ورود

مشاهده نسخه کامل : آیارم سیستم خلاص؟

arezoojoon
01-09-23, 17:27
مدتی با خطای critial structure corruption درو نیدوز 10 مواجه هستم
از تعویض هارد و اپدیت کارت گرافیک و....
تست رم
خلاص باید عوض کنم

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link۲۰۲۳-۰۹-۰۱_۱۷-۴۰-۰۹_ryzd.jpg

XFXForce
01-09-23, 17:52
مدتی با خطای critial structure corruption درو نیدوز 10 مواجه هستم
از تعویض هارد و اپدیت کارت گرافیک و....
تست رم
خلاص باید عوض کنم

سلام
کلا یک 8 گیگ ای دیتا 1600 روی اسلات 4م نصب کردین درسته؟ (دلیل خاصی داشته انتخاب این اسلات ؟ آیا بردتون اسلات رم 2 ش مثلا خرابه؟ یا برای تست بردید اون جا و تو همه ارور داده؟(
رم بله خراب هست و درسته رم ها اگر با گارانتی خریده بشن لایف تایم هستن اما مربوط به زمانی هست که رم تولید شه و چون ddr3 دیگه نیست تولیدش با اینکه هنوزم تو بازار نوش با گارانتی آونگ هست اما شامل گارنتی نمیشن،
بهتر هم هست اگر همچنان میخواید 8 گیگ داشته باشید حداقل دو تا 4 بخرید که از مزایای دوال چنل هم که اثرش اصلا کم نیست تو سرعت سیستم بهره ببرید در ضمن دو تا 4 گیگ ارزونتر از 1 8 گیگ درمیاد تازه رم بهتری هم میتونید بخرید.
چون 8 گیگ های مخصوصا نو اگر بخواید همه بدون هیت سینک و با تاخیر بالا هستن معمولا، و قیمت بالا
سراغ برند کینگستون نرید که چه با هیت سینکاش چه بدون هیتسینکاش اغلب تقلبی هستن (اصلا به حرف فروشنده اینا یا گارانتی داره اعتماد نکنید به قدری هم شبیه به هم هستن و با پسوندای درست یعنی همه کینکستونشون با فونت درست و چاپ خوب، هایپر اکس همینطور (اما با جا گذاری متفاوت یا اندازه فونت متفاوت) ولی کیفیتی غیر قابل تشخیص از اصل هستن.
اما دو تا 4 گیگ میتونید حتی سراغ کورسیر ونجنس حتی دومینیتور یا جی اسکیل با قیمت بسیار مناسب برید (که دو تاش هم قیمت یک 8 گیگ خیلی معمولی بشه)
اما اگر قصد ارتقای مقدارش رو هم دارید سراغ پر کردن 4 تا اسلات نرید بلکه همون دو تا 8 گیگ بخرید.
4 تا اسلات احتمال خیلی زیاد اذیتتون میکنه حتی اگه همیشون دقیقا مثل هم تو یک پک باشن با پارت نامبرای درست
که پیدا کردنش الان غیر ممکنه و حتی 4 تا 8 دقیقا عین هم سخت پیدا میشه از یک مدل و یک مارک و یک سرعت چه برسه به اینکه دوال هم باشن.

arezoojoon
01-09-23, 18:01
سلام
کلا یک 8 گیگ ای دیتا 1600 روی اسلات 4م نصب کردین درسته؟ (دلیل خاصی داشته انتخاب این اسلات ؟ آیا بردتون اسلات رم 2 ش مثلا خرابه؟ یا برای تست بردید اون جا و تو همه ارور داده؟(
رم بله خراب هست و درسته رم ها اگر با گارانتی خریده بشن لایف تایم هستن اما مربوط به زمانی هست که رم تولید شه و چون ddr3 دیگه نیست تولیدش با اینکه هنوزم تو بازار نوش با گارانتی آونگ هست اما شامل گارنتی نمیشن،
بهتر هم هست اگر همچنان میخواید 8 گیگ داشته باشید حداقل دو تا 4 بخرید که از مزایای دوال چنل هم که اثرش اصلا کم نیست تو سرعت سیستم بهره ببرید در ضمن دو تا 4 گیگ ارزونتر از 1 8 گیگ درمیاد تازه رم بهتری هم میتونید بخرید.
چون 8 گیگ های مخصوصا نو اگر بخواید همه بدون هیت سینک و با تاخیر بالا هستن معمولا، و قیمت بالا
سراغ برند کینگستون نرید که چه با هیت سینکاش چه بدون هیتسینکاش اغلب تقلبی هستن (اصلا به حرف فروشنده اینا یا گارانتی داره اعتماد نکنید به قدری هم شبیه به هم هستن و با پسوندای درست یعنی همه کینکستونشون با فونت درست و چاپ خوب، هایپر اکس همینطور (اما با جا گذاری متفاوت یا اندازه فونت متفاوت) ولی کیفیتی غیر قابل تشخیص از اصل هستن.
اما دو تا 4 گیگ میتونید حتی سراغ کورسیر ونجنس حتی دومینیتور یا جی اسکیل با قیمت بسیار مناسب برید (که دو تاش هم قیمت یک 8 گیگ خیلی معمولی بشه)
اما اگر قصد ارتقای مقدارش رو هم دارید سراغ پر کردن 4 تا اسلات نرید بلکه همون دو تا 8 گیگ بخرید.
4 تا اسلات احتمال خیلی زیاد اذیتتون میکنه حتی اگه همیشون دقیقا مثل هم تو یک پک باشن با پارت نامبرای درست
که پیدا کردنش الان غیر ممکنه و حتی 4 تا 8 دقیقا عین هم سخت پیدا میشه از یک مدل و یک مارک و یک سرعت چه برسه به اینکه دوال هم باشن.

لپ تا m6800 دست دوم خریدم بعد یک ماه اینجوری شد
رو اسلات سوم بود جا به جا کردم .
اسلات های یک و دوش زده low اگر لازم جابه جا کنم
همین 8گیگ هم کافی کار منو راه میندازه

فقط میخوام مطئن بشم رم خراب بعد بخرم اگر جای مطئنی سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید

XFXForce
01-09-23, 18:06
لپ تا m6800 دست دوم خریدم بعد یک ماه اینجوری شد
رو اسلات سوم بود جا به جا کردم .
اسلات های یک و دوش زده low اگر لازم جابه جا کنم

خب پس اصلا گارانتی نداشته رمش.
شما سرغ رم های سامسونگ یا هاینیکس یا کروشیال برید
فقط دقت کنید اگر رمی میخرید به اسم سامسونگ حتما دقت کنید روی چیپ هاش هم خود سامسونگ هک شده باشه
یا اگر هاینیتکس هست روش Sk Hynix (روی خود چیپ های حافظه که 4 تا یا 8 تا خواهند بود) حک شده باشه
اگر کروشیال بود مایکرون
همچنین سعی کنید رم 1RX8 بخرید یا 2RX8 که خوشبختانه روی اکثر رم های لپ تاپ مینویسن برعکس پی سی
اما برای تشخیص کافیه ببینید کل ماژول چن تا چیپ حافظه داره، اگر فقط 4 تا یه طرفش داشت یعنی 1RX16 هست و سراغش نرید چون کند تر هست
رمی بگیرید که هر طرف بردش 4 تا (مجموعا 8 تا) یک یک طرف برد 8 تا چیپ داشته باشه.
همچنین به سرعتش دقت کنید که همین 1600 باشه و مدل با CL بالاتر نخرید
رم های لپ تاپ رو بعضی جاها مثل افق با 6 ماه گارانتی میفروشن

اون دو تا که میگید نوشته LOW احتمالا رم های DDR3L میخوره روشون (هرچند برعکسش معمولا ساپورت میشه چون تعداد پین ها و فاصله شون هم یکیه، و به هم میخورن
اما برای سازگاری بیشتر شما همون مدل عادی رو تهیه کنید

arezoojoon
01-09-23, 22:56
خب پس اصلا گارانتی نداشته رمش.
شما سرغ رم های سامسونگ یا هاینیکس یا کروشیال برید
فقط دقت کنید اگر رمی میخرید به اسم سامسونگ حتما دقت کنید روی چیپ هاش هم خود سامسونگ هک شده باشه
یا اگر هاینیتکس هست روش Sk Hynix (روی خود چیپ های حافظه که 4 تا یا 8 تا خواهند بود) حک شده باشه
اگر کروشیال بود مایکرون
همچنین سعی کنید رم 1RX8 بخرید یا 2RX8 که خوشبختانه روی اکثر رم های لپ تاپ مینویسن برعکس پی سی
اما برای تشخیص کافیه ببینید کل ماژول چن تا چیپ حافظه داره، اگر فقط 4 تا یه طرفش داشت یعنی 1RX16 هست و سراغش نرید چون کند تر هست
رمی بگیرید که هر طرف بردش 4 تا (مجموعا 8 تا) یک یک طرف برد 8 تا چیپ داشته باشه.
همچنین به سرعتش دقت کنید که همین 1600 باشه و مدل با CL بالاتر نخرید
رم های لپ تاپ رو بعضی جاها مثل افق با 6 ماه گارانتی میفروشن

اون دو تا که میگید نوشته LOW احتمالا رم های DDR3L میخوره روشون (هرچند برعکسش معمولا ساپورت میشه چون تعداد پین ها و فاصله شون هم یکیه، و به هم میخورن
اما برای سازگاری بیشتر شما همون مدل عادی رو تهیه کنید

الان تنها موجودیش اینه (Only the registered members can see the link)
نظرتون باز افق مطمئن تر از بقیه هستش
اسلات 1 و 2 پشت سیستم و دسترسی اسان زده DDR3 l low vlotage البته تو کاتالوگ این رو زده primary memory
اسلت 3 و 4 زیر کیبورد و در کاتالوگ secondary memory

XFXForce
04-09-23, 05:34
الان تنها موجودیش اینه (Only the registered members can see the link)
نظرتون باز افق مطمئن تر از بقیه هستش
اسلات 1 و 2 پشت سیستم و دسترسی اسان زده DDR3 l low vlotage البته تو کاتالوگ این رو زده primary memory
اسلت 3 و 4 زیر کیبورد و در کاتالوگ secondary memory

تماس بگیرید باهاشون، معمولا سایتشون خیلی وقتا به روز نیست از نظر موجودی
همون مدل DDR3 عادی تهیه کنید،
هرچند DDR3L هم احتمال زیاد بدون مشکل پشتیبانی کنه، اما عادی بگیرید.
اگر تهران هستید که میتونید برید اونجا موقع تحویل تست هم بکنید.

arezoojoon
05-09-23, 00:10
تماس بگیرید باهاشون، معمولا سایتشون خیلی وقتا به روز نیست از نظر موجودی
همون مدل DDR3 عادی تهیه کنید،
هرچند DDR3L هم احتمال زیاد بدون مشکل پشتیبانی کنه، اما عادی بگیرید.
اگر تهران هستید که میتونید برید اونجا موقع تحویل تست هم بکنید.

رم قبلیش هم pc3l بود و همون دو تا خریدم حضوری رفتم انبار کالا رو دیدم که rx8 هم باشه انداختم اوکی شد و در همون جای یک و دو که low و مخصوص pc3l انداختم
دو تا اخر هم بود الان فقط 8 گیگ دارند
با تشکر از راهنماییتون

XFXForce
05-09-23, 05:53
رم قبلیش هم pc3l بود و همون دو تا خریدم حضوری رفتم انبار کالا رو دیدم که rx8 هم باشه انداختم اوکی شد و در همون جای یک و دو که low و مخصوص pc3l انداختم
دو تا اخر هم بود الان فقط 8 گیگ دارند
با تشکر از راهنماییتون

OK
کار خوبی کردید که از همونی که از اول روش بود تهیه کردید، هر چند از جفت مدلا پشتیبانی میکنه، اما اینجوری شانس سازگاری بیشتره.
اینکه 1RX8 گرفتید هم چه بهتر
مبارکتون باشه