سلام دوستان کسی تجربه خرید صندلی اداری داره؟ من چند تا برند رو تحقیق کردم و خواستم بدون بقیه دوستان تجربه کدوم برند رو دارند؟
AMD>INTEL
09-01-24, 16:55
سلام دوستان کسی تجربه خرید صندلی اداری داره؟ من چند تا برند رو تحقیق کردم و خواستم بدون بقیه دوستان تجربه کدوم برند رو دارند؟
سلام راد سیستم رو تجربه اش رو داشتم نسبتا خوبه . البته بستگی به محدوده بودجه شما دارد .
mahdi002
17-01-24, 19:57
رفتم تو بازار صندلی ها رو تست کردم برند های صندلی اداری پرشین (Only the registered members can see the link) و صندلی اداری نیلپر (Only the registered members can see the link) و صندلی اداری لیو (Only the registered members can see the link) کیفیت خیلی خوبی داشتن که روی هر کدوم هم دوستان کلیک کنن میتونن وارد سایتش بشن.
Speed Racer
18-01-24, 07:26
رفتم تو بازار صندلی ها رو تست کردم برند های صندلی اداری پرشین (Only the registered members can see the link) و صندلی اداری نیلپر (Only the registered members can see the link) و صندلی اداری لیو (Only the registered members can see the link) کیفیت خیلی خوبی داشتن که روی هر کدوم هم دوستان کلیک کنن میتونن وارد سایتش بشن.
سلام
درباره میز کامپیوتر و صندلی کامپیوتر (گیمینگ نباشه) چند مدل توی دیجی پیدا کردم و خوشم اومد ولی نوشته متفرقه هستن. میز کامپیوتر mdf به رنگ چوب که سیاه نباشه و صندلی کامپیوتر که برند معتبر باشه سایتی پیدا کردی برامون قرار بدی. البته من خودم یک طرحی از میز کامپیوتر کشیدم ولی نمی دونم کجا معتبر و به صرفه است که برام بسازن. اینجوری برم بازار مرکز ساخت زیاده ولی برندهای معتبر از طریق اینترنت نمیشناسم که بدم برام بسازن و اگه شما میشناسی برامون قرار بده