سلام من مادربرد h610m-a و i3 12100 دارم یک صدای نویز از پشت cpu میاد اولش فکر کردم از فن cpu هست که بعد کلی چک کردن متوجه شدم تو بعضی تسک ها صدا تغییر میکنه و حتی وقتی کابل های usb میکنم جا میزنم بازم صدا تغییر میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید نمیدونم مشکل از کجاست.
آپارات - سرویس اشتراک ویدیو (Only the registered members can see the link)
اینم صدایی که میده داخل آپارات گذاشتم که دسترسی راحت تر باشه.
Speed Racer
08-02-24, 13:06
سلام من مادربرد h610m-a و i3 12100 دارم یک صدای نویز از پشت cpu میاد اولش فکر کردم از فن cpu هست که بعد کلی چک کردن متوجه شدم تو بعضی تسک ها صدا تغییر میکنه و حتی وقتی کابل های usb میکنم جا میزنم بازم صدا تغییر میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید نمیدونم مشکل از کجاست.
سلام
به نظرم صدایی که میشنوی باید کویل واین باشه. توی اینترنت سرچ کن کلی مطلب دربارش میاد
به لینک زیر هم می تونی مراجعه کنی
صدای مزاحم Coil Whine چیست و چطور از شر آن خلاص شویم (Only the registered members can see the link)
اما اگه از فن باشه و کویل واین نباشه باید صبر کنی استاد امیر حسین مدیر انجمن بیاد تا پاسخ بده
Jeylos
08-02-24, 13:20
سلام و درود خسته نباشید من خیلی برام مهم نیست صدا بده یا نه خیلی هم زیاد نیست که از بیرون کیس مشهود باشه. فقط برام مهمه ضرر نرسونه و چیز جدی نباشه.
و اینکه من توی یه گیمی مشکل fps دراپ دارم میخواستم ببینم این باعث اون مشکل شده یا نه. و اینکه چند نفر میگفتن c state رو توی بایوس غیرفعال کنید و این چقدر درسته اصلا تاثیر داره؟
ضمنا من صدارو توی بایوس نمیشنوم و فقط تو محیط ویندوز ایجاد میشه.
در کل باید نگرانش باشم یا خیر ممنونم 🙏
- - - Updated - - -
فن رو هم بررسی کردم روی سرعت های مختلف و این صدا نبود از فن و اگر از فن بود بنظرم نباید صدا تغییر میکرد با وصل کردن کابل های USB.
AMD>INTEL
09-02-24, 07:32
سلام
نویز از cpu نیست از مدار رگلاتور ولتاژ و از چوک های این مدار هست همون کویل واین هست .
پاورتون هم ذکر کنید گاهی این موارد به دلیل نویز ایجاد شده توسط پاور هم هست .
Jeylos
09-02-24, 13:56
سلام
نویز از cpu نیست از مدار رگلاتور ولتاژ و از چوک های این مدار هست همون کویل واین هست .
پاورتون هم ذکر کنید گاهی این موارد به دلیل نویز ایجاد شده توسط پاور هم هست .
سلام و درود من خیلی گوش دادم به پاور صدا از پاور نبود دقیق از پشت cpu شنیده میشه.
مدل پاور : Green 600W Ged
پس یعنی صدا از مادربرد هست؟
AMD>INTEL
10-02-24, 05:16
سلام و درود من خیلی گوش دادم به پاور صدا از پاور نبود دقیق از پشت cpu شنیده میشه.
مدل پاور : Green 600W Ged
پس یعنی صدا از مادربرد هست؟
عرض کردم پاور باعث کویل واین یا تشدید میشه نه صدا از خود پاور هست .
با پاور دیگری تست کنید .