PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید لپتاپ اداری بین ۱۰ تا ۱۲ تومن

Puffa
29-08-23, 19:12
سلام. من لپتاپم مادربوردش سوخته در حالی که تازه ارتقاش داده بودم. یه SSDوسترن دیجیتال انداخته بودم روش سه ماه نشده بود خریدم. رمش رو هم به هشت گیگ ارتقا داده بودم. یه ۸ گیگ انداختم. قبلش ۲ تا ۲ گیگ بود. مدل لپتاپم Lenovo B5070 هست و هرجا زنگ زدم گفتن مادربوردش موجود نیست! حالا تصمیم گرفتم یه لپتاپ ارزون فقط برای نرم افزار های Office و وب گردی و چند تا ادیت ریز توی فتوشاپ و یکمم برنامه نویسی و کارای شخصی بخرم. میخوام ۱۰ تومن تا ۱۲ تومن بودجه در نظر بگیرم. پول دارم دستم ولی نمیخوام هزینه کنم چون لپتاپو فقط برای اینکه کارامو پیش ببرم میخوام. حداقل رم ۸ داشته باشه و گرافیک نمیخوامون اصلا به فکر بازی با لپتاپ نیستم و PS5 دارم و بعدا هم میخوام یه کیس گیمینگ جمع کنم. فقط هدف از خرید لپتاپ پیش بردن کارای شخصیه. الانم لپتاپ ندارم کارم لنگ مونده! توی سایت دیجی یکم سرچ کردم با ۱۲ تومن مبشه یه لپتاپ i3 با رم ۸ و SSD 512 گیگ گرقت. ولی خب من وقتی خودم SSD دارم میخوام چیکار روی لپتاپ جدید باشه. همونو میندازم و هزینه‌م بیاد پایین دیگه! لپتاپو بدون هارد نمیدن؟😂 به هر حال یه لطفی کنید ۱۰ تا ۱۱ تومن یه چیزی معرفی کنید. ممنون

rbm
30-08-23, 10:01
سلام

با شماره 0218701 شرکت سازگار ارقام تماس بگیرید

خودشون فروش با قیمت مناسب دارند و راهنمایی میکنند

میتونید شرایطتون برای تغییر قطعات رو اعلام کنید که خودشون در شهر شما نمایندگی معرفی کنند برای نصب قطعه جدید(به احتمال 99 درصد قبول نمیکنند که قطعه استوک بزارید روی لپ تاپ نو و از گارانتی خارج نشه!)

درکل شما لپ تاپ نو که بخرید با نصب رم و هارد خودتون از گارانتی خارج میشه و دو کار میتونید بکنید:

از فروشند های معتبر لپ تاپ کارکرده خریداری کنید و از اونها بابت قطعاتی که دارید تخفیف بگیرید
قطعاتی که دارید رو توی دیوار بفروشید و لپ تاپ نو بخرید

درمورد مدل هم چون بودجه شدیدا محدوده و نمیشه روی مدل و کانفیگ مانور داد، همون i3 رو بخرید

XFXForce
30-08-23, 13:22
سلام
دیجی خیلی از مدلاش کانفیگ شده هستن ، یعنی دستی ارتقا داده شدن و نسخه بیس نیستن، اما توی بازار نسخه بیس پیدا میشه که اس اس دی نداره و هارد 1 ترا داره، که هارد رو هم تو بازار ازتون میخرن هم خود گارانتی ها و میتونید اس اس دی خودتون رو بندازید
البته برای اینکه از گارانتی خارج نشه باید عملیات نصب اس اس دی و خارج کردن هارد (چه بخواید به دست بفروشید چه همونجا ازتون بردارن چه تو بازار بفروشید) توسط خود گارانتی انجام بشه و خب یه مبلغی برای این کار میگیرن ازتون.
کلا سراغ لپ تاپهای کانفیگ شده نرید و هر چی میگیرید همیشه نسخه بیس باشه
چون شرکت هایی که ارتقا میدن از ارزون ترین و کندتر رم ها و اس اس دی ها استفاده میکنن که سود زیاد داشته باشه براشون.
مثلا لپ تاپ هایی هستن مثل ایسر پردیتور که اس اس دی روش 980 پرو سامسونگ نسخه OEMش هست ور میدارن یک اس اس دی ساتا (تازه اونم متفرقه) یا یک ام.2 متفرقه جاش میندازن (اما با ظرفیت بیشتر مثلا برای خودش 512 هست یک ترا میندازن (پول 1 ترای همون سامسونگ هم میکشن روش)
یا رم هاش کروشیال 3200 CL17 هست اما برمیدارن هم اینکه به جای دوال یک سینگل میندازن (که هم کارایی رو پایین میاره) هم برندهای متفرقه هم CL 22
بهترین کار اینه آدم خودش بهترین ها رو جدا بخره و فقط کار نصب رو به شرکت گارانتی بسپاره،