سلام دوستان
متأسفانه باتری لپ تاپی که دارم به مشکل خورده و بعد از نیم ساعت کار کردن باهاش شارژش به ده درصد میرسه.
مدل لپ تاپ X550E
خواستم بدونم شما مرکز مورد اطمینانی میشناسید که باتری لپ تاپ اورجینال و اصل بخوام بخرم؟
هزینش هم مشکلی نیست.
فقط میخوام اورجینال باشه.
اگه تجربه ای دارید بهم بگید ممنون میشم.
25724
XFXForce
15-03-24, 10:23
سلام دوستان
متأسفانه باتری لپ تاپی که دارم به مشکل خورده و بعد از نیم ساعت کار کردن باهاش شارژش به ده درصد میرسه.
مدل لپ تاپ X550E
خواستم بدونم شما مرکز مورد اطمینانی میشناسید که باتری لپ تاپ اورجینال و اصل بخوام بخرم؟
هزینش هم مشکلی نیست.
فقط میخوام اورجینال باشه.
اگه تجربه ای دارید بهم بگید ممنون میشم.
25724
سلام
باتری برای این لپ تاپ از حدود 500 هزار تومان هست تا 1.900 میلیون
باتری اورجینال که مد نظر شماست مدتهاست دیگه تولید نمیشه. اگر هم جایی رفتید گفتن اورجیناله از دو حال خارج نیست ، اگه واقعا اورجینال باشه پس سالها تو انبار باید بوده باشه و باتری ها حتی یون لیتیومی و پلیمر لیتیومی هم درسته بهتر از نیکل کادمیومی ها هستند اما باز هم اگر مدت زیاد خالی یا بار شارژ کامل بمونن بخش قابل توجهی از عمر و قدرتشون رو ازدست میدن.
حالت دوم هم اینه که یا به عمد یا به جهل اشتباه بگن اصلی هست و حتی اگر دقیقا همه چیش شبیه باتری فعلیتون هم باشه صرفا یک high copy با grade بالا باشه.
صرف 1.900 یا 2 تومن هزینه کردن هم از سمت شما ضمانت اصل بودن نیست.
حتی از روی تجربه نزدیک دو دهه خودم خریدن باتری هایی که برخلاف مدل هایی که کپی هستن نوشته ها رو دقیقا عین سازنده اصلیش میزنن (حالا بعضی کیفیت سلول هاشون هم ممکنه خوب باشه بعضی بد)
اونایی که برند و نوشته هاشون متفاوته اما خود تولیدکننده شون معتبر هست (شرکت هایی که کارشون تولید باتری لپ تاپ (و بعضا باتری های دیگه) هست اما اصلی حساب نمیشن و کارشون هم خوبه) بهتر هستن تا مدل های Copy (چه به اسم های کپی یا grade A باشه چه مدل های پایین تر که مشخصه کاراییشون پایین تره)
در فقره لپ تاپ شما هم پیشنهاد بنده خرید از باتری های تولید شده همین شرکت های ثالث معتبر هست
نه رفتن سراغ اونایی که از لحاظ نوشته و مارک و غیره عینا مثل اصلی چاپ کردن رو باتری اما معلوم نیست سلول های داخلیشون چه کیفتی دارن.
از نظر قیمتی مدلی که گفتم رو تو محدوده یک میلیون میشه تهیه کرد.
دارای 3 تا 6 ماه (بسته به برند) گارانتی هستند