
از قدیم وارد کننده اپسون بود و تکنسین هاش حرفه ای ترن و دستگاه های تعمیر کامل تری داره که هم میشه گفت خوبه هم یه جایی شاید بد (برای مثال سر دو سه تا دستگاه چون مادیران میتونست تعمیر کنه تو خود زمان گارانتی تعمیر کرد اما ایراکام چون نمیتونست تعویض کرد)
و مادیران و ایراکام هر دو پاسخگو هستن.
همچنین حتما دستگاهی که تک چسب و پلمپ واقعی باشه بگیرید، داخلش حتما دقت کنید جوهر های خود اپسون و نه میوا (تولید مادیرانه اما کمی از چینی ها بهتره و اصلا به گرد پای جوهرای اپسون نمیرسه، اگر میخواید دستگاهتون ده بیس سال عمر کنه همیشه از جوهرهای اصلی و کاغذ های خوب استفاده کنید
و هر یه هفته یا ده روز یه چاپ یا نازل چک بگیرید ازش حتما برا جلوگیری از خشک شدن هد) جوهرهای اپسون گرون هستن (از 4 تا حدود یک و نیم داره تا 4 تا حدود 4 تومن (بسته به همون 101 یا 103 اینا بودنش که مال 3250 همون یک و نیمی هست، در قبال 4 تا 300-400 تومن چینی ها یا میوا)
اما دقت کنید این قیمت برای کارتریج 12 میل نیست، بلکه برای سه تا رنگی ها هر بطری 65 میل هست (یعنی تقریبا بیشتر از 5 کارتریج با هر بار پر کردن مخزن رنگ مورد نظرتون این قیمت تموم میشه که خیلی طول میشکه)
برای مشکی هم 127 میل (بیش از بیش از6 کارتریج 20 میل مشکی) البته برا مدلایی مثل 3050 یا 4160 اینا
وگرنه برا 3250 تا 3260 مشکی هم مثل رنگیا همون 65 میل هست.
تو مصرف خانگی دیدم 3-4 سال طول کشیده (بیشترشون به خاطر اینکه گفتم چک کنن قبل تاریخ انقضا یا استفاده ش کنن یا با روش درست تخلیه یعنی زیاد هم آوردن، اینجاست که اون 7 سال انقضای 101 به چشم میاد)
البته باید بگم کیفیت چاپ این دستگاه ها در حد آتلیه س ، یعنی اگر میخواید عکس های خانوادگی تون رو هم میتونید مثل آتلیه با این دستگاه چاپ کنید و دیگه بیرون هزینه گزاف برا چاپ ندید (در این صورت اگر سایز بزرگ تر از دیفالت آلبوم که 10 در 15 سانته نیاز باشه 3250 نمیتونه بدون حاشیه چاپشون کنه)
به تاریخ مونده از گارانتی، تاریخ جوهر ها هم دقت کنید، مادیران معمولا یک ساله و ایراکام دو ساله هست (18+6)
اگر میتونید 9 و خورده ای هزینه کنید که 3260 مانیتور دار هم میشه گرفت.

Epson EcoTank L3251: 8.200.000

Epson EcoTank L3256: 9.000.000

و یک سری بالاتر که مانیتور رنگی هم داره

Epson EcoTank L3260: 9.500.000

البته این قیمت ها حدودی و مربوط به گارانتی اصلیا با جوهر اصلی هستن. وگرنه با گارانتی شرکتی بدون جوهر 3250 رو میشه 6.800 هم خرید.
یا با جوهر میوا 7.200 و گارانتی شرکتی.
اما پیشنهاد بنده همونطور که گفتم حتما گارانتی اصلی ، پلمپ تک چسب واقعی، جوهر های اصل اپسون با تاریخ انقضای زیاد (بیش از یک سال، چون تو کاربری خونگی زیر یه سال نمیتونید جوهرا رو استفاده کنید (تازه من پر مصرف گفتم وگرنه دو ساله هم نمیشه)
و دو جوهر مشکی اضافه

در مورد مدل های 3251 یا 3256 فرق خاصی با 3250 ندارن، کمی کوچیکتر و سبک تر و زیباترن. 3256 سفید هم هست.
اما هیچکدوم چاپ دو رو ندارن (متاسفانه دیدم بعضی سایتای ایرانی برای 3256 مثلا زدن چاپ دو رو داره که اشتباهه.
هیچکدوم هم چاپ بدون حاشیه کامل ندارن، سایتا که نوشتن دارن فقط سایز 4 در 6 اینچ یا 10 در 15 سانت هست.
هر کسی خلاف این رو گفت بدونید اشتباه میگه ، بنده طبق اطلاعات خود سایت اپسون و تجربه کار باهاشون دارم میگم.

fa_shinobi
29-03-24, 21:21
سلام
بدون شک اپسون بهتره.
کلا تو جوهر افشان ها اپسون بهترینه.

ممنون بابت توضیحات کامل. قیمت i3250 البته 8 تومن میخواستم بنویسم. چاپ بدون حاشیه و مانیتور هم واقعا اهمیت زیادی نداره برام.
رزولوشن اسکن و چاپ اپسون نسبت به کانون بیشتره ولی کامنت‌های دیجی کالا رو که میخوندم چند نفر نوشته بودن که چاپ رنگیش کیفیت بالایی نداره و روی گلاسه هم خط میندازه.

چند سوال هم در مورد جوهر داشتم. روی این پرینتر‌ها جوهر اورجینال هست و اگر هست خودش چند برگ پرینت میگیره؟ الان قیمت پک 65 میلی لیتر رو دیجی کالا زده 1/800/000
برای مدل 3250 دیدم که مدل 003 هست ولی بیشتر از 103 استفاده میشه. این مشکلی نداره؟

XFXForce
29-03-24, 23:47
ممنون بابت توضیحات کامل. قیمت i3250 البته 8 تومن میخواستم بنویسم. چاپ بدون حاشیه و مانیتور هم واقعا اهمیت زیادی نداره برام.
رزولوشن اسکن و چاپ اپسون نسبت به کانون بیشتره ولی کامنت‌های دیجی کالا رو که میخوندم چند نفر نوشته بودن که چاپ رنگیش کیفیت بالایی نداره و روی گلاسه هم خط میندازه.

چند سوال هم در مورد جوهر داشتم. روی این پرینتر‌ها جوهر اورجینال هست و اگر هست خودش چند برگ پرینت میگیره؟ الان قیمت پک 65 میلی لیتر رو دیجی کالا زده 1/800/000
برای مدل 3250 دیدم که مدل 003 هست ولی بیشتر از 103 استفاده میشه. این مشکلی نداره؟

همونطور که گفتم 3250 مثلا بسته به اینکه گارانتی مادیران باشه یا ایراکام یا آواژنگ یا شرکتی یا بدون گارانتی و همچنین بسته به اینکه با جوهر اصلی باشه یا جوهر میوا یا بدون جوهر میتونه تا حتی 3 میلیون قیمتش متفاوت باشه.
پیشنهاد بنده همون با گارانتی اصلی و آکبند تک چسب که توش یک ست کامل و دو تا مشکی اضافه هسته. با اینکه گرونتره.

در مورد کیفیت یا در قیاس با مدل های مخصوص چاپ عکس منظورشون بوده که خب طبیعی هست که سری اکو که اسمش روشه، اکونومی و اقتصادی هست رو نباید با سری مخصوص چاپ عکس مقایسه کرد.
یا مبتدی بودن و بدون منظم بودن خط های هر رنگ تو نازل چک و بدون هد کلین چاپ زدن که مشخصه خط میندازه و کیفیتش اوکی نمیشه.
با تنظیمات درست، نازل چک منظم، کیفیتی که میده تضمین میکنم بالاتر از انتظار شما خواهد بود. (منظور روی کاغذ عکس با کیفیت بالا هست حتی)

چون جدا از نازل چک منظم، کیفیت خود عکس هم باید اوکی باشه (مشخصا عکسای اینترنتی که 72 دی پی آی هستن رو نباید با عکس های دوربین های دیجیتال یا گوشی های با دوربین های قوی با رزولوشن بالا و 300 دی پی آی مثلا مقایسه کرد)
هنگام چاپ هم باز نوع کاغذ رو میپرسه که باید درست انتخاب بشه تا نتیجه درست بده. برای مثال اگه کاغذ عکس مثلا پرمیموم فتو پیپر گذاشته باشید اما تو هنگام چاپ نوع کاغذ رو پلین پیپر (معمولی) یا مثلا کوتد یا گلاسه انتخاب کنید
مشخصه کیفیت پایینی چاپ خواهد کرد چون رو کاغذ غکس 3 پیکو لیتر جوهر میزنه اما رو کاغذ معمولی کمتر از 1 پیکولیتر و مشخصه وقتی این 1 پیکولیتر بره رو کاغذ عکس اصلا خوب درنمیاد.
همچنین باز حالت های سریع و روزنامه ای، استاندارد و کیفیت خیلی بالا داره که مهمه ست کردنشون.

اونایی که گفتن خط میندازه آماتور بودن و حواسشون به تنظیم بودن نازل چک نبوده مشخصا.
اگر هم کسی درست چاپ کرده از نتیجه نهایی (با رعایت همه چی) گفته کیفیتش عالی نیست مشخصا در مقایسه با سری های مخصوص چاپ عکس گفته که پرینتر خالیشون از 30 میلیون شروع میشه تا 70 میلیون و ده تا کارتریج جدا میخورن (حتی دستگاه های 6 جوهره هم کیفیت بالاتری از 4 تایی ها دارن چه برسه به 10 تایی)
اما برای مصارف خاص منظورشون بوده و برا شما مطمن باشید بسیار بیش از کیفیت مورد انتظار رو میده.

در مورد جوهر هم با تانک پر عدد اعلامی اپسون 4500 صفحه هست، اما همه ی سازنده ها عددی که میگن تو حالت ایده آل منظورشون هست،
اینکه واقعا چن صفحه هست بستگی داره شما چی چاپ کنید، مشخصا اگه همه عکس های آ4 تمام رنگی باشن خیلی فرق داره با اینکه همه متن باشن.
اما اونقدری زیاد میزنه که احتمال زیاد نگران تاریخه انقضاش باشید تا تموم شدنش.

در مورد کارتیج ها 003 همون 103 هست، 101 بهتره یا 001 اما گرونتر، رو سری 40 میذارنش که میشه رو سری 30 هم استفاده کرد.
اما باز برای کاربری شما همون 103 اوکی هست.
اگر میخواید دستگاهتون سالیان سال اوکی کار کنه یکی نذارید هدش خشک شه یکی جوهر اصلی استفاده کنید.

Speed Racer
30-03-24, 00:16
همونطور که گفتم 3250 مثلا بسته به اینکه گارانتی مادیران باشه یا ایراکام یا آواژنگ یا شرکتی یا بدون گارانتی و همچنین بسته به اینکه با جوهر اصلی باشه یا جوهر میوا یا بدون جوهر میتونه تا حتی 3 میلیون قیمتش متفاوت باشه.
پیشنهاد بنده همون با گارانتی اصلی و آکبند تک چسب که توش یک ست کامل و دو تا مشکی اضافه هسته. با اینکه گرونتره.

در مورد کیفیت یا در قیاس با مدل های مخصوص چاپ عکس منظورشون بوده که خب طبیعی هست که سری اکو که اسمش روشه، اکونومی و اقتصادی هست رو نباید با سری مخصوص چاپ عکس مقایسه کرد.
یا مبتدی بودن و بدون منظم بودن خط های هر رنگ تو نازل چک و بدون هد کلین چاپ زدن که مشخصه خط میندازه و کیفیتش اوکی نمیشه.
با تنظیمات درست، نازل چک منظم، کیفیتی که میده تضمین میکنم بالاتر از انتظار شما خواهد بود. (منظور روی کاغذ عکس با کیفیت بالا هست حتی)

چون جدا از نازل چک منظم، کیفیت خود عکس هم باید اوکی باشه (مشخصا عکسای اینترنتی که 72 دی پی آی هستن رو نباید با عکس های دوربین های دیجیتال یا گوشی های با دوربین های قوی با رزولوشن بالا و 300 دی پی آی مثلا مقایسه کرد)
هنگام چاپ هم باز نوع کاغذ رو میپرسه که باید درست انتخاب بشه تا نتیجه درست بده. برای مثال اگه کاغذ عکس مثلا پرمیموم فتو پیپر گذاشته باشید اما تو هنگام چاپ نوع کاغذ رو پلین پیپر (معمولی) یا مثلا کوتد یا گلاسه انتخاب کنید
مشخصه کیفیت پایینی چاپ خواهد کرد چون رو کاغذ غکس 3 پیکو لیتر جوهر میزنه اما رو کاغذ معمولی کمتر از 1 پیکولیتر و مشخصه وقتی این 1 پیکولیتر بره رو کاغذ عکس اصلا خوب درنمیاد.
همچنین باز حالت های سریع و روزنامه ای، استاندارد و کیفیت خیلی بالا داره که مهمه ست کردنشون.

اونایی که گفتن خط میندازه آماتور بودن و حواسشون به تنظیم بودن نازل چک نبوده مشخصا.
اگر هم کسی درست چاپ کرده از نتیجه نهایی (با رعایت همه چی) گفته کیفیتش عالی نیست مشخصا در مقایسه با سری های مخصوص چاپ عکس گفته که پرینتر خالیشون از 30 میلیون شروع میشه تا 70 میلیون و ده تا کارتریج جدا میخورن (حتی دستگاه های 6 جوهره هم کیفیت بالاتری از 4 تایی ها دارن چه برسه به 10 تایی)
اما برای مصارف خاص منظورشون بوده و برا شما مطمن باشید بسیار بیش از کیفیت مورد انتظار رو میده.

در مورد جوهر هم با تانک پر عدد اعلامی اپسون 4500 صفحه هست، اما همه ی سازنده ها عددی که میگن تو حالت ایده آل منظورشون هست،
اینکه واقعا چن صفحه هست بستگی داره شما چی چاپ کنید، مشخصا اگه همه عکس های آ4 تمام رنگی باشن خیلی فرق داره با اینکه همه متن باشن.

در مورد کارتیج ها 003 همون 103 هست، 101 بهتره یا 001 اما گرونتر، رو سری 40 میذارنش که میشه رو سری 30 هم استفاده کرد.
اگر میخواید دستگاهتون سالیان سال اوکی کار کنه یکی نذارید هدش خشک شه یکی جوهر اصلی استفاده کنید.
سلام استاد امیرحسین

لطفا در مورد خرید پرینتر لیزری رنگی تک کاره با کیفیت ولی ارزان در برابر پرینترهای رنگی گران قیمت و هزینه شارژ تونر و تعداد دفعات شارژ و هزینه خرید کارتریج های آن در صورت پابان شارژ شدن و قیمت درام و ... آن هم اطلاعاتی قرار بدهید. فکر نکنم قابلیت چاپ دورو اتوماتیک در مدل های ارزان وجود داشته باشه یا پرینت A3 . البته در مورد هزینه شارژ رنگ های پرینتر های جوهرافشان رنگی که معرفی کردید چیزی نگفتید که اون قوطی های رنگ قیمتشون چنده

در مورد خرید پرینتر لیزری تک کاره تک رنگ که چاپ دو روی اتوماتیک داشته باشه و A3 هم چاپ کنه چند مدل معرفی کنید. ترجیح خودم کلا برند اچ پیه هم رنگی و هم تک رنگ لیزری

همچنین یک مقایسه ای بکنید بین کیفیت چاپ پرینتر جوهرافشان رنگی و لیزری رنگی که چقدر از نظر کیفیت تفاوت دارن. بعد این پرینترهای جوهرافشان یا لیزری رنگی می تونن کار پرینترهای چاپ عکس رو انجام بدن با همون کیفیت؟ اسم اون کاغذی که برای این کار استفاده می شه هم بگید چیه و قیمتش چنده

XFXForce
30-03-24, 03:16
سلام استاد امیرحسین

لطفا در مورد خرید پرینتر لیزری رنگی تک کاره با کیفیت ولی ارزان در برابر پرینترهای رنگی گران قیمت و هزینه شارژ تونر و تعداد دفعات شارژ و هزینه خرید کارتریج های آن در صورت پابان شارژ شدن و قیمت درام و ... آن هم اطلاعاتی قرار بدهید. فکر نکنم قابلیت چاپ دورو اتوماتیک در مدل های ارزان وجود داشته باشه یا پرینت A3 . البته در مورد هزینه شارژ رنگ های پرینتر های جوهرافشان رنگی که معرفی کردید چیزی نگفتید که اون قوطی های رنگ قیمتشون چنده

در مورد خرید پرینتر لیزری تک کاره تک رنگ که چاپ دو روی اتوماتیک داشته باشه و A3 هم چاپ کنه چند مدل معرفی کنید. ترجیح خودم کلا برند اچ پیه هم رنگی و هم تک رنگ لیزری

همچنین یک مقایسه ای بکنید بین کیفیت چاپ پرینتر جوهرافشان رنگی و لیزری رنگی که چقدر از نظر کیفیت تفاوت دارن. بعد این پرینترهای جوهرافشان یا لیزری رنگی می تونن کار پرینترهای چاپ عکس رو انجام بدن با همون کیفیت؟ اسم اون کاغذی که برای این کار استفاده می شه هم بگید چیه و قیمتش چنده

سلام و درود بر شما
سال نو تون مبارک

یک دست بطری 65 میل (4 رنگ) 103 اصل اپسون حدود 1 و نیم (قیمت همکاریش) تا بعضا 2 تومن (قیمت مشتری غریبه) ش هست که شارژش خیلی خیلی آسونه چون این مدل پرینتر ها تانکشون رو خود سازنده تعبیه کرده و دنگ و فنگ تانک های جوهر ترد پارتی رو ندارن اصلا،
کافیه بطری رنگ رو باز کنید و تو مخزن رنگ مورد نظر بریزید، سه تا خط هم داره (از جلو دیده میشه چقد داره پر میشه، یکی خط پایین که حداقل هست و کمتر از اون نباید بشه، یکی وسط یکی هم بالا که ماکسیممش هست و بیشتر نباید ریخت) هر رنگش هم بطریش تقریبا انداره 5-6 تا کارتریج هست (اگه بخواد کسی کارتیجش رو بخره به جا استفاده از تانک)
103 برای سری 30 بیشتر استفاده میشه برا سری 40 و 50 هم 101 میریزن که تقریبا 4 رنگش 3 تومن درمیاد ، این یکی مشکیش 127 میل هست (یعنی دو برابره بقیه س و نوعش هم فرق میکنه و برا عکس و متن مناسب تره به نسبت مشکی که تو سری 103 هست)

در مورد سوالات پرینتر لیزری لطفا تاپیک جدا بزنید

fa_shinobi
30-03-24, 15:56

ممنون. گارانتی اصلی و تک چسب رو از کجا میشه خرید؟
من تهران نیستم و میخوام اینترنتی سفارش بدم. دیجی کالا که نداشت و فروشگاه‌های دیگه‌ای هم که تو سایت ترب و... هست هم خوب معلوم نیست چی تحویل میدن.

fa_shinobi
15-07-24, 21:20
G3410
همونطور که گفتم 3250 مثلا بسته به اینکه گارانتی مادیران باشه یا ایراکام یا آواژنگ یا شرکتی یا بدون گارانتی و همچنین بسته به اینکه با جوهر اصلی باشه یا جوهر میوا یا بدون جوهر میتونه تا حتی 3 میلیون قیمتش متفاوت باشه...

سلام دوست عزیز.
من اون زمان تا حالا میخواستم L3250 رو بخرم که متاسفانه هر روز قیمتش رفت بالا. از 9 تومن اون موقع الان رسیده به 14 تومن!
شما مدلی مشابه از برند Epson میشناسید که کیفیت خوب و قیمت مناسبتری داشته باشه؟ چون با این وضعیت باید برم Canon G3410. الان قیمت این مدل 8 تومنه.

javadshahvand
17-07-24, 13:22
G3410
سلام دوست عزیز.
من اون زمان تا حالا میخواستم L3250 رو بخرم که متاسفانه هر روز قیمتش رفت بالا. از 9 تومن اون موقع الان رسیده به 14 تومن!
شما مدلی مشابه از برند Epson میشناسید که کیفیت خوب و قیمت مناسبتری داشته باشه؟ چون با این وضعیت باید برم Canon G3410. الان قیمت این مدل 8 تومنه.

برای جایگزینی مناسب با مدل Epson L3250 که هم کیفیت خوبی داشته باشد و هم قیمت مناسب‌تری داشته باشد، می‌توانید به مدل‌های زیر توجه کنید

1. Epson EcoTank L3150این مدل عملکرد بسیار مشابهی با L3250 دارد و از نظر قیمت نیز ممکن است مناسب‌تر باشد. برخی ویژگی‌های اصلی آن عبارتند از:

کیفیت چاپ: رزولوشن 5760 x 1440 dpi
سرعت چاپ: 10.5 صفحه در دقیقه برای چاپ سیاه و سفید
ظرفیت تانک جوهر: قابلیت چاپ 4500 صفحه سیاه و سفید و 7500 صفحه رنگی
قابلیت‌های اتصال: Wi-Fi، USB

2. Epson EcoTank ET-2800این مدل یک جایگزین مقرون به صرفه‌تر برای مدل‌های پیشرفته‌تر است:

کیفیت چاپ: مناسب برای چاپ‌های خانگی و دفتری کوچک
ظرفیت تانک جوهر: بسیار کم‌هزینه با قابلیت پر کردن مجدد تانک‌های جوهر
ویژگی‌ها: اتصال Wi-Fi، چاپ بدون حاشیه، اسکنر تخت

3. Epson WorkForce Pro WF-4830اگر به دنبال یک مدل اقتصادی‌تر هستید، این مدل را در نظر بگیرید:

کیفیت چاپ: مناسب برای اسناد و عکس‌ها
سرعت چاپ: سریع با قابلیت چاپ دو رو
ویژگی‌ها: اتصال گسترده از جمله پشتیبانی از USB و Ethernet، اسکنر ADF

مقایسه با Canon G3410Canon G3410 نیز یک گزینه خوب با قیمت مناسب‌تر است که ویژگی‌های زیر را دارد:

کیفیت چاپ: مشابه با مدل‌های Epson
قابلیت‌های اتصال: Wi-Fi، USB
ظرفیت تانک جوهر: مناسب برای چاپ‌های حجیم با هزینه پایین

منابع:

RTINGS - Best Epson Printers of 2024 (Only the registered members can see the link)
TechRadar - Best Epson Printers of 2024 (Only the registered members can see the link)
CompareHelp - Epson L3250 vs Epson L3150 (Only the registered members can see the link)

XFXForce
27-07-24, 03:43
G3410
سلام دوست عزیز.
سلام

متاسفانه دوستانی که وقتی پیشنهاد میدم خرید نمیکنن تقریبا همشون به مشکل شما برمیخورن که بعدا نمیتونن بگیرن اون مدل رو
همیشه هم بنده میگم که به امید پایین اومدن قیمت ها یا حرف فلانی نباشید.
اما خب برخی نمیتونن برخی گوش نمیدن و خب بعدش گرون میشه.

سراغ کانن اصلا تو جوهر افشان ها نرید، تو لیزری خوبن
اما جوهر افشان فقط اپسون
اینو با تجربه 20 سال کار بار بیش از صد ها پرینتر (در کل) و داشتن ده ها پرینتر (برا خودم یا خانواده) دارم میگم
حتی شده قسطی بگیرید اما اپسون بگیرید.
بودجه تون چقدره؟

fa_shinobi
31-07-24, 21:38
سلام

متاسفانه دوستانی که وقتی پیشنهاد میدم خرید نمیکنن تقریبا همشون به مشکل شما برمیخورن که بعدا نمیتونن بگیرن اون مدل رو
همیشه هم بنده میگم که به امید پایین اومدن قیمت ها یا حرف فلانی نباشید.
اما خب برخی نمیتونن برخی گوش نمیدن و خب بعدش گرون میشه.

سراغ کانن اصلا تو جوهر افشان ها نرید، تو لیزری خوبن
اما جوهر افشان فقط اپسون
اینو با تجربه 20 سال کار بار بیش از صد ها پرینتر (در کل) و داشتن ده ها پرینتر (برا خودم یا خانواده) دارم میگم
حتی شده قسطی بگیرید اما اپسون بگیرید.
بودجه تون چقدره؟
این پست رو من تو فروردین زدم و اون موقع تو اکثر سایت‌ها موجود نبود. بنظر میرسید که قیمتش حدود 9 تومن باشه. بعدا که موجود شد دیدم 11.5 شده و همینطور رفت بالا تا نزدیک 14 تومن. حتی زمانی که 12 تومن بود، دوستم که مغازه داره، گفت من با قیمت کمتر می‌تونم برات بیارم ولی بعدا که میخواست سفارش بده گفت هیچکس نمیفرشه و صبر کردن تا قیمت‌ها بره بالا.
من اولش نمیخواستم بیشتر از 10 تومن هزینه کنم. ولی جدا از این مسئله، اینقدر قیمت L3250 ناگهانی رفت بالا که بین G3410 و L3250 یه اختلاف 5 میلیونی افتاده. در نهایت مجبور شدم G3410 رو از دیجی کالا سفارش دادم که جمعه به دستم میرسه.