PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک - فایل ریکاوری در هارد SSD ؟

variable
18-05-23, 20:04
درخواست کمک - ریکاوری فایل در هارد SSD ؟

درودبرشما.

لپتاپ من (Lenovo Ideapad 3 15ITLS) ( ویندوز 11 ) که فقط یک هارد 256 SSD داره .

چند روز پیش موقع شاتدان کردن لپتاپ پیعام داد که اپدیت کن.
من آپدیتش رونزدم و فقط شاتدان کردم.

رسیدم خونه . روشن که کردم ، بوت نمیشدپیغام میداد که بوت رو پیدا نمیکنه. میرفت تو ویندوز ریکاوری .

سعی کردم بوت ش رو درست کنم نمیشد. ولی دوتا درایوم و فایلهام رو میدیدم .

یه اشتباه بزرگی کردم . توی نرم افزار diskPart ویندوز ، نوع دیسک رو از GPT تبدل کردم به MBR .

بعد از اون هارد رو به صورت RAW میدیدم. فرمتش رو کردم NTFS
ولی باز هم نتونستم چیزی ریکاوری کنم.
بعد دیسک رو کردم GPT ...
حالا من موندم یک SSD خالی . که جرئت نمیکنم روش چیزی بریزم که فایلهام از دست نره .
لطفا اگر راهی میشناسید که من این فایلهای تو SSD رو برگردونم بهم بگید.

میگن SSD فایل ریکاوری نمیشه . نابودمیشم چون هارد و لپتاپ و فایلهای شرکت هست :(

variable
18-05-23, 22:31
به نظر بخاطر خاصیتی که هاردهای SSD دارند(دستور trim )
اطلاعات نوشته شده روی سلولهای حافظه در ssd ، به سرعت و درچرخه های زمانی پاک میشند(برخلاف HDD که هر زمان نیاز به نوشتن داشته باشه پاک میکنه.)

با این حال اگر تجربه ای یا راه حلی دارید ممنون میشم در اختیار من قرار بدید.
متشکرم.

SajjadKhati
19-05-23, 11:15
سلام
من در این زمینه )شرایط شما که توضیح دادید) تجربه ندارم .

اما اگه میخواین پارتیشن را ریکاوری کنین ، نرم افزارهایی مثل شرکت acronis در این حوزه ، نرم افزار داره .
اگه میخواین فایل خاصی را ریکاوری کنین ، نرم افزار Disk Drill را توصیه میکنم (همچنین نرم افزار active file recovery هم تست کنین ، بد نیست) .

variable
21-05-23, 16:30
سلام.
عزیزان من با استفاده از نرم افزار Active و گزینه last Chance هم ریکاوری کردم . ولی باز چیزی برنگشت...
سوالم اینه اگر پارتیشن تیبل حذف بشه .
باز دستور Trim از سوی SSD اجرا میشه ؟
جایی رو میشناسید که بتونه ssd رو ریکاوری کنه . میگن یک نرم افزار روسی هست این مراکز از اون استفاده میکنند.

- - - Updated - - -

سلام.
عزیزان من با استفاده از نرم افزار Active و گزینه last Chance هم ریکاوری کردم . ولی باز چیزی برنگشت...
جایی رو میشناسید که بتونه ssd رو ریکاوری کنه . میگن یک نرم افزار روسی هست این مراکز از اون استفاده میکنند.

DM.JAGUAR
24-05-23, 06:26
سلام.

- - - Updated - - -

سلام.
سلام.
متاسفانه دستگاهی برای ریکاوری ssd وجود نداره. در حال حاظر فقط میشه هارد رو با دستگاه های خاص ریکاوری کرد. که اونم نتیجه ۱۰۰ درصدی رو با خودش نداره.

تاج
03-06-23, 01:25
با icaredatarecovery بزن روحالت عمیق
اگ نتیجه نگرفتی بسپر مرکز ریکاوری و تعمیر هارد
ونکته مهمتر اینکه خود ssd فعلی نباااااید روش چیزی بریزی یا نصب کنی
ولی به شدنش میشه و برمیگرده

variable
08-06-23, 12:29
با icaredatarecovery بزن روحالت عمیق
اگ نتیجه نگرفتی بسپر مرکز ریکاوری و تعمیر هارد
ونکته مهمتر اینکه خود ssd فعلی نباااااید روش چیزی بریزی یا نصب کنی
ولی به شدنش میشه و برمیگرده

ممنونم . از دستور TRIM که باعث میشه SSD سلولها حافظه اش رو ببه صورت خودکار پاک کنه . اطلاعی دارید ؟
که چه زمانی این دستور ارسال میشه و اجرا میشه .
مثلا حتما باید تو ویندوز بوت شده باشه ؟ یا نه هر زمان لپتاپ و SSD روشن باشه خودش این عمل پاک کردن رو انجام میده ؟