ورود

مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی جهت انتخاب میز و صندلی کامپیوتر برای افراد قد بلند

lechking
15-09-23, 14:21
با سلام

دوستان من قدم 195 هست و مشکل دارم با صندلی کامپیوتر ، بار دومی هم هست که دارم صندلی میخرم و زیر قیمت در دیوار می فروشم به نظرم خودم میز فعلیم هم مشکل داره چراکه ارتفاعش 75 سانت عکسش رو هم میفرستم در عکس صندلی روی اخرین ارتفاع خودش هست البته هنگام نشستن در حد چند سانتیمتر پایین تر میاد که دسته ها در زیر لبه میز قرار میگیره وضعیت ماینتور هم که مشخصه!!

از طرفی هم احساس میکنم این صندلی جدید هم انحراف داره!!

در کل هنگام استفاده از این دو فوق العاده گردنم درد میکنه بعلاوه درد شدید دستی که باهاش موس رو میگرم حتی من تایمر میزارم نیم ساعت یک بار قدم میزنم ولی فایده ای نداره حتی اگر روزی 1 یا دو ساعت هم استفاده کنم بازم درد دارم ممنون میشم اگر تجربه مشابهی داشتید یا اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید
واقعا کلافه شدم

XFXForce
15-09-23, 16:38
با سلام

دوستان من قدم 195 هست و مشکل دارم با صندلی کامپیوتر ، بار دومی هم هست که دارم صندلی میخرم و زیر قیمت در دیوار می فروشم به نظرم خودم میز فعلیم هم مشکل داره چراکه ارتفاعش 75 سانت عکسش رو هم میفرستم در عکس صندلی روی اخرین ارتفاع خودش هست البته هنگام نشستن در حد چند سانتیمتر پایین تر میاد که دسته ها در زیر لبه میز قرار میگیره وضعیت ماینتور هم که مشخصه!!

از طرفی هم احساس میکنم این صندلی جدید هم انحراف داره!!

در کل هنگام استفاده از این دو فوق العاده گردنم درد میکنه بعلاوه درد شدید دستی که باهاش موس رو میگرم حتی من تایمر میزارم نیم ساعت یک بار قدم میزنم ولی فایده ای نداره حتی اگر روزی 1 یا دو ساعت هم استفاده کنم بازم درد دارم ممنون میشم اگر تجربه مشابهی داشتید یا اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید
واقعا کلافه شدم

سلام
بله صندلی انحراف داره، تو عکس مشخصه
موقع بستن خوب نبستینش، این مشکلش با بستن درست قابل حل هست.
اما در مورد قد باید بدونید صندلی ها رو شرکت ها توی رده های مختلف برای قد و وزن های مختلف تولید میکنن
مثلا خودم وقتی میخواستم dxracer بگیرم (اون موقع تنها صندلی گیمینگ واقعی (نه اونایی که توی میز و صندلی فروشی ها به اسم گیمینگ میدن) تو ایران این برند بود) نزدیک ده مدل مختلف داشت که تقریبا برای هر قد و وزنی مدل داشت، و من طبق نیاز خودم انتخاب کردم (البته توی فروشگاهشون بازش هم بود که قبل خرید تست بشه)
یادمه مثلا بزرگترین مدلش که برای افراد تا 2 متر بود اگه اشتباه نکنم مدل تانک بود
توی سایتش برید کامل مشخصاتش هست و ببینید کدوم مدل برای قد تا 2 متر و وزن هم نوشته
یا اگر برند دیگه ای میخواید باز تو سایتشون هست (اما ریزر مثلا که صرفا 3 مدل اگه اشتباه نکنم صندلی داره فقط شاید مدل مخصوص قد شما رو نداشته باشه )
برای مانیتور میتونید اگر از vesa پشتیبانی میکنه با نصب روی دیوار (نیاز به خرید براکت با سایزی که پشتش هست 4 تا سوراخ مثلا 10 در 10 داره) (که باز مدل ثابت و مدل با قابیت تغییر ارتفاع و زاویه داره که خب مشخصا گرونتره)
یا نصب به میز (که به میز بسته میشه و میاد بالا) مشکل ارتفاع رو حل کنید
البته که مانیتور های بالا رده خودشون امکان تنظیم ارتفاع رو دارن

در کل الان ستاپی که دارید کاملا غیر استاندارد هست و مشخصه که باعث کمر درد میشه
مانیتور باید جایی نصب شه که رو به روتون باشه نه تو اون ارتفاع
و کلا میزتون هم میز کامپیوتر نیست
وگرنه میز هایی هستن که قابلیت تنظیم ارتفاع دارن خودشون

lechking
16-09-23, 13:26
خیلی ممنون از راهنماییتون
پس من جک رو در میارم و دوباره نصب میکنم انشالله که حل بشه
والا حقیقت در مانیتور در این شرایط رو به روم قرار میگره اگر روی این صندلی بشینم

من قیمت میزهای قابل تنظیم رو دیدم حدودا ۲۵ میلیون هست و صندلی هم برای مارک dxracer همین حدودا باید هزینه کنم که میشه حدودا ۵۰ میلیون که متاسفانه در توانم نیست
حقیقت یک مسئله ای که به ذهنم میاد اینکه کلا بی خیال این سیستم بشم و برم سراغ تبلت های دست دوم ماکروسافت ولی چون تجربه اش رو ندارم نمیدونم در استفاده‌ از اون هم به مشکل می خورم یا نه البته منظورم استفاده به شکل درازکش هست
ممنون میشم بازم راهنمایی بفرمایید 🙏🙏🙏

mahdi002
09-01-24, 15:21
سلام اره منم حس میکنم صندلیش انحراف داره البته باید از نزدیک دید. صندلیت گارانتی نداره؟ یا برو ببین جایی هست که تعمیر صندلی انجام بدن