ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید کیس و مانیتور

Amirhossein1992
18-04-23, 08:48
دوستان سلام.

من قصد خرید یک کیس و مانیتور ۲۴ اینچ فقط برای اجرای آنلاین بازی Company of heroes 1 با کیفیت Full HD رو دارم. متاسفانه سیستم فعلیم، اگر اشتباه نکنم GTX 430 و Ram 2 خیلی روان بازی رو اجرا نمیکنه.

ممنون میشم یه سیستمی رو با توجه به بهترین حالت گرافیک و اجرای آنلاین این بازی با مانیتور ۲۴ بهم معرفی کنید. ⚘

DM.JAGUAR
18-04-23, 10:24
سلام‌ بودجه چقدر هست؟ مشخصات فعلی سیستم چی هستش؟

Amirhossein1992
18-04-23, 10:58
سلام‌ بودجه چقدر هست؟ مشخصات فعلی سیستم چی هستش؟

مشکل بودجه ندارم. سیستم فعلی رو نمیخوام ارتقا بدم، یه کیس جدید میخوام. فقط اینکه بتونه این بازی قدیمی رو با آخرین کیفیت و روان اجرا کنه. بازی برای سال ۲۰۰۸ هست.

DM.JAGUAR
18-04-23, 16:46
سلام‌.
با توجه به اینکه میگید مشکل بودجه ندارید سیستم زیر رو پیشنهاد میکنم.
پردازنده: 13700k
مادربرد: ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI D5
رم: VENGEANCE RGB Black 32GB 16GBx2 6200MHz CL36 DDR5
خنک کننده: ls720 یا lt720
کیس: haf 500
پاور: ۱۰۵۰ ocdg
گرافیک: 6900xt
گرافیک رو فعلا این مدل بردارید تا وقتی که گرافیک های جدید ای ام دی و ان وی دیا با قیمت معقولی توی بازار موجود بشن.

Amirhossein1992
18-04-23, 17:33
سلام‌.
با توجه به اینکه میگید مشکل بودجه ندارید سیستم زیر رو پیشنهاد میکنم.
پردازنده: 13700k
مادربرد: ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI D5
رم: VENGEANCE RGB Black 32GB 16GBx2 6200MHz CL36 DDR5
خنک کننده: ls720 یا lt720
کیس: haf 500
پاور: ۱۰۵۰ ocdg
گرافیک: 6900xt
گرافیک رو فعلا این مدل بردارید تا وقتی که گرافیک های جدید ای ام دی و ان وی دیا با قیمت معقولی توی بازار موجود بشن.

من نهایت گیمی که بخوام اجرا کنم Company of heroes 1 هست. ممنون میشم برای اون یه سیستم معرفی کنید که بتونه به بهترین حالت جواب بده.

سیستمی که فرمودید خوبه ولی یه جورایی حیف میشه چون بازی مال سال ۲۰۰۸ هست.

SajjadKhati
18-04-23, 18:04
دوستان سلام.

من قصد خرید یک کیس و مانیتور ۲۴ اینچ فقط برای اجرای آنلاین بازی Company of heroes 1 با کیفیت Full HD رو دارم. متاسفانه سیستم فعلیم، اگر اشتباه نکنم GTX 430 و Ram 2 خیلی روان بازی رو اجرا نمیکنه.

ممنون میشم یه سیستمی رو با توجه به بهترین حالت گرافیک و اجرای آنلاین این بازی با مانیتور ۲۴ بهم معرفی کنید. ⚘

سلام
اول اینکه پردازنده تون را نگفتید چیه .
دوم اینکه منظورتون از روان بودن را مشخص نکردید چیه . لگ هست ، پارگی صفحه هست و ... ؟

سوم اینکه این بازی خیلی قدیمی هست . ویندوزی که بصورت رسمی پشتیبانی اش میکنه ، طبق اطلاعات سایت ها ، تا ویندوز vista هست (ممکنه روی ویندوزهای بالاتر هم بدون مشکل هم کار کنه اما رسمی اش اینه) .

حتی ممکنه برای سخت افزارها مخصوصا کارت گرافیک های جدید ، بهینه نباشه و عملا حتی ممکنه با خرید سخت افزارهای روز ، نتیجه ی عکس هم بگیرید .

طبق اعلام رسمی سایت ها ، طبق سخت افزاری هایی که اعلام کردید (البته cpu تون را نگفتید) ، تقریبا روی سیستم تون باید بدون مشکل این بازی اجرا بشه .
اگه هم میخواید برای این بازی سیستم بگیرید ، بخاطر همین مسائل ، پیشنهادم اینه که سیستم قدیمی تهیه کنید . مثلا نهایتا گرافیک نسل 700 (مثل GTX 750) .

DM.JAGUAR
18-04-23, 19:49
سلام. من گفتم بودجه خودتون رو مشخص کنید و شما گفتید که مشکلی بابتش ندارید.
اول بودجه رو مشخص کنید تا بدونیم تکلیف چیه. در غیر اینصورت من نمیتونم کمکتون بکنم.

hamed_eminem
19-04-23, 01:33
با یه کیس استوک 8 میلیونی هم میشه بازی های جدیدتر 2008 هم روان بازی کرد

- - - Updated - - -

گرافیک Rx580 ماین شده یا رم ddr3 و ... استوک ببندی همین قیمت درمیاد

- - - Updated - - -

Amirhossein1992
19-04-23, 13:55
سلام
اول اینکه پردازنده تون را نگفتید چیه .
دوم اینکه منظورتون از روان بودن را مشخص نکردید چیه . لگ هست ، پارگی صفحه هست و ... ؟

سوم اینکه این بازی خیلی قدیمی هست . ویندوزی که بصورت رسمی پشتیبانی اش میکنه ، طبق اطلاعات سایت ها ، تا ویندوز vista هست (ممکنه روی ویندوزهای بالاتر هم بدون مشکل هم کار کنه اما رسمی اش اینه) .

حتی ممکنه برای سخت افزارها مخصوصا کارت گرافیک های جدید ، بهینه نباشه و عملا حتی ممکنه با خرید سخت افزارهای روز ، نتیجه ی عکس هم بگیرید .

طبق اعلام رسمی سایت ها ، طبق سخت افزاری هایی که اعلام کردید (البته cpu تون را نگفتید) ، تقریبا روی سیستم تون باید بدون مشکل این بازی اجرا بشه .
اگه هم میخواید برای این بازی سیستم بگیرید ، بخاطر همین مسائل ، پیشنهادم اینه که سیستم قدیمی تهیه کنید . مثلا نهایتا گرافیک نسل 700 (مثل GTX 750) .

سلام. مشکل لگ هست. متاسفانه به سیستم دسترسی ندارم بدلیل نداشتن مانیتور. اما سال 90 تهیه شده و خیلی بالا نبود.

Amirhossein1992
19-04-23, 13:59
اول بودجه رو مشخص کنید تا بدونیم تکلیف چیه. در غیر اینصورت من نمیتونم کمکتون بکنم.

من سیستمی میخوام که این بازی رو بدون مشکل اجرا کنه و برای اون مشکل بودجه ندارم. شما بودجه ای نهایتا 15 میلیون برای کیس و مانیتور 24 در نظر بگیرید.

ببخشید واضح توضیح ندادم. :11():

- - - Updated - - -

من سیستمی میخوام که این بازی رو بدون مشکل اجرا کنه و برای اون مشکل بودجه ندارم. شما بودجه ای نهایتا 15 میلیون برای کیس و مانیتور 24 در نظر بگیرید.

ببخشید واضح توضیح ندادم. :11():

Amirhossein1992
19-04-23, 14:01

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

لطفلطفا لیست قطعات و مدل مانیتور رو در صورت امکان معرفی بفرمایید.

Amirhossein1992
19-04-23, 14:03

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

لطفا لیست قطعات و مدل مانیتور رو در صورت امکان معرفی بفرمایید.

SajjadKhati
19-04-23, 15:08
سلام. مشکل لگ هست. متاسفانه به سیستم دسترسی ندارم بدلیل نداشتن مانیتور. اما سال 90 تهیه شده و خیلی بالا نبود.

سلام
مشکل لگ خودش میتونه بخاطر نرم افزاری (مثل فعال بودن گزینه ی vsync در بازی یا نرم افزار) باشه . در این صورت ، یعنی ممکنه مشکل از سخت افزار نباشه .

به هر حال ، شخصا پیشنهاد نمیکنم که سخت افزارهای جدیدی برای این بازی قدیمی تهیه کنید .
حتی نسل 700 انویدیا هم شاید براش نسل خیلی جدیدی حساب بشه . ولی چون دیگه بعید میدونم سیستم نو ای که قبل از نسل 700 انویدیاست ، پیدا بشه ، نهایتا این نسل سیستم را تهیه کنید . (گرافیک GTX 750 2GB یا GTX 750ti 4GB برای این بازی در fhd خیلی زیاد هم هست) .
هر کارتی تهیه میکنید ، باید DX9 را پشتیبانی کنه (کارتی که گفتم ، طبق نظرات در سایت ، انگار پشتیبانی میکنه) . چون این نسخه از DX ، قدیمی هست .

همچنین پردازنده های نسل 4 مثل i3 4170 (هر چند پردازنده ی pentium نسل 4 هم براش کاملا کافی هست و حتی زیاد هست اما چون اصرار میکنید و مطمئن میخواید بشید ، این i3 خیلی براش هم زیاده) .

حجم رم هم :
- 2 گیگ (4 گیگ پیشنهاد میشه) برای ویندوز 32 بیتی (اگه ویندوز 7 نصب میکنید ، همون 2 گیگ کافی هه اما برای ویندوز 10 ، سعی کنید 4 گیگ تهیه کنید) .

- 4 گیگ (8 گیگ پیشنهاد میشه) برای ویندوز 64 بیتی (اگه ویندوز 7 نصب میکنید ، همون 4 گیگ کافی هه اما برای ویندوز 10 ، سعی کنید 8 گیگ تهیه کنید) .

--------------------

چون این سیستم ، سیستم خیلی قوی برای این بازی به حساب میاد ، ممکنه فریم زیادی بده و در این صورت ، اگه فرکانس مانیتور تون کمتر از فریم ریت تون باشه ، پارگی صفحه را حس میکنید که خوشایند نیست . حل این مشکل هم معمولا باعث مشکل لگ داشتن میشه .
پس یا سیستم ضعیف تر و یا مانیتور با فرکانسی انتخاب کنید که مطمئن بشید که فرکانسی بالاتر از فریم ریت بازی تون داره .

hamed_eminem
20-04-23, 00:45
قطعات استوک نمیشه لیست داد. باید ببینی تو بازار چی هست.