PDA

مشاهده نسخه کامل : راه اندازی SSD

mo3tafa98
11-04-23, 17:01
با سلام و عرض ادب، بنده به تازگی میخواستم روی مادربردم یک SSD 2.5 اینچی SATA نصب و ویندوز و برنامه ها رو روی SSD نصب کنم ولیکن ویندوز نصب نشد و خطا میداد به هر طریقی هم که خطا ها رو برطرف می کردم باز یه خطای دیگه میداد، بعد از کلی سرچ متوجه شدم که مادربرد حتما باید قابلیت AHCI داشته باشه تا بتونم ویندوز رو روش نصب کنم متاسفانه مادربرد من قابلیت AHCI رو توی بایوسش نیست، و از پورت های SATA 2 استفاده میکنه سوال:
1- آیا بدون قابلیت AHCI میشه روی این SSD ویندوز رو نصب و راه اندازی کرد؟!؟
2- آیا SSD هایی وجود دارند که نیازی به قابلیت AHCI نداشته باشند؟!؟
3- آِیا با آپدیت بایوس میشه قابلیت AHCI رو اضافه کرد؟!(با یوس رو میخواستم آپدیت کنم خطای BIOS ID Check error میداد و نشد که بشه)

لینک اسپیسی سیستمم => Only the registered members can see the link

مدل و مشخات اس اس دی >>
SAMSUNG SSD 870 EVO SATA .5 inch 250GB

ممنون میشم بنده رو کمک بکنید خیلی وقتم تنگ و کارم گیره
باتشکر

mo3tafa98
12-04-23, 20:13
با سلام و عرض ادب، بنده به تازگی میخواستم روی مادربردم یک SSD 2.5 اینچی SATA نصب و ویندوز و برنامه ها رو روی SSD نصب کنم ولیکن ویندوز نصب نشد و خطا میداد به هر طریقی هم که خطا ها رو برطرف می کردم باز یه خطای دیگه میداد، بعد از کلی سرچ متوجه شدم که مادربرد حتما باید قابلیت AHCI داشته باشه تا بتونم ویندوز رو روش نصب کنم متاسفانه مادربرد من قابلیت AHCI رو توی بایوسش نیست، و از پورت های SATA 2 استفاده میکنه سوال:
1- آیا بدون قابلیت AHCI میشه روی این SSD ویندوز رو نصب و راه اندازی کرد؟!؟
2- آیا SSD هایی وجود دارند که نیازی به قابلیت AHCI نداشته باشند؟!؟
3- آِیا با آپدیت بایوس میشه قابلیت AHCI رو اضافه کرد؟!(با یوس رو میخواستم آپدیت کنم خطای BIOS ID Check error میداد و نشد که بشه)

لینک اسپیسی سیستمم => Only the registered members can see the link

مدل و مشخات اس اس دی >>
SAMSUNG SSD 870 EVO SATA .5 inch 250GB

ممنون میشم بنده رو کمک بکنید خیلی وقتم تنگ و کارم گیره
باتشکر

درود مجدد، دوستان در خصوص سوال دوم اگه ssd سراغ دارید لطفا نام ببرید، باتشکر