ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت ارتقاع سیستم

lechking
01-12-23, 12:17
با سلام و عرض ادب

دوستان مشخصات سیستم فعلی سیستم خودم رو در همین پست ضمیمه می کنم , در کل این سیستم نسل 4 رو حدودا 8 یا 9 سال قبل خریده بودم و الان قصد ارتقا سیستم رو داشتم می خواستم از خدمتتون بپرسم قطعات سیستم رو بخوام بفروشم حدودا چقدر میشه مبلغش؟

در مورد قطعات جدید هم ممنون میشم راههنمایی بفرمایید که با کمترین هزینه!! بهترین ارتقا چه خواهد بود؟
من در این سیستم کارهای وبگردی و تماشای فیلم رو انجام میدم ولی در این سیستم قصد بازی کردن ندارم و برای کارت گرافیک هزینه نخواهم کرد اگر بشه با مادربرد و پردازنده جدید فیلم های 4k رو در همین سیستم تماشا کرد عالی میشه
و اینکه برای سیستم جدید لازم هست رم هم عوض بشه یا رم فعلی کفایت می کند؟ پاور سیستم هم گرین 430 وات هست ایا همین پاور برای سیستم جدید کافی هست؟ یا بایستی عوض بشود؟؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
:ange:

rbm
01-12-23, 15:18
سلام

سیستم شما خیلی قدیمیه و کلا روی پولش حساب نکن

قیمت پردازنده توی دیجیکالا 400 هزار تومنه و مادربرد هم فکر نکنم از 500 بیشتر باشه و رم هم 400 تومن

کلا چون استوکه روی هم 1 تومن هم نمیدن

پاور رو اگر قدیمیه حتما عوض کن چون هم ضعیفه و هم ممکنه به علت خرابی به قطعات نو آسیب بزن

رم های شما DDR3 هستن که قابل استفاده نیست!

هاردتون رو هم بعلت قدیمی بودن نهایتا بعنوان هارد آرشیو باید استفاده کنید و کم کم اطلاعات رو ازش خارج کنید

خب با توجه به اینکه کلا شما به قطعات کامل نیاز دارید، بودجه رو بفرمایید تا بتونیم راهنمای کنیم

lechking
01-12-23, 23:21
سلام

سیستم شما خیلی قدیمیه و کلا روی پولش حساب نکن

قیمت پردازنده توی دیجیکالا 400 هزار تومنه و مادربرد هم فکر نکنم از 500 بیشتر باشه و رم هم 400 تومن

کلا چون استوکه روی هم 1 تومن هم نمیدن

پاور رو اگر قدیمیه حتما عوض کن چون هم ضعیفه و هم ممکنه به علت خرابی به قطعات نو آسیب بزن

رم های شما DDR3 هستن که قابل استفاده نیست!

هاردتون رو هم بعلت قدیمی بودن نهایتا بعنوان هارد آرشیو باید استفاده کنید و کم کم اطلاعات رو ازش خارج کنید

خب با توجه به اینکه کلا شما به قطعات کامل نیاز دارید، بودجه رو بفرمایید تا بتونیم راهنمای کنیم

خیلی ممنون از راهنماییتون
با این تفاسیر پس رم هم باید عوض بشه
البته هار دوتا دارم یکی که فکر کنم بیشتر از 12 ساله دارم استفاده میکنم یکی هم دارم ssd که ۲ ساله خریدم و ویندوز روی همین جدید هست
والا من ارتقا با کمترین هزینه ممکن مد نظرم بود حدودا 6 یا 7 تومن اگر مقدور باشه ولی فکر کنم پاروم عوض بشه هزینه ها بالاترم میره پاور هم قیمتی نداره برای فروش؟

rbm
02-12-23, 09:38
با بودجه 6-7 تومن شما نمیتونید نسل جدید بگیرید و نهایتا سوکت 1151 نسل 7 تهیه کنید که با توجه به قدیمی بودن، قطعا استوک خواهد بود

درمورد 4k : آیا مانیتور یا تلوزیون 4k دارید؟

پردازنده : core i3 7100 قیمت حدودا 1.5 میلیون

مادربرد : B250 pro حدودا 2 میلیون - مدلی که خروجی HDMI داره فکر کنم mining expert هست - این رو باید از فروشنده بپرسید یا مدل مشابه از برند های Asus یا Giga هم خواستید بخرید حتما باید مادربرد خروجی HDMI داشته باشه

اگر مادربرد HDMI دار گرون بود یا پیدا نشد، میتونید یک گرافیک GT730 2GB به قیمت 1.5 تا 2 بخرید و 4k رو راحت تر داشته باشید و بازی های ساده تـا GTA V هم اجرا کنید

رم ddr4 هشت گیگ : 800 هزار

کیس معمولی : 900 هزار

هارد ها رو فعلا نگه دارید ولی به فکر تعویض باشید

چون گیم انجام نمیدین و گرافیک هم ندارید پاور350 وات جوابگو هست که اونم 1 تومن

قیمت ها حدودی است و با توجه به فروشگاه شهر شما و یا فروشگاه آنلاین ممکنه ارزون یا گرون تر باشه !

lechking
02-12-23, 20:09
خیلی ممنون از راهنماییتون
حق با شماست با این بودجه نمیشه به نسل های جدید اومد که منم دنبال نسل جدید بودم
با در نظر گرفتن بودجه 14 میلیونی هم میشه به نسل جدید فکر کرد؟
نظرتون در مورد مادربرد
مادربرد ایسوس مدل PRIME H610M-A D4پردازنده
Core i3-12100رم هم 16
ایا اینها ترکیب خوب و بهینه ای هست بنظرتون ؟؟

برای این موارد ایا نیاز به پاور جدیدی هم هست؟؟

lechking
02-12-23, 20:11
یک چیزی که امروز کلا فکر من و رو مشغول کرده اینکه
منکه می خوام ps5 بخرم 35 میلیون و سیستم رو ارتقا بدم 15 میلیون
بهتر نیست به جای پلی استیشن یک سیستم گیمینگ جمع کنم با بودجه 50 میلیونی؟؟
نظر شما در این مورد چیه ؟؟

rbm
02-12-23, 21:31
کنسول و پی سی هر دو مزایا و معایب دارند

به شخصه پی سی گیمینگ رو ترجیح میدم ، به این دلیل که کار گرافیکی هم انجام میدم و سیستم قوی بکارم میاد

از طرفی کنسول رو میتونی بزنی زیر بغلت ببری با رفقا بازی و شب نشینی سالم

با 50 تومن نسل 13 با گرافیک 3060 میتونید ببندین

lechking
03-12-23, 13:13
ممنون میشم در این مورد هم نظرتون رو بفرمایید
ترکیب خوب و بهینه ای هست؟؟
نیا به پاور جدید هم هست؟؟

rbm
03-12-23, 20:39
ممنون میشم در این مورد هم نظرتون رو بفرمایید
ترکیب خوب و بهینه ای هست؟؟
نیا به پاور جدید هم هست؟؟

کلا 12100 خوبه

خودم هم 12100 دارم و راضی ام

پاور هم بدون گرافیک جواب میده

lechking
06-12-23, 22:33
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون ٬ لطف بزرگی کردید

ممنون میشم در مورد رم هم نظرتون رو بفرمایید
به طور کلی بهتره مثلا یک رم 16 گیگ تهیه بشه یا دو عدد 8 گیگ؟
برای رم برند خاصی مد نظرتون هست؟

rbm
07-12-23, 09:03
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون ٬ لطف بزرگی کردید

ممنون میشم در مورد رم هم نظرتون رو بفرمایید
به طور کلی بهتره مثلا یک رم 16 گیگ تهیه بشه یا دو عدد 8 گیگ؟
برای رم برند خاصی مد نظرتون هست؟

قطعا رم دو کاناله بهتره !

برند های متفرقه نگیرید - فکر کنم کروشیال رم های خوبی داره

بابت هیت سینک هم هزینه نکنید - هیت سینک برای مواقعیه که شما بخوای اورکلاک انجام بدی

اگر بودجه میرسه بالاترین فرکانس رو خریداری کنید - برای DDR4 فرکانس 3200 راحت پیدا میشه

lechking
07-12-23, 11:39
بازم ممنون
عجیبه من اطلاعات نداشتم و فکر میکردم رم تکی بهتر باشه خیلی ممنون از راهنماییتون
هیت سینک رو والا متوجه نبودم هیچ ٬حقیقت من در سیستم جدید فقط برای کاری وب و نهایت دیدن فیلم می وام استفاده اش کنم

rbm
07-12-23, 12:34
رم دو کاناله، از دو مسیر با پردازنده تر ارتباطند و سرعت تبادل دو برابر میشه