PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل اسلیپ نشدن کامپیوتر

Speed Racer
08-06-23, 02:37
سلام

وقتی من کامیوتر sleep می کنم صفحه مانیتور خاموش می شه ولی خود مانیتور روشنه و بعد باز خود کامپیوتر هم روشن می مونه که چراغ قرمز پاور روی کیس هم روشنه و به صورت ثابت قرمزه و خاموش نمی شه. در حالت عادی باید هم مانیتور و هم کامپیوتر خاموش بشن و آماده به کار باشن. بعد از اینکه این اتفاق می افته هر کاری می کنم با حرکت موس و یا زدن دکمه های کیبورد هیچ تغییر ایجاد نمی شه و همچنان صفحه مانیتور روشن نمی شه در حالی که در بکگراندش روشنه و کامپیوتر هم در بکگراند روشن هست ولی صفحه مانیتور خاموشه و چراغ ال ای دی مانیتور چشمک می زنه و تنها راهش هم ریست کامپیوتره و راه دیگه ای نداره حتی ctrl+alt+shift هم کار نمی کنه

اول فکر کردم ویندوز خراب شده و سعی کردم با روش های مختلف قسمت power option رو درست بکنم حتی از داخل رجیستری ولی جواب نداد.

بعد یک ویندوز به صورت clean install نصب کردم که از قبل داشتم و کاملا سالمه ولی باز دیدم اینجوری می شه و در نهایت مجبور شدم برم یک ویندوز 7 جدید و سالم دانلود کنم و باز هم همینجوری می شه. ممکنه ایراد از مادربرد باشه یا از پاور باشه یا از باتری مادربرد باشه

SajjadKhati
08-06-23, 09:14
سلام

این مشکل ، معمولا بخاطر تنظیمات power option در ویندوز ، یا به روز نبودن درایور هست (البته احتمال کمتر هم مشکل سخت افزاری وجود داره) .
هر چند از ویندوز 7 استفاده میکنید و گزینه ی "fast startup" نداره ، اما غیر فعال کردن این گزینه در ویندوزهای بالاتر ممکنه این مشکل را درست کنه .
همچنین ممکنه که درایورتون ، آخرین نسخه ای که در سایت رسمی وجود داره باشه اما بخاطر پشتیبانی نکردن مادربرد در سایت رسمی اش و همچنین به روز بودن ویندوزتون ، عملا درایورتون قدیمی باشه و بخاطر این باشه .

در زیر ، چند روش برای حل این مشکل پیشنهاد داده که طبق ادعای استارتر تاپیک ، روش اول (Method 1) ، جواب داده که اینها را به نظرم همه شون را تست کنید :

Computer Stays On After Windows Shuts Down - Microsoft Community (Only the registered members can see the link)

4 تا روش بود که من در اینجا 2 تای اول را میذارم :

Method 1. Restore default power options
-Press Windows key + R then type:
powercfg -restoredefaultschemes
-Restart PC and check.

Method 2. Run power Troubleshooter
Press Windows key + R then type:

msdt.exe /id PowerDiagnostic

- Click OK then follow the prompt to run the power troubleshooter
-Restart the device after

Speed Racer
08-06-23, 10:22
سلام

این مشکل ، معمولا بخاطر تنظیمات power option در ویندوز ، یا به روز نبودن درایور هست (البته احتمال کمتر هم مشکل سخت افزاری وجود داره) .
هر چند از ویندوز 7 استفاده میکنید و گزینه ی "fast startup" نداره ، اما غیر فعال کردن این گزینه در ویندوزهای بالاتر ممکنه این مشکل را درست کنه .
همچنین ممکنه که درایورتون ، آخرین نسخه ای که در سایت رسمی وجود داره باشه اما بخاطر پشتیبانی نکردن مادربرد در سایت رسمی اش و همچنین به روز بودن ویندوزتون ، عملا درایورتون قدیمی باشه و بخاطر این باشه .

در زیر ، چند روش برای حل این مشکل پیشنهاد داده که طبق ادعای استارتر تاپیک ، روش اول (Method 1) ، جواب داده که اینها را به نظرم همه شون را تست کنید :

Computer Stays On After Windows Shuts Down - Microsoft Community (Only the registered members can see the link)

-Restart PC and check.

گفتم اکثر این راه حل ها رو جستجو کردم و انجام دادم و چند ساله همین ویندوز رو نصب می کنم و همین درایورها که زیاد هم نیستن و همه چیز خوب بود و یک ماهه اینجوری شده و حتی ویندوز جدید هم نصب می کنم با درایورهای جدید بازم اینطوری می شه. برای همین تو بخش سخت افزار گذاشتم شاید ایراد سخت افزاری باشه

- - - Updated - - -

سلام

-Restart PC and check.

گفتم اکثر این راه حل ها رو جستجو کردم و انجام دادم و چند ساله همین ویندوز رو نصب می کنم و همین درایورها که زیاد هم نیستن و همه چیز خوب بود و یک ماهه اینجوری شده و حتی ویندوز جدید هم نصب می کنم با درایورهای جدید بازم اینطوری می شه. برای همین تو بخش سخت افزار گذاشتم شاید ایراد سخت افزاری باشه و دوستان متخصص جواب بدن

rbm
08-06-23, 11:13
پاور سیستم یا مشکل در پل جنوبی مادر برد هم میتونه باعث این مشکل بشه

Speed Racer
09-06-23, 01:15
پل جنوبی قابل تعمیر شدنه یا ارزش تعمیر نداره چون هزینه تعمیر و چک شدنشون رو نمی دونم؟ و پاور هم باید تعمیر بشه یا راهی نداره و باید یکی دیگه بخرم؟ کلا چطوری می شه فهمید پل جنوبی حتما مشکل داره؟

- - - Updated - - -

پل جنوبی قابل تعمیر شدنه یا ارزش تعمیر نداره؟ و پاور هم باید تعمیر بشه یا راهی نداره و باید یکی دیگه بخرم؟ کلا چطوری می شه فهمید پل جنوبی حتما مشکل داره؟

rbm
09-06-23, 11:20
باید ببرید براتون تست انجام بدن
بعد هزینه تعمیر رو اعلام میکنند
ببینید به صرفه هست یا نه

- - - Updated - - -

باید ببرید براتون تست انجام بدن
بعد هزینه تعمیر رو اعلام میکنند
ببینید به صرفه هست یا نه

XFXForce
14-06-23, 13:23
پل جنوبی قابل تعمیر شدنه یا ارزش تعمیر نداره چون هزینه تعمیر و چک شدنشون رو نمی دونم؟ و پاور هم باید تعمیر بشه یا راهی نداره و باید یکی دیگه بخرم؟ کلا چطوری می شه فهمید پل جنوبی حتما مشکل داره؟

- - - Updated - - -

پل جنوبی قابل تعمیر شدنه یا ارزش تعمیر نداره؟ و پاور هم باید تعمیر بشه یا راهی نداره و باید یکی دیگه بخرم؟ کلا چطوری می شه فهمید پل جنوبی حتما مشکل داره؟

احتمال زیاد از پاورت هست
پل جنوبی هم خیر ارزش تعمیر نداره

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

احتمال زیاد از پاورت هست
پل جنوبی هم خیر ارزش تعمیر نداره