درود بر همگی
من یک دانگل یو اس بی TV دارم مدل Leadtek Winfast BDA Gold TV Dongle تا الان روی همه ویندوزهای 7 و 10 و 11 و روی همه مادربردهام ایسوس H61 و گیگابایت H61 و مادربردهای پایینتر و ddr2 کار میگرد. تا اینکه مادربرد جدید Asrock H110 خریدم با سی پی یو 4400 و رم 8 و کارت گراف msi 1G و روی این مادربرد هم نصب میشه اما به محض اینکه برنامه ش رو روی کامپیوتر روشن میکنم تصویر خط خطی میشه و صفحف آبی ویندوز 11 میاد و سیستم ری استارت میشه. خیلی تلاش کردم ولی نشد. ویندوز عوض کردم کارت گراف عوض کردم ولی نشد که نشد... اینجور که بنظر میرسه با این مادربرد سازگاری نداره. یا شاید تنظیماتی هست که من نمیدونم...
از دوستان خواهش میکنم اگر تجربه ای دارن یا نظری دارن کمک کنن تشکر میکنم
SajjadKhati
18-06-23, 08:30
سلام
به احتمال بسیار زیاد ، درایورش (کاملا) سازگار نیست یا قدیمی هست .
Babakan2
18-06-23, 11:16
درود
حقیقتا درایورش رو خوده ویندوز نصب میکنه
عرض کردم با همین ویندوز روی مادربرد گیگا H61 کار میکنه وقتی مادربرد رو عوض کردم اینجوری شد
- - - Updated - - -
درود
حقیقتا درایورش رو خوده ویندوز نصب میکنه
عرض کردم با همین ویندوز روی مادربرد گیگا H61 کار میکنه وقتی مادربرد رو عوض کردم اینجوری میشه
خیلی عجیبه... خیلی تلاش کردم... چون برام مهمه که تی وی داشته باشم
SajjadKhati
18-06-23, 13:00
درایور خود ویندوز ممکنه سازگاری کامل نداشته باشه .
باید درایورش را از سایتش دانلود کنین و روی ویندوزی که سازگاره نصب کنید .
Babakan2
19-06-23, 08:43
درود و سپاس
همچنان تلاش میکنم
برام مهمه که TV داشته باشم
با پشتیبانی ازراک هم تماس میگیرم
باید وقت بذارم و حلش کنم!!!
نمیتونم قبول کنم که با مادربرد H61 سازگاره ولی با H110 سازگار نیست....
البته شایدم من اشتباه میکنم
- - - Updated - - -
درود و سپاس
همچنان تلاش میکنم
برام مهمه که TV داشته باشم
با پشتیبانی ازراک هم تماس میگیرم
باید وقت بذارم و حلش کنم!!!
نمیتونم قبول کنم که با مادربرد H61 سازگاره ولی با H110 سازگار نیست....
البته شایدم من اشتباه میکنم
SajjadKhati
19-06-23, 09:06
سلام
ربطی به مادربرد نداره .
ربط به درایور کارت tv تون داره که باید با سیستم عامل فعلی تون (و حتی با نسخه و بیلد سیستم عامل تون) سازگار باشه .
Babakan2
19-06-23, 11:55
درود
دوست من با مادربردهای دیگه با هر ورژن و هر بیلدی از ویندوز کار میکنه
با مادربرد ازراک H110 که تازه اسمبل کردم با هیچ ورژن و هیچ بیلدی از ویندوز کار نمیکنه!! ویندوز صفحه آبی میشه و ری استارت میشه!
Babakan2
19-06-23, 11:59
درود
با مادربرد ازراک H110 که تازه اسمبل کردم با هیچ ورژن و هیچ بیلدی از ویندوز کار نمیکنه!! ویندوز صفحه آبی میشه و ری استارت میشه!
و اینکه با مادربرد جدید هیچ مشکل دیگری ندارم بجز همین دانگل!! درواقع همه چیز عالیه سرعت پردازش عالیه فیلم و صدا و .... عالیه. اما دانگل موردنظر خیر:1. (27):
SajjadKhati
19-06-23, 12:36
درود
ممکنه مشکل تداخل درایورها با هم باشه .
معمولا هم چون درایورهای tv ، خیلی کم آپدیت میشه ، اگه مشکلی از طرف درایور باشه ، معمولا از ناسازگاری درایور tv هست .
بالاخره به احتمال زیاد ، مشکل از درایور هست .
Babakan2
19-06-23, 18:59
درود
تشکر بابت همکاری
بنظرتون ممکنه مادربرد یا سی پی یو یا رم مشکل داشته باشه؟ چون این باندل ازراک که گرفتم کارکرده بود. البته 3.4 ماه فقط کار کرده بود
- - - Updated - - -
درود
تشکر بابت همکاری
بنظرتون ممکنه مادربرد یا سی پی یو یا رم مشکل داشته باشه؟ چون این باندل ازراک که گرفتم کارکرده بود. البته 3.4 ماه فقط کار کرده بود
SajjadKhati
19-06-23, 20:04
درود
تشکر بابت همکاری
توسط نرم افزار Blue Screen View ، جزئیاتش را ببینین .