مشکلی که من دارم اینکه نسبت به این سخت افزار سیستم من اون عملکردی که باید داشته باشه رو نداره ، کار من طراحی گرافیک و سوشال مدیا و تولید محتوای گرافیکی هست مثلا در نرم افزار های مثل فتوشاپ خیلی لگ دارم یا مثلا توی گیم مثل dota2 در صورتی که این گیم سنگین نیست و همون کارهای گرافیک هم کار سنگین انجام نمیدم فقط یه فتوشاپه نهایت یه ایلاستریتور ، اینکه مثلا بگم کار تدوین سنگین انجام میدم نه این نیست
اما وقتی دو تا سه نرم افزار باز میکنم خیلی سیستم کند و لگ میشه نمیدونم چرا
درصورتی که همکارم سیستم خیلی ضعیف تری داره اما عملکردش نسبت به سیستم من خیلی بهتر و سریع تر هست
لطفا در این خصوص منو راهنمایی کنید که مشکل کجاست. تشکر
مشکلی که من دارم اینکه نسبت به این سخت افزار سیستم من اون عملکردی که باید داشته باشه رو نداره ، کار من طراحی گرافیک و سوشال مدیا و تولید محتوای گرافیکی هست مثلا در نرم افزار های مثل فتوشاپ خیلی لگ دارم یا مثلا توی گیم مثل dota2 در صورتی که این گیم سنگین نیست و همون کارهای گرافیک هم کار سنگین انجام نمیدم فقط یه فتوشاپه نهایت یه ایلاستریتور ، اینکه مثلا بگم کار تدوین سنگین انجام میدم نه این نیست
اما وقتی دو تا سه نرم افزار باز میکنم خیلی سیستم کند و لگ میشه نمیدونم چرا
درصورتی که همکارم سیستم خیلی ضعیف تری داره اما عملکردش نسبت به سیستم من خیلی بهتر و سریع تر هست
لطفا در این خصوص منو راهنمایی کنید که مشکل کجاست. تشکر
سلام
اولا وقتی میگید که چند تا نرم افزار را با هم اجرا میکنید ، منظورتون چه نرم افزارهایی و چند تاست و در چه سطح کارهایی باهاشون انجام میدید؟
اگر نرم افزارهای سنگین هست ، که 16 گیگ رم ، چندان رم زیادی نیست (باز هم باید بررسی کنید) .
برای بررسی اینکه چقدر رم تون در حال استفاده است ، در سربرگ Performance ئه Task Manager ، هم مقدار گزینه ی In Use و هم مقدار سمت چپ برای گزینه ی Commited را بررسی کنید .
علاوه بر این ، کلا بررسی کنید که در زمان لگ داشتن (چه در نرم افزار و بازی و ...) ، میزان استفاده از منابع سخت افزاری تون چقدر و چند درصد هست (cpu و gpu و Vram و همچنین ram که البته برای رم ، گففتم گزینه ی Commited را هم بررسی کنید) .
البته منظورتون از لگ در نرم افزار و فتوشاپ را خیلی خوب متوجه نشدم . در نرم افزار ، مفهوم انتظار مطرح هست نه لگ .
ضمنا ، فتوشاپ و کلا نرم افزارهای گرافیکی ، بیشتر ، با درایور و هسته های cuda و گرافیک nvidia معمولا بهتر و سریعتر کار میکنن . گرافیک amd ، هر چند میتونن کار کنن اما ممکنه که گاها کندتر در اونها ظاهر بشن .
cpu تون هم هر چند خیلی قدیمی و بد نیست اما نسبت به عملکرد تک هسته ای پردازنده های جدید مثل 7600X هم ، چیز دندون گیری نیست و بیش از 45 درصد کاهش کارایی در عملکرد تک هسته ای داره .
بعد اینکه حتی معیوب بودن یا نبودن سخت افزار را هم باید بررسی کنید . مثلا گاها ممکنه سکتورهای ضعیف در هارد (نه بدسکتور) داشته باشید ، یا سلول های رم ، نیم سوز شده باشن یا حتی گرد و خاک های بسیار شدید ، یا دمای cpu و gpu ی زیاد هم روی کاهش کارایی ، تاثیر گذار هست (ممکنه موارد سخت افزاری ، بیشتر از این موارد باشن) .
=========
درباره ی سیستم دوست تون ، اولا باید لیست کامل قطعات شون را بگید . مخصوصا لیست کامل نسخه ی سیستم عامل به همراه نسخه ی نرم افزارهای اون و همچنین خودتون را بگید . نه حتی تا اینجا ، بلکه مخصوصا سطح کاربری هم باید بگین . کلا باز هم با این حال نمیشه به این نحو مقایسه کرد .
چون علاوه بر یکسان بودن سخت افزار و نرم افزار ، باید عملکرد در لحظه بررسی بشه . مثلا فقط کافی هست که دو عکس با دو حجم متفاوت را در فتوشاپ کار کنید (همین اش برای نقض شرایط مقایسه ، کافی هست) . یا اینکه یکی تون ، در یک ابزار از فتوشاپ در یک لحظه کار کنه و کس دیگه ای ، یک ابزار دیگه اش را کار کنه .
کلا مقایسه کردن ، شرایط سخت افزاری و مخصوصا از اون خیلی مهمتر ، شرایط نرم افزاریِ برابری میخواد تا شرایط مقایسه درست باشه .
البته هیچ وقت شرایط مقایسه در هیچ کجا و حتی سایت های معتبر ، کاملا درست نیست . چون پروسه ی نرم افزارها ، در هر لحظه ، یک پردازش متفاوت ممکنه لازم داشته باشه . بلکه شرایط ، نسبی هست و با رعایت اونها ، به شرایط درست ، نزدیک میشه .
rbm
01-05-23, 11:16
سلام
دلایل زیادی هست
نسخه ویندوز اگه home نصب شده باشه یکم اذیت میکنه
بعضی نسخه های کرک شده فتوشاپ عملکرد ضعیفی دارند - یک باگ عجیب هم همیشه درمورد اجرای همزمان فتوشاپ و گوگل کروم وجود داره که انگار سر خوردن رم با هم دعوا میکنند! همچنین اضافه کردن تعداد زیادی براش و استامپ و فونت روی کارکرد فتوشاپ اثر بدی داره ، چرا که بخاطر اشکال در برنامه نویسی تمام اونها رو روی رم لود میکنه !
اگر RX 580 رو جدیدا خریداری کرده باشید احتمال 99درصد ماین شده است و این مدل رو زیر فشار ماین داغون میکنند !
دمای پردازنده در چه وضعیتی هست ؟
نوع هارد دیسک چیه و سلامتش در چه وضعیتیه؟
درمورد DOTA هم اوضاع پینگ چطوره ؟ روی گرافیک minimum هم لگ دارید ؟