ورود

مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن ssd

Hossein8607
16-08-23, 12:54
سلام، من از دو ssd 250 و 120 pny استفاده میکنم و 120گیگ درایور c و ویندوز منه، وقتی تو فایرفاکس بودم یکدفعه برای ۵ دقیقه هنگ کرد و موس هم نمیشد جابجا کرد و کلا ویندوز هنگ شد بعدش برای یه لحظه صفحه آبی مرگ امد و بعد کامپیوتر خاموش و روشن شد و دیگه ssd 120 رو نشناخت و ویندوز بالا نیومد و در تنظیمات بایوس اصلا ssd128gb رو شناسایی نمیکنه حتی sata ها رو هم جابجا کردم ولی اصلا نمی‌شناسه! ممکنه خراب شده لاشه؟ آخه من کلا یه هفته بود خریده بودم

XFXForce
16-08-23, 13:28
سلام، من از دو ssd 250 و 120 pny استفاده میکنم و 120گیگ درایور c و ویندوز منه، وقتی تو فایرفاکس بودم یکدفعه برای ۵ دقیقه هنگ کرد و موس هم نمیشد جابجا کرد و کلا ویندوز هنگ شد بعدش برای یه لحظه صفحه آبی مرگ امد و بعد کامپیوتر خاموش و روشن شد و دیگه ssd 120 رو نشناخت و ویندوز بالا نیومد و در تنظیمات بایوس اصلا ssd128gb رو شناسایی نمیکنه حتی sata ها رو هم جابجا کردم ولی اصلا نمی‌شناسه! ممکنه خراب شده لاشه؟ آخه من کلا یه هفته بود خریده بودم
سلام
احتمالا سوخته
پی ان وای برند معتبری هست، این اتفاق هم به شخصه با اکثر برند ها بهش برخوردم (البته چون تو تعداد بالا دارم میگم احتمال فرق داره با کسی که یه دونه باشه، مثلا شما دو تا خریدی یکیش خراب شده میگی 50 درصد خرابی، من تو 100 تا همون مدل مثلا 1یش خراب بشه میگم 1 درصد خرابی)
حالا شده بعد چن ماه بسوزن یا حتی بعد چن روز حتی برندهایی مثل وسترن چه گرین چه بلو
یا ای دیتا (مخصوصا مدل SU630 و M.2 Swordfish خیلی خراب شدن)
کمترین خرابی رو به شخصه از سامسونگ دیدم (که خب همیشه اختلاف قیمتش هم قابل توجه بوده و اون اوایل حتی بعضا به دو تا سه برابر بقیه هم میرسید مثلا 970 پرو سه برابر ای دیتا اس اکس 8200 پرو بود و 970 اوو دوبرابر)

به هر حال با گارانتی هست دیگه، ببرید براتون تعویض میکنه، خود برندش اوکیه (البته خب به سامسونگ نمیرسه، یعنی توی ساتا ها کلا سامسونگ پرچمدار بیشترین سرعت و بالاترین کیفیت هست، بعدش مدل ام اکس 500 کروشیال بقیه دیگه یه سر و گردن پایین تر میشن حتی وسترن بلو چه تری دیش چع اس ای 500ش، گرینش هم که اصلا خوب نیست و کند هم هست تازه، (بلک نداره اگه داشت قطعا کیفیت خیلی خوبی میداشت)
اس اس دی ها عمر نوشتاری هم دارن که پر شه دیگه کار نمیکنن (که خب اگه یه هفته س خریدید و نو بوده (چک کردید با نرم افزار که نو بهتون دادن و سلامتیش 100 درصد بوده) شامل نمیشه
که البته چون میگید تو بایوس هم نیمشناسه از اینم حتی در حالت پر شدن و اتمام حجم نوشتاری نیست چون اون موقع باز دیتکت میکنه

ببرید گارانتی تعویض میکنن براتون، از شانستون بوده (ممکن هم هست از کابلش بوده باشه، ترجیحا اون کابل رو دیگه نزنید به جدیده که میدن بهتون چون قیمتی هم که نداره اما ریسک نکنید (کابل دیتای مشکل دار هم میتونه باعث خرابی بشه)

rbm
17-08-23, 09:02
سلام

سلام

توی مشخصات مادربردم قسمت حافظه های جانبی نوشته:

Socket 3, M key, type 2260/2280 PCIe 3.0 x4/x2 SSD support

این یعنی چی ؟

XFXForce
17-08-23, 13:01
سلام

توی مشخصات مادربردم قسمت حافظه های جانبی نوشته:

Socket 3, M key, type 2260/2280 PCIe 3.0 x4/x2 SSD support

این یعنی چی ؟

سلام
لطفا از این به بعد برای سوالات خودتون تاپیک جداگانه بزنید و از سوالات دیگه توی تاپیک دیگران خودداری کنید که بحث اون تایپک هم به سمتای دیگه نره.
سوالی که کردید کاملا مشخصه جوابش
برد شما کلا از یک اس اس دی m.2 پشتیبانی میکنه که تازه تنها با پهنای باند PCI-Eباید باشه یعنی از M.2 های ساتا پشتیبانی نمیکنه.
همچنین M.2 ها هم سایزای مختلف دارن مثل 2210، 2280، 2260، 2240 که 22 میل عرض و دو عدد بعدی طولشون هستن که اکثر اس اس دی ها 2280 هستن امروزه. که برد شما چون کوچیک هم هست از 2210 پشتیبانی نمیکنه مثلا یا کوچیکتر از 2260
اینم از این داستان
بعدش باز بسته به تعداد ناچ یا شیار و اینکه کجاش باشه بهشون اسامی دادن مثلا B KEY. M KEY , E KEY که اینا تک شیارن اما با هم فرق دارن، مثلا کارتای وای فای ام.2 هستن معمولا 2240 از نوع E KEY
ولی مدل های دو شیار هم داریم که اکثر با پهنای باند ساتا ها اونجورین مثلا B+ M Key
از نظر جنریشن هم که جن 3 پشتیبانی میکنه و نیمشه سراغ جن4 رفت
که باز اونم میتونه با دو لین یا 4 لین کار کنه که مشخصا کسی سراغ دو لین نمیره (مگه اینکه جز کارت گرافیک بیاد کارتای دیگه ای بذاره مثل کارت صدای جدا، کارت وای فای، کارت raid که چون این برد هم تعداد لین کمی داره کم بیاره و نتونه 4تا رو به اس اس دی بده و بهش 2 تا برسه (که البته چون تک اس اس دی هست لین رو از پردازنده میگیره که اونم 20 تا داره که 16 تا رو به گرافبک میده و4 تا رو به اس اس دی پس مشکلی نیست)
بهترین اس اس دی که شما میتونید برای این سیستم بگیرید از نظر سرعت و کیفیت سامسونگ 970 اوو پلاس هست، بعدش 980 (معمولی)
اما قیمتاشون بالاتره خب
این چن روزه اس اس دی وسترن بول sn570 به شدت قیمتش مناسب شده مخصوصا 1 ترابایتش خیلی ارزون شده و اس اس دی خوبیه (به سامسونگه نمیرسه اما خب قیمتش هم 1 میلیون ارزون تره تو 1 ترابایت)