ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال درمورد چراغ های همیشه روشن RGB

rbm
20-10-23, 19:06
سلام
من زیاد به RGB علاقه ای ندارم ولی بلاجبار مجبور شدم بخاطر خرید یک موس خوب ، مدل RGB دار خریداری کنم

چون در این مورد تجربه ای ندارم

1- چراغ های موس همیشه روشنه، حتی اگه سیستم خاموش باشه ! این درحالیه که با سیستم خاموش نمیشه با usb وسیله ای رو شارژ کرد ! پس چجوریه که جریان برای چراغ های موس وجود داره ؟ این باعث بروز مشکل نیست ؟

2- امروز که برای نظافت پریز برق کامپیوتر رو جدا کردم، با اینکه دیرتر خاموش شدن چراغ LED در لوازم الکترونیکی بعد از آنپلاگ شدن از برق طبیعیه ، ولی چراغ های موس زمان زیادی طول کشید که خاموش بشه و به نظرم تعداد LED های این موس هم زیاد و خیلی هم پر نور هستن ! چجوری این اتفاق افتاد و این حجم از برق دقیقا بخاطر تخلیه از چه خارنی های بوده ؟

DM.JAGUAR
21-10-23, 13:02
سلام.
برای خاموش شدن چراغ های موس موقع خاموشی سیستم باید برق پورت های مادربرد قطع بشه. توی بایوس گزینه ای برای اینکار وجود داره که مشخص میکنه پورت های سیستم بعد خاموشی برق داشته باشن یا نه. دیر خانوش شدن چراغ های موس به خاطر خازن به کار رفته داخلش هست. فکر کنم خازن ظرفیت بالایی رو توش قرار دادن که میتونه به مدت طولانی برق رو تامین کنه. ولی مشکل خاصی نیست و مربوط به طراحی مدار هست.