PDA

مشاهده نسخه کامل : عدم تصویر دادن مانیتور بعد از ریست کردن (کیس استوک hp)

amirpcp30
03-08-23, 21:51
سلام دوستان
یک مینی کیس hp هست وقتی ریست میکردم بعضی اوقات تصویر نمیداد (نسل سوم)
نرم افزار ها و درایور و... که نصب شد و تموم شد ریست کردم دیگه کلا بالا نیومد
اگه زمانی که تصویر نمیده بزارم همینطور روشن بمونه بعد از دو دقیقه فن پاور و پردازنده با تمام توان میچرخه
پردازنده، رم، پاور هم عوض کردم ولی مثل اینکه از مادربورده
ی جا نوشته بود مشکل عدم تصویر بعد از ریست با آپدیت بایوس حل میشه که این الان بالا نمیاد که آپدیتش کنم، بیست دفعه خاموش روشن کردم ی دفعه تصویر داد که اونم ssd قطع بود و نمیشد برم داخل ویندوز و آپدیت کنم
کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره؟
با سپاس

XFXForce
04-08-23, 02:18
سلام دوستان
یک مینی کیس hp هست وقتی ریست میکردم بعضی اوقات تصویر نمیداد (نسل سوم)
نرم افزار ها و درایور و... که نصب شد و تموم شد ریست کردم دیگه کلا بالا نیومد
اگه زمانی که تصویر نمیده بزارم همینطور روشن بمونه بعد از دو دقیقه فن پاور و پردازنده با تمام توان میچرخه
پردازنده، رم، پاور هم عوض کردم ولی مثل اینکه از مادربورده
ی جا نوشته بود مشکل عدم تصویر بعد از ریست با آپدیت بایوس حل میشه که این الان بالا نمیاد که آپدیتش کنم، بیست دفعه خاموش روشن کردم ی دفعه تصویر داد که اونم ssd قطع بود و نمیشد برم داخل ویندوز و آپدیت کنم
کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره؟
با سپاس

اگر از بایوس باشه و خراب شده باشه پس یعنی شما هیچ تصویری کلا نمیگیرید درسته؟
اگر میدونید از بایوس هست باید ببرید جاهایی که بصورت سخت افزاری بایوسش رو براتون پروگرام کنن (ممکنه با بایوس جدیدتر حتی تصویر نده و صرفا با بایوس قدیمی بیاد بالا یا هر دو)

اما احتمالم داره خود برد دچار ایراد دیگه ای جز بایوس شده باشه و نیاز به تعمیر داشته باشه که بردهای دل و اچ پی (نه لپ تاپ) به دلیل استاندارد نبودن (کلا از دیزاینشون تا شکلشون و خیلی چیزای دیگه رو عمدا متفاوت میزنن تا خودشون فقط بتونن کاراش رو انجام بدن)
ممکنه اذیت کنه یا حتی تعمیر نشه خدای نکرده.