با سلام و خسته نباشید بر اساتید
یک لپ تاپ داشتم که ویندوز اش اورجینال بود ولی ویندوز اش پرید و حذف شد الان بسختی یک ویندوز 10 دانلود کردم ولی فعال سازی نمیشه ! لطفا سایتی معرفی کنید که نسخه و فعال ساز اش معتبر باشه که بشه نصب اش کرد
قابل ذکر هست لپ تاپ من بخاطر پردازنده سری 11 و عدم شناسایی هارد ssd بعضی از ویندوز ها رو قبول نمی کنه برای نصب !
سپاس
rbm
08-08-23, 08:07
سلام
باید ویندوز UFI و نسخه Pro نصب کنید
به نظرم نصب ویندوز رو بدین بیرون انجام بدن- چو هم تجربه دارند و هم سخه های مختلف رو دم دست دارند و میتونن تست کنند
SajjadKhati
08-08-23, 08:28
سلام
شخصا ویندوز 10 enterprise نصب میکنم .
یکی از سایت های خوب ، p30download هست (که فعلا نوشته شاید بدلیل ارتقاء سخت افزاری ، بعضی از لینک دانلودش ممکنه مشکل داشته باشه) و همچنین سایت Yasdl هست.
احتمالا ssd از نوع nvme دارین و زمان بوت نمیشناسه . بخاطر درایور هست که باید همون زمان بوت ، درایورش را به ستاپ معرفی کنین . نحوه اش توی اینترنت هست .
اگر ویندوز را قبول نکرد ، خطاش را اینجا بذارید .
abbas.shams23
09-08-23, 15:30
سلام
فعالساز هست که
میتونید دانلودش کن و فعال کنید
XFXForce
10-08-23, 01:24
با سلام و خسته نباشید بر اساتید
یک لپ تاپ داشتم که ویندوز اش اورجینال بود ولی ویندوز اش پرید و حذف شد الان بسختی یک ویندوز 10 دانلود کردم ولی فعال سازی نمیشه ! لطفا سایتی معرفی کنید که نسخه و فعال ساز اش معتبر باشه که بشه نصب اش کرد
قابل ذکر هست لپ تاپ من بخاطر پردازنده سری 11 و عدم شناسایی هارد ssd بعضی از ویندوز ها رو قبول نمی کنه برای نصب !
سپاس
پردازنده سری 11 مشکلی با هیچ سیستم عامل ویندوز یا لینوکسی نداره
مشکل از سمت ویندوز نیست بلکه از سمت اینکه شما چه جوری بوتیبل میکنید هست.
یعنی اول از همه اینکه اگه نوع درایتون gpt باشه یا mbr و از اون ور تو بایوس روی csm باشه یا uefi و ویندوزی که بوتیل کردید مثلا با روفوس براش کدوم یکی از این گزینه ها رو انتخاب کردید هست!
اگر همه رو درست انتخاب کنید تمام ویندوز ها رو میشه نصب کرد بدون هیچ مشکلی
اوناییی که گفتید ساپورت نکرده چون یکی از این تنظیمات رو درست انجام نداده بودید توش که میگید شناسایی نمیکنه.
پیشنهادم اینه (البته اگر تو این حالت نباشه دیتاتون میپره پس قبلش بردارید.
تو بایوس حتما روی uefi باشه، کل درایو ویندوزتون رو پاک و بصورت gpt بسازید اگر ام بی آر هست.
تو روفوس هم همین دقت رو بکنید و حتما بصورت uefi و جی پی تی تنظیمات رو بدید
همچنین تو ویندوزی که دانلود کردید (از سافت 98 یا یاس دی ال یا پی 30 دانلود) که پیشنهادم دانلود آخریش هست (اگر کاربر عادی هستین نسخه home بهترین هست و سبک تر هم هست) سه گزینه std , oem , dla رو جلوی ویندوز ها میبینید.
اگه میگید لپ تاپتون خودش ویندوز اورجینال داشته پس اگر oem نصب کنید خودش اتوماتیک فعال هم میشه چون سازنده برای این hwid پول ویندوز رو داده به مایکروسافت
اما اگر هم میخواید اتوماتیک اما روی هر دستنگاهی فعال بشه اون dla رو انتخاب کنید خودش بعد نصب از اول بصورت مادام فعال شده هست.