ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب با مانیتور

rbm
31-01-24, 15:44
سلام
من برای سیستم شرکت که خروجی HDMI مادربرد دچار مشکل شد و امکان تعمیر هم نداره(به گفته تعمیر کار دیگه جای تعمیر نداره) و بخاطر اینکه مانیتور هم ورودی DVI داره، یک گرافیک gt 7200 gs ارزون قیمت خریدم که صرفا تصویر داشته باشم

درایور رو نصب کردم و همه چیز اوکی هست، غیر از منو های ویندوز !!

یعنی مرورگر و فایل منیجر و نرم افزار ها مشکلی ندارند، اما وقتی وارد تنظیمات میشم، منو های کشویی کار نمیکنه، رنگ بکگراند پرش داره ، اسکرول بار سفید میشه و ....

جالبه که وقتی print screen میگیرم و و توی paint میزارم، همه چیز درسته
ولی انگار مانیتور رندر کردن در لحظه برای مانیتور مشکل داره

پرینت اسکرین:
Only the registered members can see the link

چیزی که من میبینم:

Speed Racer
01-02-24, 08:19
سلام
من برای سیستم شرکت که خروجی HDMI مادربرد دچار مشکل شد و امکان تعمیر هم نداره(به گفته تعمیر کار دیگه جای تعمیر نداره) و بخاطر اینکه مانیتور هم ورودی DVI داره، یک گرافیک gt 7200 gs ارزون قیمت خریدم که صرفا تصویر داشته باشم

درایور رو نصب کردم و همه چیز اوکی هست، غیر از منو های ویندوز !!

یعنی مرورگر و فایل منیجر و نرم افزار ها مشکلی ندارند، اما وقتی وارد تنظیمات میشم، منو های کشویی کار نمیکنه، رنگ بکگراند پرش داره ، اسکرول بار سفید میشه و ....

جالبه که وقتی print screen میگیرم و و توی paint میزارم، همه چیز درسته
ولی انگار مانیتور رندر کردن در لحظه برای مانیتور مشکل داره

پرینت اسکرین:

چیزی که من میبینم:
سلام

خود ویندوز 10 یا 11 یه صورت اتوماتیک درایورهای کارت های گرافیک قدیمی رو نصب می کنن اما فکر نکنم مثل درایورهای اصلی که سایت NVIDIA ذاشته درست باشن. من توی سایت NVIDIA نگاه کردم درایوری که برای این کارت گرافیک (gt 7200 gs) وجود داره فقط تا ویندوز 8.1 رو پشتیبانی می کنه نه ویندوز 11
شاید اگه ویندوز 10 نصب کنی و بذاری درایورش توسط خود مایکروسافت دانلود و نصب بشه درست کار کنه

rbm
02-02-24, 01:47
مشکل بخاطر این بود که گرافیک خیلی قدیمیه و بایوس مادربرد با بایوس گرافیک همخوانی نداشت