ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای دمای 5700xt

mamad313
06-08-23, 08:15
سلام وقت بخیر دوستان
بنده سیستمم رو ارتقا دادم این چند وقت
یه کارت گرافیم ۵۷۰۰xtبصورت کارکرده خریدم
حتی بازی لست او اس هم باش تموم کردم بدون مشکل
الان چند وقته سیستمم وسط بازی یهویی خاموش میشه
پاورم رو ارتقا دادم به ۱۲۰۰ وات کولر مستر بازم مشکل پابرجاس،میشه راهنمایمک نید مشکل از کارت گرافیکه یا نه
داخل تسک منجر وسط بازی ک میبینم دما از ۷۰ بالاتر نمیره
یا خود برنامه ادرنالین دما ۷۰یا ۶۹ هسش اما داخل این برنامه msi burner,دوتا عدد هست ک یکی همین ۷۰ هست یکی هم ۱۱۰ ،خواستم راهنماییم کنین ،تشکر

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

asus b660ma wiifi d4
ram 16 cousir 3200
i5 12400f
1200v cooler
giga 5700xt

rbm
06-08-23, 08:45
سلام
احتمال خیلی زیاد گرافیک ماین شده خریدید !

این مشکل توی گرافیک های ماین شده هست و باید قبلش یک تست حرارت میگرفتید ! اگر هنوز 10 روز از خرید نگذشته با فروشنده تماس بگیرید

پاور 1200 خیلی زیاده و نیازی نبوده

msi afterburner گزینه تنظیم فن نسبت به دما داره - اون رو حالت دستی بزارید و خودتون سرعت فن رو بالا ببرید - بعد یکم بازی کنید و وسط بازی ببینید وضعیت سرعت فن چجوریه

mamad313
06-08-23, 08:49
سلام این تست حرارت کفایت نمیکنه…؟عکسشو میزارم
حدود ۲ ماه گذشته و البته میگم تا چند وقت پیش لست اف اس با اوهمه باگ رو تموم کردم بدون اینکه یکبار خاموش بشه

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

ی بخش دیگم بود ب اسم دمای استرس اونم تست کردم دما از ۷۰ بالاتر نمیره.رو فول اچ دی

rbm
06-08-23, 08:56
دفعه بعد که سیستم یهو خاموش شد -

سیستم رو روشن کن

توی استارت تایپ کن : Event Viewer

بعد از مسیر vent Viewer > Windows Logs > System

روی سیستم کلیک راست کن و "Filter Current Log" رو انتخاب کن

توی لیست ببین برای کدوم event نوشته unexpected shut down

متنش رو بخون ببین کدوم سخت افزار ارور داده و دلیلش چی بود

mamad313
08-08-23, 08:20
مال دمای hot spot gpuهسش، ک تا ۱۱۳ هم میره اما دمای خود کارت از ۷۰ بالاتر نمیره ،با این اوصاف نمیدونم خمیر کارت گرافیکمو عوض کنم یا نه؟الان با msi burnerاندر کلاک کردم و سرعت فن هم یکمی بردم بالاتر، از ۱۰۲ بالاتر نمیاد و خاموش هم نشده،حدود ۱۰ فریم هم بیشترمیگیرم،
و یه سوال دیگه من ی پاور مستر کولرر هم دارم موقعی ک فنش ب کار میوفته ی صدایی میده در حد ۱ ثانیه مث صدای بل برینگ ،این عادیه؟۱۲۰۰ وات
تشکر پیشاپیش

rbm
08-08-23, 08:36
مال دمای hot spot gpuهسش، ک تا ۱۱۳ هم میره اما دمای خود کارت از ۷۰ بالاتر نمیره ،با این اوصاف نمیدونم خمیر کارت گرافیکمو عوض کنم یا نه؟الان با msi burnerاندر کلاک کردم و سرعت فن هم یکمی بردم بالاتر، از ۱۰۲ بالاتر نمیاد و خاموش هم نشده،حدود ۱۰ فریم هم بیشترمیگیرم،
و یه سوال دیگه من ی پاور مستر کولرر هم دارم موقعی ک فنش ب کار میوفته ی صدایی میده در حد ۱ ثانیه مث صدای بل برینگ ،این عادیه؟۱۲۰۰ وات
تشکر پیشاپیش

زیاد تنظیمات گرافیک رو دستکاری نکنید- ممکنه به کارت آسیب بزنه - کلا این مدل RX 5700xt گرافیک داغی هست!
برای تعویض خمیر، حتما ببرید هم فن و هم هیت سینک و خمیر بررسی بشه - اصطلاحا یک سرویس انجام بشه.

ماکزیموم دماهای استاندارد برای گرافیک شما :

GPU temperature: 84 °C.
Hot spot: 99 °C.
Memory temperature: 104 °C.
VRM temperature: 86 °C

از اینها نباید بالاتر باشه که بر اساس عکس اول که ارسال کردین دمای GPU و Mem در وضعیت نرمال هست

در مورد خاموش شدن هم همینطور که گفتم نیازه تا event ها بررسی بشه - شاید یک قطعه دیگه زیر فشار بازی کم میاره

درمورد پاور : هرگونه صدای اضافه از قطعات طبیعی نیست !

اگر برای یک لحظه سرعت فن تا بیشترین حد بالا میره اوکی هست ولی اگر صدای فیزیکی از قطعات متحرک میشنوید اصلا طبیعی نیست

XFXForce
10-08-23, 01:27
سلام وقت بخیر دوستان
بنده سیستمم رو ارتقا دادم این چند وقت
یه کارت گرافیم ۵۷۰۰xtبصورت کارکرده خریدم
حتی بازی لست او اس هم باش تموم کردم بدون مشکل
الان چند وقته سیستمم وسط بازی یهویی خاموش میشه
پاورم رو ارتقا دادم به ۱۲۰۰ وات کولر مستر بازم مشکل پابرجاس،میشه راهنمایمک نید مشکل از کارت گرافیکه یا نه
داخل تسک منجر وسط بازی ک میبینم دما از ۷۰ بالاتر نمیره
یا خود برنامه ادرنالین دما ۷۰یا ۶۹ هسش اما داخل این برنامه msi burner,دوتا عدد هست ک یکی همین ۷۰ هست یکی هم ۱۱۰ ،خواستم راهنماییم کنین ،تشکر

asus b660ma wiifi d4
ram 16 cousir 3200
i5 12400f
1200v cooler
giga 5700xt

سلام
اگر برای پاور هزینه کردید که کلا هزینه اشتباهیی بوده، این سیستم یک پاور 500 وات براش کافیه کافیه، حتی تو حالت فول لود (تازه من بیشتر از چیزی که نیاز داره اینا هم در نظر گرفتم و اینکه پاورای خوب مخصوصا تو ایران از 500 شروع میشن که 80 پلاس حداقل گلد هم داشته باشن)

در مورد گرافیک هم خب هات اسپات 110 درجه مشصه باعث خاموشی سیستم میشه
گرافیکتون 99 درصد ماین شده به مدت طولانی هست و باید ترمال پیست و ترمال پد هاش عوض شه تا مشکل حل شه.
اگر خاموش نمیکرد گرافیک میسوخت با اون دمای هات اسپات